μτσεκ μην μου θυμωνεις...ειμαι μικρο και ανυπομονο!
Printable View
καλημερα κοριστια!!!! αντε ελατε τσατ να τα πουμε :p
καλε δε θυμωσα!!!! δεν ειμαι απο αυτες... χιχιχ
εγω να δεις ποοοοσο ανυπομονο ειμαι.... ουφ!!!
Quote:
Originally posted by sanelaki
Quote:
XAXAXAXAX ...ΑΡΕ μπαντ ελιωσα και εγω!!ξερεις τι μωρε? το ξερω οτι σαν συνολο ειναι το τλειο.. απλα φοβαμαι γιατι αν συνεχισω να χανω 2,5 το μηνα δεν 8α φτασω το στοχο μου τη χρονικη περιοδο που υπολογιζα. γιατι υπολογιαζα 1 κιλο την εβδομαδα... καραμελιτσα μου. το ειδα και εγω το 8. ομως βλεπω οτι και τωρα που τελιωσε ο μηνας και ισοσταθμηστικαν τα παραπανω κιλα του πρωτου μηνα με του δευτερου δεν συνεχιζω με ενα μεσαιο ρυθμο..αλλα με του δευτερου μηνα. μηπως σας εμπλεξα? γιαιτ μπερδευτηκα και εγω λιγο!
Καλημέρα κοριτσάκι μου, όχι δεν με μπέρδεψες καταλαβα τί λες, κάνε λίγο υπομονή, παντα ο καθε οργανισμός αργα η γρήγορα θα κολλήσει για καποιο χρονικό διαστημα, μην εισαι χαζούλι και μην στεναχωριέσαι θα δεις που θα παρεις φορα παλι και δεν θα σε φτάνουμε ;)
Quote:
Originally posted by BaD
Τετη σου βρηκα παρεα! σανελ απο εκει η Τετη!!! εχει χασει μονο 5 κιλα σενα μηνα κ ειναι να σκασει το κοριτσι...
Ναααααα τα μας, παλι εγω θα την πληρωσω!:P:P:P
χμμμμ...5.3 για την ακριβεια!
ελα που εχεις και παραπονοοοοοοοοοο τετακι μου!!!
μια χαρουλα τα πας!
οχι ρε mtsekaki μου δεν το ειπα με παραπονο!
Για ποιαααααααααα με περασες? χιχιχι
χαχα!!!!
ελπιζω Κυριακη που ειναι η δικη μου μερα να ειμαι μειον εστω κ μισο κιλακι.... παντως απο ποντους ειμαι οκ!!!! :)
χεχε μπραβο βρε κοριτσια σα να ζωντανεψαμε σημερα, με την καλη εννοια!
α εδω ειναι το τοπικ ζυγισματος μπερδευτηκα...
Τετη ζυγιστηκα κ γω 84, φαγωμενη, ντυμενη στη ζυγαριια διαβαθμισης μισοκιλου...στα ειπα κ σταλλο τοπικ :D
ας καταγραφει κ δω κ σε μια βδομαδα ελπιζω στα 82, σοβαρευομαι απο σημερα!
Aν έχανα 2 κιλά το μήνα, θα έκανα, τουλάχιστον, πάρτυ...γιατί 4 χρόνια τώρα επί 2 κιλά....ουου θα ήμουν σύλφίδα...λέμε τώρα..Quote:
Originally posted by karamela
:)Quote:
αχ κοριτσια.. τσεναχωριεμαι.. ελεισα 2 μηνες προσπαθειας και εχασα τον πρωτο 5,5 και τον δευτετο μονο 2,5. μα γιατι τετοια πτωση? στενοχωριεμαι...ειναι λιγο 2 κιλα..
Καλημέρα!
Ημέρα ζυγίσματος σήμερα και η ζυγαριά έδειξε 91,7 κιλά, απώλεια δηλαδή 1,3 κιλά.
27/2 93,0
06/3 91,7
Ξεκίνησα καλά και θα κάνω τα πάντα για να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια!
Πολύ βοηθάει το καθημερινό περπάτημα, με γρήγορο ρυθμό.
Να είστε καλά και καλή συνέχεια σε όλες και όλους!
p_k , penelope, τέλεια!
Κι εγώ έχασα 800 γρμ., σημαντικό γιατί χάνω πολύ δύσκολα!