καλημερα σε παρεξηγημενες και μη
δεν θα εμπλακω στο σηριαλ λιντα-ναντιν που απο πλακα μας βγηκε μαλλον παρεξηγηση οποτε παρακαμπτω χωρις πολλα πολλα τους παραπανω διαλογους που μαλλον για chat ηταν και οχι για εδω και να πω οτι σημερα ειναι παρασκευη
σαν παρασκευη, επισημη μερα ζυγισματος, αναφερω 84,2 μαζι μ επικειμενη επελαση των ρωσων-μη πω και σημερα και μαλλον πρεπει να ειμαι ευχαριστημενη. την προηγουμενη παρασκευη ηυμουν 84,6. σιγα το πραγμα δηλαδη. ταχα κανω και τη καινουρια διαιτα και ειμαι ευχαριστημενη...αλλά μπορει και να φταινε οι ρωσοι οποτε η αγωνια μου παρατεινεται για 5-6 ημερες. την επομενη παρασκευη δηλαδη θα δουμε αν δουμε το πολυποθητο....
συναντηση: επεισοδιο νουμερο 123456687989865
τελικα η μαιρη λου μας γραφει? ουτε μια κουβεντα? μπορω δεν μπορω? τελος παντων. δεν θα τα βαψουμε και μαυρα αλλά ενα μηνυματακι μαλλον θα επρεπε να το γραψει...
εγω τελικα θα εχω και τα παιδια. ελπιζω μεχρι τοτε να ανοιξει και η εγνατια και να ερθω γρηγορα. αλλά και να μην ανοιξει, θα ερθω απο αλλου. σιγα μη με σταματησουν τα τρακτερ...
γριπη: μερος 1003
εδω σε εμας εχουν κλεισει σχεδον ολα τα σχολεια του νομου. μαλλον υπαρχει αποφαση νομαρχη να κλεισουν ολα που θα μπει σε εφαρμογη απο δευτερα. δεν ξερω ποσα ειναι τα πραγματικα κρουσματα, ουτε και με ενδιαφερει και ουτε και ξερει κανεις πραγματικα. αυτο που ξερω ειναι οτι οι αρκετοι καθηγητες και δασκαλοι "αρρωστησαν" και οι υπολοιποι το εχουν ριξει στο καφεδακι στα σχολεια αφου πρεπει να παρουσιαστουν......τι δυσκολο ε? να μην εχεις τι να κανεις να περασεις την ωρα σου....
δεν λεω. καλα εκαναν και τα εκλεισαν για να μηνε ξαπληθει περισσοτερο η γριππη αλλά γιατι να μην κλεισουν και τις δημοσιες υπηρεσιες και τις ιδιωτικες δουλειες? για να μην εξαπλωθει η γριππη, οχι τιποτε αλλο....