104.8
-200
Τα διακοσάρια καθημερινώς μου φαίνονται λίγα,αλλά στο σύνολο της εβδομάδας είναι μια χαρά.
Μακάρι να παραμείνουν ή να αυξηθούν.
Καλημέρα!
(φωτιές σας άναψα με τα σουβλάκια!!!)
Printable View
104.8
-200
Τα διακοσάρια καθημερινώς μου φαίνονται λίγα,αλλά στο σύνολο της εβδομάδας είναι μια χαρά.
Μακάρι να παραμείνουν ή να αυξηθούν.
Καλημέρα!
(φωτιές σας άναψα με τα σουβλάκια!!!)
Και εγω ζηλευω το σωμα σ Ελενη μ! Τι να κανουμε!
Συνεχίζω συνεχίζω,να φύγει το τριψήφιο επιτέλους...
GRRRRRIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRR! ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!ΑΤΙΜΗ !!!!
Bouliana τι έγινε?
καλημερα!σημερα φευγω ηθελα να μαι 56.9 εστω αλλα τελικά ειμαι 57.1.ε ενταξει καλα ειναι!ελπιζω να μη παρω πανω απο 1 κιλό γιατι εχω σκοπο να φαω κανονικά!
τι να γίνει ρε nera.με τη ζυγαριά μου τα βάζω! είναι πολύ σκληρή μαζί μου.δεν μου συγχωρεί ποτέ καμια παρέκλιση ενώ είναι πάντα πολύ σκληρή για να μου πει ένα μπράβω.
Ένα βρωμομηχάνημα είναι,μην του δίνεις τόση σημασία. Είναι και Παρασκευή,έρχεται σκ, σκέψου θετικά πράγματα.Ξέρω ότι λέω χαζά,αλλά κι εγώ το ίδιο συγχίζομαι και τελικά δεν αξίζει ...
μα ρε συ μου κάνουν εντύπωση οι διακυμάνσεις.νομίζω οτι θα την αλλάξω,θα πάρω μία απτις απλές όχι ηλεκτρονική και θα πορευτώ με αυτήν.αμάν πια!έχεις δίκιο θα σκεφτώ θετικά.
Ναι μωρε και αν δεν πεσεις σημερα θα πεσεις αυριο! Δεν εγινε και τπτ...
Τη βρωμο@#$***$#@ζυγαριά τη μισώ! έχω φαντασιώσεις με την καταστροφή της σε σημείο βιδακίων. Αλλά δεν φταίει αυτή που σήμερα ήμουνα +100 γραμμάρια στο ζύγισμα: το γουέστερν μπέργκερ και τα όνιον ρινγκς έφταιγαν. Ευτυχώς τα έκανα κομματάκια [με τα δόντια] και τα έλιωσα [στο στομάχι μου], χεχ
έλα μη παίζεις με το πόνο μου και σηκώθηκα και με το ποπό ψηλά σήμερα(που έλεγε και η γιαγιά μου). τι είναι 100 γρ?παρεπιτώντος τι ζυγαριά έχεις ?εμένα με δείχνει 1,5 κιλό πάνω ,εδώ και τρεις μέρες ενώ είμαι υπόδειγμα ισορροπημένης διατροφής. το σκ δεν λέω δεν ήμουν κ το καλύτερο παιδί αλλά δεν παραξέφυγα), θα κλάψω.
Aχ, Bouliana μου, δεν κατάλαβες: +100 γραμμάρια πάνω στο +1,4 κιλό που προέκυψε εχθές λόγω περιόδου! Το 1,5 κιλό που λες αφ' ενός δεν είναι τραγικό, αφ' ετέρου είναι μάλλον κατακράτηση υγρών μια που τρως ισορροπημένα. ʼσε που βλέπω ότι παίζουμε στα ίδια κιλά και αν υποψιαστώ ότι είσαι ψηλότερη από μένα, που είναι το πιθανότερο μια που είμαι 1,61, θα σε e-πνίξω!!! Γι' αυτό, μη φωνάζεις, 'νταξ;;; :-D
καλημερες! 83.8 σημερα στη δουλεια ντυμενη, εχοντας αφαιρεσει τα αθλητικα!
ελπιζω ναναι υγρα κ οχι το μισοκιλο παγωτο που εφαγα χθες!
παρεπιπτοντως σημερα παω να παρω μια ζυγαρια,
την πιο απλη που υπαρχει,
γιατι δε γινεται δουλει αμε το να ζυγιζομαι στη δουλεια :D
τη μια εχω φαει, την αλλη οχι...μπαχαλο!
χαχαχχαχαχα!άκου να σου πω ,σε περνάω δύο ολόκληρους πόντους , χαχαχα! αλλά εγώ ΄΄εχω να δω 65 από το καλοκαίρι του 2008. και είχα την αμοιδρή ελπίδα οτι θα έβλεπα σήμερα. ααχ papa δεν είναι κατακράτηση υγρών δυστυχώς μια χαρά ξεφούσκωτη είμαι .φυσικά και δεν είναι τραγικό απλά καταλαβαίνεις το δράααααμα μου!!!! ζυγαριά δεν μουπες. θέλω να ξέρω είναι σημαντικό για μένα.χαχαχαχαχαχαα!