ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!
Printable View
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!
εγω 200 -200 gr το κατεβαζω χαχαχαχαχα θελω να τα βλεπω ............μαζευε και ας ειναι και ρογες ........
Ας γραψω και τα σημερινα μου:
Πρωι: 1 γαλλικο-γαλα και 1/2 τστ μονο με τυρι
Γευμα : 1 κομματι απο μπριζολα χοιρινη και 2 κ.σ ρυζι
Ενδιαμεσ: 1/2 μπανανα και 1 γαλλικο - γαλα
Βραδινο : λιγη μπριζολα χοιρινη και λγο ρυζι
Με το φαγητο τι κανουμε τωρααα??????????
εγω ξεκινησα και εχω καουρες........
Καουρες εχω και εγω veronika apο τη στιγμη που σταματησα τα λαμπραζολ και τελικα αποφασισα και τα ξαναπαιρνω ! Καλημερα εισαι καλα κατα άλλα;;
καλα ειμαι κατα τα αλλα, η διαφορα στο σωμα μου ειναι μεγαλη
και πολυ το ευχαριστιεμαι!!!!!!
εχω διαπιστωσει ομως που θα ...φτυσω αιμα μεχρι και αν φτασω στο στοχο μου.....
Α εγω δεν εχω διαπιστωσει ακομα διαφορα :-( veronika αλλα συμφωνω οτι εχουμε μελλον μεχρι το πρωτο στοχο !
Το σπιτι μου μυριζει ζαχαρη και κανελλα ....Είναι γεματο καλούδια για τα Χριστούγεννα , μελομακαρονα , κουραμπιεδες ,και μπισκοτακια και εγω δεν μπορω να αγγιξω τίποτα ..........Άδικε Θεε ..........Αλλοι τρωνε τα παντα και χάνουν και εγω τρωω σαλατα και το κανω λιπος !
εγω ακομα δεν εχω Χριστουγεννιατικες μυρωδιες στο σπιτι,
για αυτο ακριβως το λογο......
την προηγουμενη εβδομαδα που εκανα γλυκα λογω γιορτης
δεν αντεξα και εκανα ζαβολια...........
ειμαι πολυ περιεργη να δω πως θα αντιδρασω τις γιορτες στους πειρασμους.........
Εγω πέρσι τα Χριστουγεννα δεν αγγιξα τιποτα , εκανα μια χαρα διατροφη , μετα τα Χριστουγενα τα χαλασα ολα και αρχισα παλι να παιρνω βαρος ................Οσο για αυτες τις γιορτες ειδωμεν.............παντως σημερα ζηλεψα και τα μελομακαρονα και τουε κουραμπιεδες .......
παλι θα ξαναγελασεις......... περση και εγω δεν αγγιξα ΤΙΠΟΤΑ,
ουτε μελομακαρονο............... γιατι ειμουν για ακομα μια φορα σε διαιτα!!!!!!!!
φετος δεν ξερω ακομα τι θα κανω....... ειδομεν...............
Παιδια σημερα ημουν ολη μερα στους δρομους . Καποια στιγμη περιμενα στο σαλονακι ενος ιατρειου και μια κυρια εβγαλε μια περιεργη μαπρα που δεν ειχα ξαναδει και αρχισε να την τρωει. Εκει τη στγμη συνειδητοποιησα οτι ειμαι απο το πρωι με ενα τοστ και η ωρα ειχε παει ηδη 5 το απογευμα . Ηθελα λοιπον να ρωτησω εμεις τα σληβαρισμενα και δη προσφατα τι μπορει να εχουμε στην τσαντα σαν σνακ για να μην καθομαστε τοσες ωρες νηστικες ; Εκτος απο μπαρα κλασσικη που ειναι σκετη ζαχαρη . Δεκτες ολες οι ιδεες !!!!
Τι έφαγα σήμερα :
Την Αρτα και τα Γιαννενα και τα χωρια της ολα ! Ναι σιγα σιγα τα καταφερα .............
εγώ τρώω μια φρυγανίτσα...τραβαει τα υγρα και εχω την αισθηση οτι κατι μπηκε στο στομαχι.'Η και κρακερακια της Παπαδοπουλου...τα cream crackers αλλά στη πράσινη συσκευασια.
Gια αυτο εισαι και 77 κιλα stelaki μου ! Εγω τσακισα τα μελομακαρονα !