-
εκεί που σκεφτόμουν χθες οτι είμαι μόνη μου, σήμερα με θυμάται μια (καλή ) φίλη απο τα παλιά, έχω να τη δω σίγουρα 1,5 χρόνο και βάλε, και θα παμε σήμερα για καφέ.. θα περάσει να με πάρει με το αμάξι της :regan:. Θα αρχίσει πάλι τα ίδια, πως αντέχω εγω εδω (επαρχία) ενω αυτή Αθήνα είναι καλύτερα. δουλεύει κ γενικά τα έχει καταφέρει πολύ καλα..
Αγχώνομαι γιατί φοβάμαι οτι θα έχει ψωνιστεί κιάλλο... Τεςπα μη παω προκατειλημένη..
θα βγω μονο κ μονο για να μη μου πουν οτι χάνομαι πάλι.
αν κ το πρωτο που θα μου πει (που είδη το ειπε απ'το τηλ) είναι οτι "που χάθηκες εσυ?"
όταν ακούω αυτό το που χάθηκες θέλω να τον πλακωσω τον άλλον. αλλά πασχα είναι θα περάσει.
-
καλα να περασετε ολοι και ολες! φιλια!
-
Πιο γκαντέμο από μένα σήμερα δεν υπάρχει........ :(
-
-
1) χαλασε ο καιρός με το που πήγαμε στο παζάρι με τον μικρό
2) τράκαρα και το αυτοκίνητο έπαθε αρκετή ζημιά επειδή ένας μαλάκας που ήταν μπροστά μου αποφάσισε να σταματήσει απότομα για να χαιρετήσει τον γνωστό του που παιρνούσε
3) πήγα στον χασάπη για κιμά και χάλασε η μηχανή του κιμά.... και είναι ο μόνος χασάπης που φτιάχνει τον κιμά όπως τον θέλω....
θες κιάλλα?
-
καλα το 2) ειναι οντως καπως!
τιποτα απο αυτα συνταρακτικο ομως, ξεκολλα :)
εχεις ενα σωρο πραγματα για να χαιρεσαι, σιγα μην κατσεις να μιζεριαζεις για καιρους, αυτοκινητα και κιμαδες.
υποθετω τη ζημια την πληρωνει η ασφαλιστικη.
-
δεν θα μπλέξω την ασφαλιστηκή μέσα στην μέση γιατί θα αυξηθεί το ασφάλιστρο μου μετά. Ευτυχώς ένας φίλος του άντρα μου, φανοποιός, ήρθε και το είδε γιατί κτυπούσε συνεχώς και ο συναγερμός από το κτύπημα και έπρεπε να αμενεργοποιηθεί, και είπε πως θα μας το φτιάξει αυτός στις ελέυθερές του ώρες, και εμείς απλά να πληρώσουμε την μπογιά, γιατί δεν την έχει στο μαγαζί, είναι ειδική η μπογιά του αυτοκινήτου μου. Ηθελα την μεταλλική σε χρώμα άμμου τρομάρα μου!!!!!
Τέλος πάντον, ευτυχώς δεν έπαθα κάτι εγώ και το μωρό....
-
Polinaki,
μη χαλιεσαι μερες που ειναι...υλικη ζημια ειναι και θα διορθωθει!
-
Ναι το ξέρω, απλά είναι το γιατί να συμβεί.....
Με ενόχλησε πολύ το γεγονός αυτό....
Τί έχουν οι μέρες? Επειδή είναι πάσχα? Εγώ φέτος, αν εξερέσουμε την κατασκευή των φλαούνων μου, δεν κατάλαβα πως είναι Πάσχα.... Δεν το ένιωσα...
-
εγω,εδω και χρονια εχω...απομυθοποιησει Χριστουγεννα,Πασχα και ολα τα συναφη,που τα ειχαμε αναγαγει σε μοναδικο σκοπο της ζωης μας!:bigsmile:
Αλλα,εχεις και εναν μικρουλη απ΄οσο διαβαζω...κριμα δεν ειναι να βλεπει την Μανουλα του καπως;:smug b:
-
Φλαουνες...χμ...δεν εχω δοκιμασει ποτε...να υποθεσω πως γλυκισμα;:question:
-
αφου εισαστε καλα, δεν τρεχει τιποτα Πωλινα μου.
εγω απο την αλλη εχω διμηουργησει μια σχεση παθους με την τουαλετα :lol: :lol: οσο περνανε οι μερες, και με τις αναγουλες επεισης. την τεταρτη μπαινω στην 5η εβδομαδα και στον 2ο μηνα :love: :love:
-
Φλαούνες είναι ένα είδος σαν τυρόπιττα αλλά με ειδικό τυρί, και το φτιάχνουμε μόνο το πάσχα. Είναι πασχαλινό. Θα ανεβάσω αύριο φωτογραφίες από τις δικές μου στο τόπικ μου και θα μπορέσεις να τις δείς. Δεν έχουν σφολιάτα και τέτια. Είναι με ειδική ζύμη, η οποία είναι πολύ λεπτή και κλείνει από κάτω και στα πλάι το μίγμα των τυριών. είναι πεντανόστημες.
-
Mitsokolo,
να σε συγχαρω κι εγω για την εγκυμοσυνη σου!Ευχομαι τα καλυτερα!
Polinaki,
Απο την περιγραφη και μονο,μου πεφτουν τα σαλια...που να τις δω κιολας...:roll:
-
ευχαριστω πολυ γλυκεια μου, αντευχομαι καθε ποθος σου να γινει πραγματικοτητα