Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι που μπλοκάρει τα προσωπικά μηνύματα; Είμα κι εγώ λίγο ασχετη μ' αυτά. Με την Έλι πάντως έχουμε ανταλλάξει μηνύματα.
Printable View
Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι που μπλοκάρει τα προσωπικά μηνύματα; Είμα κι εγώ λίγο ασχετη μ' αυτά. Με την Έλι πάντως έχουμε ανταλλάξει μηνύματα.
Quote:
Originally posted by alexan972
Μήπως πήρες κάτι?
Ναι, σου στέλνω αίτημα φιλίας. :starhit:
καλησπέρααααα απο την πανεμορφη Θεσσαλονικη!!!! κοριτσια!!!! τι επαθα η κακομοιρα το πρωι που κατεβηκα να παρω το πρωινο μουυυυυυ στο ξενοδοχειο.... ε δε θα το πιστεψετε γιατι ουτε εγω πιστευα στα ματια μου!!! γεμιζε ενα πιατο με φρουτα το δικο του πιατο.... ο ζουμπανεας!!!!! μετα απο αυτο... μου κοπηκε η ορεξη κ εφαγα μια ςραιοτατη τριαδα (ψωμι ολικης τυρι και χυμο) τιμης ενεκεν χαχαχα ρε τι επαθα η γυναικαααααααα!!!
Εντάξει, θέλω απλά να πω σε όλους ότι είσαι μια θεά Αλεξάδρα!
Φτου σου κοπέλα μου!
Θα τα κάνεις σήμερα τα ψωμάκια;(έχω αγωνία πώς θα σου φανούν...)
Quote:
Originally posted by ria
καλησπέρααααα απο την πανεμορφη Θεσσαλονικη!!!! κοριτσια!!!! τι επαθα η κακομοιρα το πρωι που κατεβηκα να παρω το πρωινο μουυυυυυ στο ξενοδοχειο.... ε δε θα το πιστεψετε γιατι ουτε εγω πιστευα στα ματια μου!!! γεμιζε ενα πιατο με φρουτα το δικο του πιατο.... ο ζουμπανεας!!!!! μετα απο αυτο... μου κοπηκε η ορεξη κ εφαγα μια ςραιοτατη τριαδα (ψωμι ολικης τυρι και χυμο) τιμης ενεκεν χαχαχα ρε τι επαθα η γυναικαααααααα!!!
Πόσο θα ήθελα να τον συναντάω κι εγώ στην κουζίνα μου κάθε πρωί που μπαινω να φτιάξω πρωινό! :lol: :lol: :lol:
Με πρόλαβες Έρι μου!! Έπαθα πλάκα με τα μάτια σου και είδα ότι τα πήραν και οι κόρες σου!!! Κούκλες όλες!!! να είσαστε καλά και ευτυχισμένοι!!
Αφού είναι τόσο γρήγορα στην παρασκευή τους, λέω να τα κάνω αύριο πρωί να φάνε και οι κόρες ζεστά ζεστά!Quote:
Θα τα κάνεις σήμερα τα ψωμάκια;(έχω αγωνία πώς θα σου φανούν...)
Εννοείται ότι μόλις τα φτιάξω θα έχεις νέα μου!
Ατυχία βρε ρία μου!! Και το πρωινό των ξενοδοχείων είναι η μόνη περίπτωση που τρελλαίνομαι να τρώω πρωινό σε τερατώδεις ποσότητες!! Εγώ τον πέτυχα μια φορά σε μπυραρία στο διπλανό τραπέζι, αλλά δεν πτοήθηκα παρόλο που γνωριζόμαστε! :spin:Quote:
Originally posted by ria
Σ' ευχαριστώ κουkλίτσα μου για τα καλά σου λόγια! :)Quote:
Με πρόλαβες Έρι μου!! Έπαθα πλάκα με τα μάτια σου και είδα ότι τα πήραν και οι κόρες σου!!! Κούκλες όλες!!! να είσαστε καλά και ευτυχισμένοι!!
Να είσαι κι εσύ καλά!
...αχ κοριτσια!!! Τον θαυμαζω τοσο που.... ημουν στα τσακ να σηκωθω να του μιλησω ....αλλα δεν με γνωριζει ο ανθρωπος χαχαχαχα θα με περνουσε για τρελη... βεβαια αυριο το πρωι αν τον πετυχω παλι δεν ξερω αν θα κρατηθω χαχαχαχα....
αχχχχχ ατυχη δε νιωθω παντως :)
(χοχοχο το πιασατε το υπονοουμενο? χαχαχαχα )
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by eri
Quote:
Originally posted by ria
Πόσο θα ήθελα να τον συναντάω κι εγώ στην κουζίνα μου κάθε πρωί που μπαινω να φτιάξω πρωινό! :lol: :lol: :lol:
Ναι ναι ναι εγώ το έκανα!!!! Αυτό ήταν το μεσημεριανό μου και είπα να το μοιραστώ μαζί σας! :DQuote:
Originally posted by eri
Μην που πεις ότι έφτιαξες εσύ αυτήν την πανδαισία χρωμάτων και γεύσης???!!Quote:
Originally posted by Eli
Καλή μας όρεξη!
Ριζότο με μύδια, λαχανικά και φέτα σλουρπ!
:thumbup::thumbup::thumbup:
Καλά βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω, έλειπα κιόλας όλη μέρα και μου ήρθε απότομο :lol:
Θα σας διαβάσω αύριο αναλυτικά γιατί είναι και η ώρα περασμένη χιχιχιχι ήμασταν έξω για ποτάκια. Καλό μας ξημέρωμα! Φιλιά!
Καλημέραααα!
Να έχετε μια όμορφη και χαρούμενη Κυριακή, σας εύχομαι! :)
Λοιπόν εγώ μόλις έβαλα στο φούρνο τα ψωμάκια της Αλεξάνδρας μας!
Ανυπομονώ να περάσει το 20λεπτο. :bouncy:
Εντωμεταξύ ας γράψω τα χθεσινά μου καμώματα:
Πρωί ~ Κρητικό τόστ και μια μικρή μπανάνα
Σνακ ~ 2 βερίκοκα ξερά, 2 δαμάσκηνα, 1 κουτ. ξηρούς καρπούς
Μεσημέρι ~ Ομελέτα α λα Ζ. (ξέρετε) με τριμμένη πατάτα μέσα, βλήτα βραστά με κολοκυθάκια, 1/2 μέτριο παξιμάδι
Σνακ ~ 5-6 φράουλες και μια μπάρα κέλογκς + αργότερα 1 τσαι φράουλα παγωμένο (εννοείται χωρίς ζάχαρη)
Βράδυ ~ 1 μέτριο παξιμάδι, 1 κομμάτι μηζύθρα ανάλατη με ένα κουτ. μέλι + 3 βερίκοκα φρέσκα.