Σήμερα ήμουν 59,6 :saint: ελπίζω να μη ξαναδω αυτό το σιχαμερό 6άρι μπροστά!
Printable View
Σήμερα ήμουν 59,6 :saint: ελπίζω να μη ξαναδω αυτό το σιχαμερό 6άρι μπροστά!
Εδω και 2 μερες ανεβηκε η ζυγαρια στο 75,6 λογω περιοδου...γαμωτο κ εκανα αμαν κ πως να παω 75 ακριβως για να αρχισει να κατεβαινει... :(
μια βδομαδα ειναι που θα παει θα περασει!!!
100 στρογγυλά δείχνει σήμερα... βρε παράξενη περίοδο που βρήκε να κάνει τα τρελά του ο μεταβολισμός...
δεν παραπονιέμαι όμως... θα δω αύριο πριν φύγω ακόμα μια φορά και μετά αλλάζω τικεράκι..
Cici στον αγύριστο να πάει.. χιχι!!
91.9
76.5 σταθερα δλδ εδω που κυμαινομαι εδω κ μερες
πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
Να'μαι κι εγω λοιπον που χαθηκα εδω και μερες απο το τοπικ. Δινω λοιπον το παρον, σημερα 77,7 και ελπιζω να συνεχισω προς τα κατω γιατι σιχαθηκα με τα σκαμπανεβασματα!
Πρώτη φορά γράφω εδώ.:smilegrin:
Μέσα σε 3 εβδομάδες - διανύω την τέταρτη τώρα - μείον 3 κιλάκια.
85,3 είμαι πολύ χαρούμενη, μακάρι να συνεχίσω έτσι... Σιγά, αλλά σταθερά! :bouncing:
Καλή συνέχεια σε όλους και σε όλες! :roll:
91.8 και πεθαίνω κανα δίωρο στο γυμναστήριο. Τι άλλο να κάνω!
77,2 σημερα. Athena υπομονη, ολα θα γινουν με πεισμα (που εμενα μου λειπει το τελευταιο διαστημα) και ηρεμια, χαλαρωσε και θα δεις η ζυγαρια να πεφτει. Εξαλλου σκεψου οτι τα κιλα δεν τα πηραμε σε λιγες μερες αρα δε γινεται να χαθουν και μεσα σε λιγες μερες.
Αντε κουραγιο και με χαμογελο :)
Athena, θα συμφωνήσω με τη gkate, υπομονή πρέπει να κάνεις. Κατά τ'άλλα, αφού αντέχεις και τη γυμναστική είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Υπομονή, πείσμα, επιμονή, και πίστη στον εαυτό σου, αυτά χρειάζεσαι, και ο χρόνος - και η ζυγαριά σαφώς :yes: - θα σε ανταμείψει.
Σκέψου θετικά για να ξαναβρείς τη δύναμη και το πείσμα σου. Είδες τι ωραία που συμβουλεύεις την athena? Εγώ πιστεύω ότι το έχεις μέσα σου, το ερέθισμα σου λείπει μόνο. :bouncing:Quote:
Originally posted by gkate
Athena υπομονη, ολα θα γινουν με πεισμα (που εμενα μου λειπει το τελευταιο διαστημα) και ηρεμια, χαλαρωσε και θα δεις η ζυγαρια να πεφτει.
πω πω παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με ενθάρρυνατε τώρα! Ευχαριστώ πολυ! Η αλήθεια είναι ότι εδώ και δύο μήνες είμαι σκληρή μαζί μου. Θα χαλαρώσω τώρα λίγο... Ελπίζω η προσπάθεια μας να ανταμειφθεί!
Αγωνιστικες καλημερες απο το μετωπο των κιλων:D 76,9 σημερα. Κουτσα κουτσα το παω αλλα τουλαχιστον ειναι μια καποια απωλεια.Αντε και καλη συνεχεια!
Εχω 4 μερες να ζυγιστω γτ ημουν αδιαθετη ... απο 75 η ζυγαρια πηγε μεχρι 75.8 λογω κατακρατησης και σημερα το πρωι που ζυγιστηκα βλεπω 74.8!!!!!!
Καλη συνεχεια σε ολους!!!!! :) :)
Όταν είμαστε αδιάθετες η ζυγαριά παίζει πολύ βρώμικα παιχνίδια μαζί μας, οπότε μην ανησυχείς. Είδες ότι μόλις επανήλθες έστρωσαν και τα κιλά σου?
85,3 σήμερα, σαν το χελωνάκι πάω... σιγά σιγά... Αλλά δεν πειράζει, ελπίζω τουλάχιστο να είναι σταθερό το αποτέλεσμα.
Μην είσαι σκληρή με τον εαυτό σου, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας καλός λόγος, μια καλή κουβέντα για ώθηση. Είδες πόσο δύναμη πήρες με αυτά που σου είπαν όλα τα παιδιά πιο πάνω? Το να χαλαρώσεις είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις, και να απολαύσεις την ... ελεύθερη πτώση των κιλών σου! Και να μην αφήνεις τίποτα να σε ρίχνει. ʼπαξ και το πάρουμε απόφαση... ρε θα τη σκίσουμε τη γάτα! Τίποτα δε μας σταματά :thumbup: Πάμε όλοι δυναμικά παιδιά!Quote:
Originally posted by athena
Η αλήθεια είναι ότι εδώ και δύο μήνες είμαι σκληρή μαζί μου. Θα χαλαρώσω τώρα λίγο...
άντα είσαι φοβερή! Καλά τα λες! Λοιπόν, σήμερα 91.4
Μωρέ τα λέω για να τα ακούω κι εγώ :P :bigsmile:
54 kg (+3kg)
βρε μπλεξιμο...
Παμε δυνατα παλι προς τα κατω!
74.8 τα ιδια ...
11/9 -600..........92.500Quote:
Originally posted by eleste
(1/9) -200...δλδ 93.100Quote:
Μετά από κόλλημα λόγω περιόδου σήμερα (30/8) η ζυγαριά έδειξε 93,300.
-500:bigsmile:
Πολύ αργά δεν πάω??
Mια χαρά τα πας, χάνεις αργά και σταθερά...Quote:
(1/9) -200...δλδ 93.100
11/9 -600..........92.500
Πολύ αργά δεν πάω??
Τώρα η σειρά μου να γκρινιάξω ότι έχω κολλήσει εδώ και κάτι μέρες στο 85,3 :flaming:
71,5 κλαψ κλαψ...αυτά σου κάνουν οι μακαρονάδες και τα παστίτσια μέσα στο σκ...
91.1 -300 απο χθες
90.7 -400! και είχα και ελύθερη μέρα, βεβαια εφαγα τελευταία φορα χθες στις 12....
53,5
85.3 ούτε πάνω ούτε κάτω! Τι κόλημα έχει φάει αυτή η ζυγαριά δεν μπορώ να καταλάβω...
74.6 (-200) !!!!! :)
θέλω να σου δώσω το ίδιο κουράγιο που μου έδωσες πριν μέρες!!! κοριτσάρα είδες πως είχα κολλήσει! και μάλιστα είχα πάρει κιολας ένα κιλό.... όλα παροδικά είναι! σε λίγες μέρες θα τα χάσεις μαζεμένα!! είναι σίγουρο και πάω και στοιχημαQuote:
Originally posted by Adda
85.3 ούτε πάνω ούτε κάτω! Τι κόλημα έχει φάει αυτή η ζυγαριά δεν μπορώ να καταλάβω...
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
90.7 -400! και είχα και ελύθερη μέρα, βεβαια εφαγα τελευταία φορα χθες στις 12....
Αχ το ελπίζω athena! :lol: Η αλήθεια είναι ότι περιμένω να αδιαθετήσω αυτές τις μέρες... Οπότε μετά θα φανεί τί έχω χάσει, αν έχω χάσει, και πόσο έχω χάσει. Υπομονήηηηηη!!! :)Quote:
θέλω να σου δώσω το ίδιο κουράγιο που μου έδωσες πριν μέρες!!! κοριτσάρα είδες πως είχα κολλήσει! και μάλιστα είχα πάρει κιολας ένα κιλό.... όλα παροδικά είναι! σε λίγες μέρες θα τα χάσεις μαζεμένα!! είναι σίγουρο και πάω και στοιχημα
90.4 -300 απο χθες...
53 - ολα. Αν το κρατησω για μερικες μερες, θα αλλαξω τικερακι.
85, επιτέλους ξεκόλλησε! (-300gr) :lol::lol::lol:
ta idia 74.6...
τα βλέπεις;;; έτσιQuote:
Originally posted by Adda
85, επιτέλους ξεκόλλησε! (-300gr) :lol::lol::lol:
Επιτέλους ξεκολλήσαμε!
-1 κιλό
:spin:
Λοιπόν, το παραδέχομαι. Χθες τα έφαγα όοοολα! τι με έπιασε.... ωστόσο δεν σταματάω η γη να γυρίσει ανάποδα! σήμερα βέβαια είμαι 91, πήρα 600 αλλα χαλάλι! (με τοσα που έφαγα περίμενα ολόκληρο κιλό να πάρω...)
Δεν πειράζε, Αθηνούλι μου, το δικαιούσαι. Εξάλλου το +600 δεν είναι πραγματικό. Σε 1-2 μέρες θα έχει φύγει.:starhit::starhit:Quote:
Λοιπόν, το παραδέχομαι. Χθες τα έφαγα όοοολα! τι με έπιασε.... ωστόσο δεν σταματάω η γη να γυρίσει ανάποδα! σήμερα βέβαια είμαι 91, πήρα 600 αλλα χαλάλι! (με τοσα που έφαγα περίμενα ολόκληρο κιλό να πάρω...)
Athena thanx για το προηγούμενο, power όπως πάντα! :) Aaaaax, αν δεν είχα κι εσάς τι θα έκανα? :thumbup:
Μην αγχώνεσαι, όπως είπε και το koukoutsaki σε 1-2 μέρες θα έχουν φύγει :)