ηθελε να ερθει το πρωι στο νοσοκομειο και του λεω δεν τη λυπασαι τη μανουλα μου θελεις να μου τη σκοτωσεις???
Printable View
ηθελε να ερθει το πρωι στο νοσοκομειο και του λεω δεν τη λυπασαι τη μανουλα μου θελεις να μου τη σκοτωσεις???
:lol::lol::lol:
μου την εχει κανει ξανα με κριση πανικου να νομιζει οτι παθαινει εμφραγμα αλλα μεχρι να βγουν οι εξετασεις δεν μπορεις να ηρεμισεις
Εδώ και έξι χρόνια περίπου έχω βγάλει μία μαλακίτσα στο στόμα, λειχήνας λέγεται, στο αριστερό μάγουλο από την μέσα μεριά του στόματος, ο οποίος είναι αυτοάνοσος και συνηθίζεται στους διαβητικούς και ανάλογα την ψυχολογία μου φουντώνει και ξεφουντώνει ένα πράμα. Το κακό είναι ότι όταν φουντώνει, πρήζεται και στο τέλος γεμίζει πληγές, με πονάει και δεν μπορώ να φάω ούτε να μιλήσω γιατί με πονάει πολύ όταν ακουμπάει η γλώσσα ή τα δόντια ή το φαγητό. Φαίνεται ότι επειδή ζορίστηκα ολίγον τι τον τελευταίο καιρό ξαναφούσκωσε η μαλακίτσα και από το πρωί με πονάει. Εχω μία αλοιφή που βάζω η οποία είναι μπλιαχ στη γεύση, φανταστείτε να τρώτε αλοιφή, αλλά δεν τη βάζω συνέχεια γιατί μου είχε πει ο στοματολόγος ότι κάποια στιγμή τη συνηθίζει ο οργανισμός και δεν έχει αποτέλεσμα. Είναι πλέον το σήμα κατατεθέν της ψυχολογίας μου, αφού όταν συμβαίνει κάτι άσχημο κάθε φορά λέω όχι ρε γαμώτο πάλι θα φουντώσει ο λειχήνας μου ή αν μου λένε κάτι οι δικοί μου τους λέω μην με ταράζετε και να μιλάτε σιγά μην σας ακούσει ο λειχήνας και φουντώσει πάλι! Τώρα καταπίνω την αλοιφή λίγο λίγο κι έχω μία χαρά, μα μία χαρά!!
Λίλα φαντάζομαι το σοκ να νομίζεις ότι παθαίνει έμφραγμα!! Τουλάχιστον περνάς την τρομάρα αλλά μετά συνέρχεται και ευτυχώς δεν είναι κανονικό έμφραγμα.
και η μανα μου το εξεσμα οταν στεναχωριεται και οταν αγχωνεται το βγαζει
Εχω την εντύπωση ότι επειδή με πονάει τώρα όταν μιλάω μου στέλνει μήνυμα ο Θεός ότι είμαι πολυλογού και πρέπει να μιλάω λιγότερο! Γιατί όμως; Κακό είναι; Αφού δεν υπάρχει εντολή ου πολυμιλήσεις! :lol:
τζινακι εχεις δοκιμασει να βαλεις βαλσαμολαδο επανω???
Οχι, βάζω μόνο την αλοιφή lidex που τσούζει πολύ η άτιμη.
κανει θαυματα το βαλσαμολαδο σε τετοια ελκη
Και που μπορώ να το βρω;
Πάω να ξαπλώσω για 1 ωρίτσα και επανέρχομαι.
ειτε σε μαγαζι με βιολογικα ειτε στο φαρμακειο τζινακο.καλη ξεκουραση
wow τις βιταμινες που παιρνει η Ναταλια μπορει να τις παρει οποιοσδηποτε. Η μια ειναι πολυβιταμινη και η αλλη πρεβιοτικα για την αμυνα του οργανισμου και κυριως για την σωστη λειτουργια του εντερου ετσι ωστε να μην κανει κατακρατησεις και εχει φουσκωματα. Υπαρχουν διαφορες εταιριες εγω προτιμω 1-2 συγκεκριμενες που μου εχουν συστησει η διαιτολογος του γιατρου μου αλλα και ο διατροφολογος που επισκεπτομαι τωρα.
Λιλούκο περαστικά στη μπιρι μπίρι,
Τζινάκο σε τσούζει?
Κατερινάκι εαν μπορείς να μου στείλεις σε u2u τι σου έχει προτείνει ο διαιτολόγος δηλ τις εταιρίες, νομίζω σου είχε προτείνει μαγνήσιο κ βιταμίνη D λόγω επέμβασης? εμένα μου τα είχε προτείνει (επειδη είχα κάνει κ εγώ επέμβαση) αυτή τη φορά όμως λόγω του ότι τα συμπληρώματα ήτανε λίγο ακριβούτσικα μου πρότεινε κάποια φθηνότερα αλλά τα κάνω εμετό δεν τα ανέχεται το στομάχι μου