σας ευχαριστω πολυ κοριτσαρες μου για τις ευχες για τη μανουλα μου.
Printable View
σας ευχαριστω πολυ κοριτσαρες μου για τις ευχες για τη μανουλα μου.
Καλησπέρα στις όμορφες!
Κάνει αφόρητη ζέστη και έχει και μια χαζοσυννεφιά, δεν αντέχω άλλο! Χάζεψα σε τέτοιο βαθμό, ώστε γυρίζοντας από τη δουλειά προσπαθούσα να ανοίξω το σπίτι μου με λάθος κλειδί! Και θύμωνα κιόλας που δεν ανοίγει η πόρτα! :lol:
Σήμερα είχα τη χαρά να με ξυπνήσουν δύο φορές με λάθος τηλέφωνα.. Κάποιος πρέπει να απομακρύνει τις τηλεφωνικές συσκευές από τα χέρια των γέρων και γρήγορα μάλιστα... Αφού, λοιπόν, μου χάλασαν τη σιέστα μου, είπα να κάνω κάτι για να γίνει φούρνος εδώ μέσα! Κάτι ψήνεται στο φούρνο και μπορεί οι μυρωδιές να είναι γαργαλιστικές, αλλά έχω βγάλει την ιλαρά από την κάψα!
Είμαι ευδιάθετη και ξέρετε γιατί; Αποφάσισα ότι δεν θα με τρελάνουν οι άλλοι. Αν είναι να τρελαθώ, μπορώ μια χαρά να το κάνω και μόνη μου. Κοιμήθηκα χάλια χθες το βράδυ, γιατί ανησυχούσα για τους δικούς μου. Τους τηλεφώνησα σήμερα και ούτε γάτα, ούτε ζημιά! Μες στο γέλιο και στη χαρά και ένιωσα ο βλάκας της παρέας, που τους επιτρέπω να με επηρεάζουν σε τέτοιο βαθμό με τα καπρίτσια τους. Μάλιστα, επειδή ανησύχησα αρκετά, έστειλα και τον αδελφό μου να τους δει και ούτε λίγο, ούτε πολύ με έβγαλε τρελή! Μια χαρά είναι οι άνθρωποι, πώς κάνεις έτσι; Τι σπέρνεις τον πανικό για το τίποτα; Τίποτα δεν είναι να κλαίνε στο τηλέφωνο, αλλά νισάφι πια! Τους τηλεφώνησα ξανά, τους ευχήθηκα καλό Σαββατοκύριακο (δηλαδή τους είπα ότι θα απέχω από αυτούς για τρεις μερούλες) και τώρα αρχίζει η τεμπελοκατάσταση! Γιούπιιι!!
τελειωσα με το σαλονι!!!!!
ειπα να δω τι κανετε και να διαβασω οσα εχασα!
τζινα δες και αυτο
Το αιθέριο έλαιο του τειόδεντρου μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα του ομαλού λειχήνα που σχετίζονται τόσο με το δέρμα όσο και το στόμα σας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά για δερματικά προβλήματα και μολύνσεις, αλλά και ως στοματικό διάλυμα για φλεγμονές του βλεννογόνου. Μη συνδυάζετε το τεϊόδεντρο με άλλα αντιβιοτικά.
Τζίιιναααα, αν έβαζες ένα παγάκι ή κάτι παγωμένο να το μουδιάσει; Ή δεν παίζει ρόλο η θερμοκρασία;
Καλησπέρα όμορφες!!!
Έφυγα λίγο νωρίτερα από την δουλειά απόψε και πρόλαβα ανοιχτό και το σούπερ και πήρα προμήθειες! Εσείς βλέπω πάλι έχετε στήσει κουβέντα και δεν σας προλαβαίνω ωρεεεε! :lol:
Τζίνα μου εύχομαι η νέα υπάλληλος της τράπεζας να είναι πιο εξυπηρετική και να σου δώσει την καλύτερη δυνατή λύση. Κάτσε να δεις που και αυτό θα τακτοποιηθεί και θα περάσει και ο λειχήνας. Εγώ έχω έκζεμα στο χέρι το οποίο είναι κληρονομικό και το έχω από πολυ μικρή. Μεταφέρεται από χέρι σε χέρι και από δάχτυλο σε δάχτυλο ανάλογα με τα κέφια του. Τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί στην παλάμη και στα δάχτυλα μου από την κάτω πλευρά και όταν αγχώνομαι φουντώνει, φουσκαλιάζει και μετά έχω πληγές και ξηροδερμία. ʼσε δεν περνάει με τίποτα! Έχω συμβιβαστεί ότι θα ζω με αυτό για μια ζωή :(
ʼβα καλό τεμπελοΣΚ!!! Να χαλαρώσεις, να περάσεις υπέροχα και χωρίς καμία τύψη για κανέναν! Το αξίζεις και το χρέος σου ως καλή κόρη το εκτέλεσες και μάλιστα πολλάκις!
Σοκολατένια μου συγχαρητήρια για την απώλεια! Για μία ακόμη φορά αποδυκνύεις την ότι αν είσαι καλά και αποφασισμένη έχεις μεγάλη επιτυχία! Εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι τόσο αποφασισμένη και να δεις και άλλα 2,5 κιλά στο επόμενο ραντεβού!!!
Καλλιόπη μου να χαίρεσαι τον γιόκα σου! Ξέχασα χθες να σου ευχηθώ. Να είναι γερός και ευτυχισμένος στην ζωή του!
Wow μου εύχομαι σύντομα να βρείτε σπιτάκι και να γλυτώσετε τα έξοδα. Χαίρομαι τόσο που είσαι τόσο αισιόδοξη και απολαμβάνεις την απώλεια των κιλών σου! Να δεις συγκινήσεις που έχεις να ζήσεις από δω και πέρα ουυυυυυυ!!!!
Μακ να περάσεις υπέροχα το τριήμερο!!! Καλές βουτιές με τα νέα σου υπέροχα μαγιό και την νέα υπέροχη κορμάρα σου!
Λιλάκο περαστικά στην μπίρι μπίρι! Ήρθε και φούντωσε η γυναίκα με αυτέ που έχουν ακούσει τα αυτάκια της αυτές τις μέρες. Πάρτην με το μαλακό και φρόντισε την να ηρεμήσει λίγο. Κάνε και καμιά κλεφτή επίσκεψη στο αγόρι σου όμως μην το αφήνεις και παραπονεμένο ;). Πότε θα κάνεις τελικά την μουσική βραδιά; :lol:
η πρεμιερα μου αναβαλλεται ελακιον.
Όσο περνάνε οι μέρες και πάω στη δουλειά νομίζω ότι ζω όνειρο! Αφού δεν πιστεύω ακόμη ότι θα πληρωθώ για αυτά που κάνω :lol:.
Κάθε μέρα που περνάει αρχίζω και εγκλιματίζομαι καλύτερα και νιώθω πιο άνετα στο νέο μου περιβάλλον. Σήμερα και χθες είχα και ανάλαφρες φιλικές συζητήσεις με διάφορους συναδέλφους και ακόμη και η συνάδελφος που συνεργάζομαι άρχισε να γίνεται πιο φιλική και να ηρεμεί. Το σούπερ είναι ότι τελικά δεν έχω δουλειά για το ΣΚ και θα κάτσω να ξεκουραστώ γιούπιιιιι! Από Δευτέρα τα σπουδαία που λενε! Ανυπομονώ να δω πια θα είναι η αμοιβή μου και αν θα έχω δουλίτσα και για αργότερα :D
Καλέ Λίλα σε ματιάσαμε! Ουφ τι να πω το καλο πράμα αργεί χιχιχιχι. Κάνε εξάσκηση ορθοφωνητικής στο σπίτι για να είσαι έτοιμη για την μεγάλη πρεμιέρα! :lol:
Πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατί τα έχω αφήσει όλα στην μέση έτσι ξαφνικά που ξεκίνησα με την δουλειά. Φιλιά αγαπημένες μου τσούπρες τα λέμε μετά :)
δεν ματιαζεται εσεις κοπελιες.οποιος σε αγαπαει δεν σε ματιαζει
cu later ελακι!!!
:starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:Quote:
Originally posted by lila198621
δεν ματιαζεται εσεις κοπελιες.οποιος σε αγαπαει δεν σε ματιαζει
εγω ακομη δε τελειωσα μου ηρθαν μουσαφιριδες και τωρα βλεπουν αγωνα οποτε για ξενυχτι με βλεπω!
Eli μου, δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι για σένα, κορίτσι μου! Έτσι, να δουλεύεις, να αμοίβεσαι και κάτι ακόμη πολύ καλό, να περνάς καλά στη δουλειά σου! Χαίρομαι που υπάρχει ακόμη κόσμος να διασκεδάζει την εργασία του. Για μένα η μοναδική ευχάριστη στιγμή είναι αυτή που πληρώνομαι.. Κατά τα άλλα, θα προτιμούσα εκατό φορές να κάθομαι στο σπίτι. Ποτέ δεν υποτίμησα τις νοικοκυρές, ποτέ δεν είχα κανένα καημό να το παίξω φεμινίστρια. Η τέλεια λύση; Ευκατάστατος σύζυγος και εγώ στο σπίτι!