-
H φέτα στο δικό μας σπίτι έχει την τιμητική της! Ο Γιώργος κατεβάζει μισόκιλα κάθε βδομάδα για πλάκα! Εγώ πάλι είμαι πιο φειδωλή στην κατανάλωση της μιας και έχει αρκετά λιπαρά, αλλά την τιμώ και εγώ δεόντως! Η φέτα και η γραβιέρα είναι από τα αγαπημένα μου τυριά! Δεν λείπουν ποτέ από το ψυγείο μας.
-
Καλλιόπη φτιάχνομαι με τα αγαθά που έχει η Λίλα στο μέρος της που δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας και είναι πεντανόστιμα!!
-
Μπράβο Τζινάκι μου που τρως! :lol: Ναι ναι το ζεις και αυτό κοπελιά να σου λέμε μπράβο που τρως σάντουιτς από τα Everest!!!!
Εγώ σήμερα πήρα για μεσημεριανό μία πολυσπορη μπαγκέτα με σολομό, τυρί κρέμα και άνιθο και ήταν σούπερ!
-
Ξέχασα να σας πω και το κλασικό γέλιο που ρίξαμε με την αδερφή μου την ώρα που μου έδωσε το μεγάλο σάντουιτς και άρχισα να το τρώω. Είναι το γέλιο που ρίχνουμε κάθε φορά που ξεκινάω η σλιβάτη να φάω μία μεγάλη μερίδα φαγητού.
-
Ειναι τα καλα της επαρχειας αυτα τζινακο.τα κακα δεν θα τα πιασω γιατι θα πικραθω.τωρα μου ελεγε ο πατερας μου οτι σε λιγες μερες θα εχουμε και μελιτζανες.ο αδερφος μου αν δεν ειχε φετα στο τραπεζι δεν καθοταν να φαει.τωρα στην αμερικα τα εχει βρει μπαστουνια.
-
Εχω βγάλει δύο καπάκια κατσαρόλας και τα έχω ακουμπήσει πρόχειρα στο κρεβάτι για να κάνω ταρατατζούμ σε περίπτωση που βάλουμε γκολ!!
Λίλα είμαι σίγουρη ότι του αδερφού σου του λείπουν πολλά από αυτά που έτρωγε στο σπίτι σας, ειδικά στην Αμερική είναι άστα να πάνε.
-
βαλαμε γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοολ
-
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!! !!!!!!
-
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ !!!!!!!!!!!!!!:bouncy:
-
-
Θα τον πιουν οι γερμαναραδες σημερα.
-
-
-
Τζίνα τα βάρεσες τα κλαπατσίγκαλα; :lol:
Εδώ ρίχνουν πυροτεχνήματα και γαβγίζουν τα σκυλιά :lol:
-
Ευτυχώς που υπάρχουν και άλλοι Ελληνες τριγύρω μου κι άρχισαν κι αυτοί να πανηγυρίζουν!!! Τους πήρα τα αυτιά των από κάτω με τα καπάκια της κατσαρόλας χιχιχι, με πόνεσε ο ώμος μου!