Καλά η συζήτηση σας πολύ πετυχημένη :lol:
Πάω να κάνω δουλειές κορίτσια μου!
Printable View
Καλά η συζήτηση σας πολύ πετυχημένη :lol:
Πάω να κάνω δουλειές κορίτσια μου!
Εχεις δίκιο Eli για τη Ναταλία, αυτό δεν το σκέφτηκα, μήπως να σβήσω το πόστ; :lol: Μίλησα με τη Μακ το πρωί και περνάει τρέλεια, ένα θα σου πω, 10.30 το πρωί και μόλις είχε ξυπνήσει! Σκέψου ξενύχτι που έκανε για να ξυπνήσει τόσο αργά! :lol:
Βρε κορίτσια, τι νέα είναι αυτά; Μήπως αρχίσαμε να ζούμε το καλοκαιράκι με τις περιπέτειές του;
Τζίιινααα, σου'φεξε! Να την η περιπέτεια, μπροστά σου!
Όλοι έχουμε παρόμοια διάθεση.. Ξεκίνησα αρκετή ώρα πριν να γράφω ένα ποστ και τσουπ! Να σου ένα τηλέφωνο από το παρελθόν. Ένας τύπος που κάτι είχε παίξει προ αμνημονεύτων ετών και ξαφνικά με πολιορκεί. Δεν είμαι πολύ ζεστή, γιατί δεν μου άρεσε ποτέ, αλλά είναι ευχάριστος, ενημερωμένος, σωστά χιουμορίστας, κάνεις δηλαδή κουβέντα μαζί του και το ευχαριστιέσαι! Αυτοπροσκλήθηκε και δεν το αρνήθηκα.. Κάποιο ΣΚ θα εμφανιστεί, είμαι βέβαιη. Και τότε.. τότε, κορίτσια μου, θα χρειαστώ τις πολύτιμες συμβουλές σας για εξολόθρευση. Σαν να το βλέπω μπροστά μου το σκηνικό. Να κυνηγιόμαστε γύρω από καναπέδες και κρεβάτια..
Ξέχασα να σας πω για το πρωινό μου ξύπνημα.. Ξύπνησα μες στην καλή χαρά, πολύ αργά και σύρθηκα για το καφεδάκι μου. Ανοίγω το κουτί με τη ζάχαρη και τι να δω; Η μυρμηγκοχαρά στο μεγαλείο της! Τα πήρα στο κρανίο, γιατί υποτίθεται πως ψέκασα και μετά καθάρισα όλες τις επιφάνειες με χλωρίνη. Νόμιζα πως είχα απαλλαγεί από τα γ%&μυρμήγκια! Έχυσα όλη τη ζάχαρη στο νεροχύτη και τα έπνιξα. Το ίδιο έκανα και με τον καφέ. Στη συνέχεια, πέρασα στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης, ψάχνοντας πού αλλού μπορεί να κρύβονται.. Δε βρήκα τίποτε, αλλά ξαναψέκασα. Για να δούμε τώρα.. Απαλλάχτηκα άραγε; Εννοείται ότι ο καφές και η ζάχαρη θα κρύβονται πλέον επιμελώς και θα εμφανιστούν ξανά στον πάγκο της κουζίνας με το που θα χειμωνιάσει.
Εμπαινε Αβα και μην αφήσεις ούτε καναπέ, ούτε λαλάγγι, ούτε τίποτα όρθιο! :lol:
Χεχεχεχε! Και Terminator τώρα; Και μάλιστα 3!! Μμμμμ, ενδιαφέρον νούμερο... :smug b:
Τζινάκο, ένα σου λέω και να είσαι βέβαιη γι' αυτό: Μόλις βρω λαλάγγι που να μου αρέσει, τότε, στο υπόσχομαι, θα τα σαρώσω όλα!! :lol:
Αφιερωμένο σε όλα τα μυρμήγκια του ντουνιά! :lol: :lol:
ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
Έτσι, Τζινάκο μου, φτιάξε με!
Γιατί τώρα τελευταία, δεν έχω λαλαγγοφαντασιώσεις, αλλά την εξής και μόνη φαντασίωση:
Κι αναρωτιόμουνα πότε τα έφαγα όλα τα μπισκότα; :lol: :lol:
Ιδού το νέο κατοικίδιο της Αβας! :lol:
Τζίνα, στείλε το κατοικίδιο και γρήγορα μάλιστα!
Είπαμε, αλλά όχι και να μου φάνε τα μπισκότα! Αυτό δεν πρόκειται να το ανεχτώ!
Έβαλα πληντύρια, άλλαξα σεντόνια, σιδέρωσα μία στίβα ρούχα και τώρα αρχίζω τα άγρια! :lol:
Πάω να πλύνω το μπαλκόνι και να πλύνω τα χαλιά μου!
Έχω πάθει μία σπίντα απίστευτη και ξεπετάω τις δουλειές στο πι και φι! Θέλω αύριο να κάνω τα μπανάκια μου με την ησυχία μου και το απόγευμα έχουμε και καφέ κανονισμένο και προσπαθώ να τα προλάβω όλααα! Πήρε φωτιά ο cul μου ένα πράμα :lol:
ʼβα μου και Τζίνα μου το καλοκαιράκι ενδύκνειται για ανάλαφρες σεξοπεριπέτειες ;). Να είστε ανοιχτές σε προτάσεις! Τζίνα μου και εσένα βρε δεν σου είπαμε να τον παντρευτείς! Να τον γνωρίσεις σου είπαμε και όπου βγει! Στο κάτω κάτω μία ανάλαφρη ξένοιαστη σχέση μπορεί και να σε ανανεώσει ποτέ δεν ξέρεις ;).... μην κόβεις τα τυχερά σου!
ʼβα μου όσο περνάνε τα χρόνια αλλάζουν και τα γούστα μας. Μπορεί ο πολιορκητής σου να είναι διαφορετικός από τι τον θυμάσαι... για να δούμε θα την κάνει την επίσκεψη;;;
Eli όλα τά'χε η Μαριορή η ανανέωση της έλειπε! :lol:
Για την Eli: http://www.youtube.com/watch?v=SR619-J0n98
Και όχι μόνο.. Μήπως, βάζοντας σιχάματα, αηδιάσουν και οι "επισκέπτες" μου και με εγκαταλείψουν; :D