Όπου επισκέπτες, τα μυρμήγκια.. Οι άλλοι καλώς να ορίσουν και εύχομαι να έχει δίκιο η Eli.. Η στέρηση κάνει πολλά πράγματα.. Μήπως τον δω και μου φανεί μπουκιά και συγχώριο; :lol: Αν και δε διατηρώ μεγάλες προσδοκίες...
Printable View
Όπου επισκέπτες, τα μυρμήγκια.. Οι άλλοι καλώς να ορίσουν και εύχομαι να έχει δίκιο η Eli.. Η στέρηση κάνει πολλά πράγματα.. Μήπως τον δω και μου φανεί μπουκιά και συγχώριο; :lol: Αν και δε διατηρώ μεγάλες προσδοκίες...
Μόλις έλεγξα το φούρνο και ευτυχώς κλείνει ερμητικά. Δεν θα ήθελα με τίποτα να μου μαγαρίσουν τα πολύτιμα γεμιστά μου!
Πάω να φάω, αλλά με σύνεση αυτή τη φορά.. Χθες τράβηξα πολλά μαρτύρια. Ξάπλωσα και η δυσφορία ήταν έντονη και σηκώθηκα μέσα στις νύχτες και περπατούσα πάνω κάτω για να χωνέψω. Δεν το ξαναπερνάω αυτό..
Θα τα πούμε με το απογευματινό καφεδάκι.. Στο μεταξύ, Τζίνα μου, περιμένω με χαρά το καινούριο μου κατοικίδιο! Μη με ξεχάσεις, ε; Φιλάκιαααα...
Καλή όρεξη Αβουλίνι, αχ γεμιστά, γιάμιιι.
hello και παλι!!!!
εχουμε συναντηση κορυφης το απογευμα.το αγορι επεμενε να ερθει να δει τη μανα μου γιατι θα ηταν γαιδουρια του να μην ερθει να τη δει λεει.ο θεος βοηθος.
ʼβα μου ευχαριστώ για την αφιέρωση :D, λέω εκεί που πλένω τα χαλιά στο μπαλκόνι να το βάλω στη διαπασών και να τραγουδώ αγκαλιά με την σκούπα μου :lol:
Λιλάκο καλά λέει το παιδί, να έρθει να την δει. Εξάλλου αν αυτοι οι δύο δεν τα βρουν δεν θα είναι καλά για κανέναν και κυρίως για την ηρεμία της μανούλας σου. Μην ανησυχείς δεν θα την συγχύσει ο άνθρωπος ένα περαστικά θα της πει. Αν ανοίξουν και καμιά κουβεντούλα αυτό είναι άλλο θέμα αλλά μην αγχώνεσαι κάποια στιγμή χρειάζεται να γίνει και αυτό ούτως ή άλλως. Πάντως το αγόρι φαίνεται να έχει σοβαρό σκοπό ;)
Λιλάκι ελπίζω να πάνε όλα καλά το απόγευμα. Για καλό και για κακό εφοδιάσου με κίτρινες και κόκκινες κάρτες σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνεις το διαιτητή!!
Πάει το ένα χαλί.... Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατι η μάνα μου μου έλεγε πάντα πως δεν είναι και τίποτα το δύσκολο να πλύνεις ένα χαλί; Μου έχει φύγει ο cul! :lol:
ʼντε ʼβα να δω τώρα τι αφιέρωση θα μου κάνεις!!!
Πάω για το δεύτερο... έχω και ένα τρίτο αλλά λέω να κάνω πως δεν υπάρχει :crazy:
Eli βλέπω ότι ξεκίνησες από σήμερα τα μπάνια χιχιχι.
Μα πως να πλύνεις Eli το τρίτο χαλί αφού.... δεν υπάρχει; :lol:
η μανα μου τον γιωργο τον συμπαθει πολυ.αν δεν ηταν το θεμα με την αμερικη δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα.της εχει ψιλοπερασει βεβαια γιατι καταλαβε οτι δεν μπορει να μου αλλαξει γνωμη οποτε...
καλησπερα και απο μενα !
σημερα εχω δουλιτσες ετοιμαζω το παρτυ του γιου μου και φυσικα μονη μου
η κορη εχει κατσει στο φ/β απο το πρωι και δε σηκωνετε ουτε για να καθαρισω το δωματιο!
ελπιζω να προλαβω γιατι εχω πολλα ακομη να κανω
φιλακιαααααα
Ουου ερχεται η Ναταλια μας Αθηνα!!! Ναταλια να ερθεις μεχρι το επομενο ΣΚ ομως διοτι απο επομενη Δευτερα φευγω για Ναυπακτο. Το μπονους ειναι οτι δεν θα εχω καμια αλλη δεσμευση περαν την δουλειας μου τις καθημερινες διοτι το παιδι θα το παρει η μανα μου μεθαυριο και θα κατεβουν πιο νωρις Ναυπακτο απο εμενα. Οποτε θα εχω μια εβδομαδα στην διαθεση σου. Το νου σου λοιπον τι σχεδια θα κανεις!!
Αβα μου σε φαγαν τα μυρμιγκια ! ευχομαι να μην φαγαν τα πολυτιμα γεμιστα σου!!
Καλλιοπη καλη επιτυχια στο παρτυ του γιου σου! Να περασετε τελεια!
ευχαριστω κατερινα μου αλλα ξερεις τωρα δεν ειναι μικρα πια θα ειναι καμποσοι μαντραχαλοι και θα χαλανε το κοσμο αλλα οκ τα παιδια να το χαρουν!