Quote:
Originally posted by bouliana
αφού βλέπεις ήδη το 65, ασχέτως που συνοδεύεται.χιχιχιχι!τέσπα μπορεί και ναχεις δίκιο,κάνω ασκήσεις για το πάνω μέρος του σώματος κανα μήνα τώρα λές φταίει αυτό η είναι πού νωρίς για να βαρύνουν?απτην άλλη θα δοκιμάσω ένα συγκεκριμένο παντελόνι που μουρθε τώρα στο μυαλό μια που έσκασες την ιδέα. ας τα να πάνε οι ζυγαριές δεν είναι απλά μαραφέτια ,είναι διαβολικά μαραφέτια. κοραλάκι καλά θα κάνεις να πάρεις μία ζυγαριά σπίτι. ελπίζω να μην έχεις κανα καλικάντζαρο όπως είχα εγώ σπίτι οταν είχα την απλή την ζυγαριά ,και πείραζε το λεβιεδάκι και το βαζε πολύ πριν το μηδέν η πολλή μετά και εγώ ανέβαινα και τρελαινόμουν!!!!
Έκανα λάθος στον χρόνο, ήθελα να γράψω "είχα να δω". Το πλέον τραγικό είναι ότι πριν την περίοδο είχα δει και 64,3! Μόλις όμως είδα εχθές το 65,7, καταβρόχθισα το western bacon mushroom από την «απελπισία»! Παρεμπιπτόντως, χάλια το μπέικον μασρουμ, μην φας ποτέ [και δεν μείνουν για μένα]. Έκανες πολύ καλά που άρχισες γυμναστική, λογικά μετά από 4-5 εβδομάδες αρχίζεις να βλέπεις ήδη διαφορές [εγώ είχα αρχίσει να βλέπω κάπου στις τρεις και δεν πίστευα στα μάτια μου]. Στα 64-65 κιλά που παίζω τώρα, φοράω ρούχα που φορούσα στα 60-61 επειδή συμμαζεύτηκαν κάπως τα ξύγκια σου λέω, έπος!