-
αδιαθετησα κ ποναωωω.........και θα ποναω κ αυριο επισης πολυ:mad: σημερα βρηκε....
κ τελικα βγηκα με τη φιλη μου, καλα ηταν, αυτη αδυνατισε, για μενα δεν ειπε τίποτα γιατί απο τότε που έχει να με δει τωρα ειμαι +3 κιλά, ή 4, κάπου εκει.. ε, οχι πως ειναι δραματικά. τεσπα, παλι το αναλύω......
Εύχομαι και γω να περάσετε καλά αυτες τις μερες. με υγεία.
-
Περασα απο κατι ψαροταβερνες το απογευμα και γινοταν του κουτρουλη ο γαμος...
Αν φαω δηλαδη μια οικογενεια σουπιες (μαμα, μπαμπα και δυο παιδια), ενα στρατο απο γαριδες-καραβιδες και μια κατσαρολα μακαρονια δεν εχω θεμα; Νηστεια σημαινει στερουμαι καποιες απολαυσεις, για να συμπαρασταθω στο Θειο Δραμα η εχω καταλαβει λαθος; Κατα βαθος μου αρεσει ο τροπος που σκεφτομαστε σαν λαος... Το βρισκουμε το παραθυρακι και την κανουμε απο εκει οταν ερχονται τα δυσκολα! :)
-
ασε τις σουπιες και καλη Ανασταση αδυναμια! χαχαχαχα :lol: :love:
υγ.: οι Ελληνες ειμαστε καλομαθημενοι και γενικως για πολλα χαστουκια απο χιλιαδες αποψεις!
-
Καλή Ανάσταση σε :blush:όλους!!!!!!! :)
-
Ευχαριστω mitsokoulnaki :D
καλη επανασταση θα ελεγα αλλα whatever...
-
δε παλεύοντε αυτές οι ώρες.......
-
Αρχισαν τα κλαμπατσιμπαλα απο τις 11:00 :flaming::grind::flaming::grind::flaming::grind:
-
καλημερα σας, επισης! :grin:
-
το πιο αδιαφορο Πασχα εβερ..φαι και μετα μεσημεριανο υπνο ολοι απ'τις 2. θελω να παω μια βολτα:(
-
κ μας αδιάφορο ήταν!
εγω - η αδερφή μου και οι γονείς μας.. !
3 κι ο κούκος δλδ...
-
εγω πηγα στη θεια μου,ηταν κ ο θειος μου.οι 3 μασ δλδ
και μετα ηρθα σπιτι παλι κ κοιμουντε ολοι..
-
one, οι γονείς σου?
αδέρφια? ξαδέρφια?
εγω παντως μεχρι πέρυσι έμενα με τους άλλους συγγενεις κ είμασταν πολλα ατομα.
παντως νομίζω είναι καλύτερα όταν είναι πολλά άτομα.
-
Oι γονεις μου κ ο αδερφος μου ηταν εδω στο σπιτι,εγω απλα πηγα να φαω με τους θειους μου για να τους κανω παρεα,δεν εχουν παιδια..
-
χρονια πολλα με υγεια και χαρα σε ολους!
-
Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλα!!!!