Quote:
Originally posted by eri
Ελάκι γυμναστήριο δεν πάω λόγω μικρών παιδιών και έλλειψης βοήθειας.
Μάλλον δεν έιμαι και ο τύπος του γυμναστηρίου μρ την έννοια ότι ευχαριστέμαι περισσότερο, όταν έχω λίγο χρόνο στην διάθεση μου, να βγω έξω να περπατήσω, να πάρω καθαρό άερα βρε παιδί μου! Προχθές βγήκα έξω πρωινή ώρα και κατέληξα να περπατάω τρεις ολόκληρες ώρες. Γύρισα πίσω τέζα, αλλά το καταευχαριστήθηκα!!!
Αν τώρα μου πεις "ανέβα σε ένα διάδρομο και περπάτα", θα σου πω ότι σκυλοβαριέμαι να το κάνω.
Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, ξεκίνησα δειλά δειλά ελλειπτικό, 20λεπτάκια τις περισσότερες ημέρες, μην φανταστείς τρελά πράγματα.
Θέλω να το προσπαθήσω λίγο περισσότερο με τις ποσότητες, όχι οτι τρώω παραπάνω, απλά τώρα που έστρωσε το πράγμα μς τις λιγούρες και τα υπερφαγικά (δεν εχω κάνει κανένα από την ημέρα που ξεκίνησα), θέλω να με τεστάρω, να δω αν τα καταφέρνω και με λιγότερη ποσότητα κάνοντας πάντα τους σωστούς συνδυασμούς.
Από βδομάδα βέβαια περιμένω και περίοδο, οπότε πρόκειται να περάσω από ένα ακόμη τέστ...και ίσως το πιο σημαντικό. Γιατί σε κάθε περίοδο είμαι πάντα ότι να 'ναι.
Και διατριφικά και ψυχολογικά.
Καλέ δεν σου είπα να πας γυμναστήριο! Αν περπατάς και κάνεις ελλειπτικό είσαι σούπερ! Προσπάθησε να κάνεις συστηματικά το περπάτημα σου ή το ελλειπτικό και να είσαι σίγουρη ότι θα πάρεις την κατηφόρα! Δεν είναι στο χέρι του! Εγώ όταν γίνομαι ανυπόμονη με αυτό το θέμα σκέφτομαι ότι είναι μία διατροφή που την αγαπάω, την απολαμβάνω και είναι για το υπόλοιπό της ζωής μου και δεν θα κάτσω να αγχωθώ για το αν θα χάσω κιλά και πότε! Κάνω το καλύτερο που μπορώ κάθε μέρα και προσπαθώ να βελτιώνομαι και κάποια στιγμή έρχεται και η επιβράβευση ;)