Με μπαντονεόν θα με νανουρίζεις αγαπημένη μου..
Όταν δεν θα είμαι καλά..
Όταν θα έχω τις μαύρες μου...
Κάτι που γίνεται συχνά...
Και ας ζηλεύει η Γλαύκη..
Καληνύχτα σε όλους μελωδικά! http://www.youtube.com/watch?v=i5tc57Gmfjw
Printable View
Με μπαντονεόν θα με νανουρίζεις αγαπημένη μου..
Όταν δεν θα είμαι καλά..
Όταν θα έχω τις μαύρες μου...
Κάτι που γίνεται συχνά...
Και ας ζηλεύει η Γλαύκη..
Καληνύχτα σε όλους μελωδικά! http://www.youtube.com/watch?v=i5tc57Gmfjw
Σε ευχαριστώ πολύ Ναταλύ μου....... Είναι πραγματικά υπέροχο..... Συγκεκριμένα λατρέβω τον εξής στοίχο:Quote:
Originally posted by NADINE
Για την Πωλίνα...Χωρίς λόγια περιττά...Τα λέει όλα το καμάρι του νησιού σου!
"Φεύγεις και πας που ταξιδεύεις
δρόμοι ανοιχτοί τα σύνορά σου είναι όπου αντέχεις.
Όλα είναι αλλού κι όλα για λίγο
όταν δεν ξέρεις πως ο δρόμος σου είσαι εσύ."
Καλημέρα κορίτσια μου και αγόρι της παρέας (σποτάκο που είσαι χαμένος?)
Σήμερα την χαρά των κιλών μου σκιάζει μια θλήψη...... Εδώ και λίγες μέρες (καμιά βδομάδα περίπου) ένιωθα έντονες ζαλάδες ειδικά την ώρα του μπάνιου και λίγο πιο μετά. Χθες λοιπόν, την ώρα του μπάνιου όλα γύρω μου μαύρισαν.... Ολα γύρω μου σκοτίνιασαν και ενώ ήθελα να φωνάξω η φωνή μου δεν έβγαινε..... Ενώ το μυαλό μου ήξερε τί γινότανε, δεν μπορούσε να ελένξει το σώμα..... Δεν μπορούσα να κρατίσω το σώμα όρθιο..... Επεσα κάτω..... Με την ελάχιστη δύναμη που είχα κατάφερα και γύρισα το νερό στο κρύο.... Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε μέχρι να μπορέσω να συνέλθω... Δεν ξέρω πόση ώρα ήμουνα εκεί χωρίς να μπορώ να ελένξω το τί γινόταν...... Φοβίθηκα πολύ..... Σήμερα με κρατάει μια μελανχολία, μήπως σύμβαίνει κάτι? μήπως τελικά οι ζαλάδες που είχα πριν το χειρουργείο, και που οι γιατροί έλεγαν πως οφείλονταν στο χαμηλό σίδηρο, είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό......? Ο σίδηρος μου έχει ανέβει, οι αναλύσεις μου άψογες........
Φοβάμαι... Φοβάμαι μην μου συμβεί ξανά..... Τί θα γίνει αν μου συμβεί την ώρα που οδηγάω? την ώρα που κατεβαίνω τις σκάλες? Την ώρα που είμαι μόνη μου με τον μικρούλη μου?.......
Καλημέρα στην παρέα.
Πολινάκι, νά 'μαι !!!
Πήγαμε με την Νέκκυ και τις κορούλες μας 2 εβδομάδες διακοπές, στα μέρη της Ναταλίτσας, και προχθές επέστρεψα στις δουλειές μου (ναι, πλυθηντικός). Είμαι καλά, κάνω υπομονή να περάσούν 10 ακόμα μέρες, και μετά.... ξαναφεύγουμε διακοπές ! ʼλλες 2 εβδομάδες, Χαλκιδική (πρώτο ποδάρ', Σκιώνη).
Με στεναχώρησες με αυτό που έπαθες ρε κοριτσάκι .... τι να σου πω ... οτι πρέπει να το ψάξεις, το ξέρεις. Δεν περιμένεις εμένα να στο πω. Το πρώτο πράγμα που θα μπορούσες να κάνεις, (προσοχή, δεν είμαι γιατρός, κομπιουτεράς είμαι, οπότε μπορεί να λέω και μπούρδες), είναι να δεις την πίεση σου. Και θα σου πρότεινα επίσης, να κάνεις για 2-3 μέρες μετρήσεις της πίεσής σου σε 2 φάσεις. Μια ξαπλωμένη, και αμέσως μια μέτρηση όρθια. Η Νέκκυ μετά από δίαιτα, πριν 10 χρόνια (μετά από γέννα), πάθαινε τέτοια blackout και ανακαλύψαμε πως είχε ορθοστατική υπόταση. Μέτραγες πίεση με την Νεκ ξαπλωμένη, μια χαρά. Σηκωνόταν, μέτραγες, πίεση 7 !!!!
Τώρα είναι καλά .... ανέπτυξε υπέρταση, χαχαχα. Καμάρι μου εσύ ! Τι τραβάει αυτό το κορίτσι ! Μια χαρά την πήρα, και στα χέρια μου έβγαλε κουσούρια ... τι τραβάει? :P
Ναταλάκι ... ευχαριστώ για τις ευχές σου για τα προχθεσινά μου γενέθλια. Σε σκεφτόμαστε πολύ με την Νεκ.
Καλημέρα σποτάκο μου!!!!! Βρε δεν ζητούσα να κερδίσω στο τζόκερ? χαχαχαχαχα
Αχ τί καλά, διακοπούλες από δω, διακοπούλες από κει...... Καλά πάτε!!!!
Για να είμαι ηλικρινης και εγώ σκέφτηκα να μετρίσω την πίεσή μου. Πιεσόμετρο έχω σπίτι (είχα υπέρταση στην εγκυμοσύνη) αλλά τελείωσαν οι μπαταρίες του. Σήμερα θα πάω να πάρω άλλες και θα το μετρίσω όπως είπες να δούμε. Ετσι και αλιώς στην παθολόγο μου Παρασκευή μπορώ να πάω, άρα θα είναι καλό να έχω και 2 μέρες μετρίσεις πρωτού πάω. Πάντος θα το ψάξω γιατί δεν γίνετε να μου συμβαίνει αυτό....
Και μιας και είσαι κομπιουτεράς, τί μπορεί να έχει πάθει το λαπτοπ μου σπίτι, και δουλέβει το CPU του στο 80-90% συνεχώς και είναι λες και κάνει καρδιογράφημα? Ασε που κανένα πρόγραμμα δεν μου ανήγει, παρά μόνο αναβοσβίνει όλα τα shortcuts στο desktop.
Καλά να περάσετε στις επόμενες διακοπές σας λοιπόν!!! Φιλιά
Η δική μας εμπειρία πάντως, είναι οτι τα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα. Πριν κανά μήνα, με αφορμή μια υπέρταση της Νεκ, κάναμε μετρήσεις 4 άτομα με ηλεκτρονικό (γνωστής μάρκας). Μετά από 5 λεπτά, οι 3 από τους 4 κάναμε μέτρηση και με το παλιό, με τα ακουστικά. ʼλλα αντί άλλων, και εντελώς αλλοπρόσαλλα ! Να έδειχνε σε όλους μας 2-3 μονάδες πάνω ή κάτω, θα ήταν εντάξει. Αλλά αυτό σε άλλον έδειξε ακριβώς, σε άλλον παραπάνω, και σε άλλον παρακάτω !Quote:
Originally posted by polinaki1983
Πιεσόμετρο έχω σπίτι (είχα υπέρταση στην εγκυμοσύνη) αλλά τελείωσαν οι μπαταρίες του.
Έχει χριστιουγεννιάτικη διάθεση το laptop σου :DQuote:
παρά μόνο αναβοσβίνει όλα τα shortcuts στο desktop.
Κάποια εφαρμογή ή ιός, κάτι κάνει και σου τινάζει την cpu στα ύψη.
Αν εισαι Θεσσαλονιίκη, μπορώ να βοηθήσω. αν δεν είσαι θεσσαλονίκη, πάλι μπορώ να βοηθήσω αλλά θα πρέπει να τα πούμε στο τηλέφωνο.
Δεν ξέρω για τα δικά σας πιεσόμετρα, αλλά το δικό μου από πάντα έδειχνε ακριβώς όσο δείχνει και του γιατρού αυτό με τα ακουστικά. Και πριν κανά μήνα που είχα πάει παθολόγο, πάλι το ίδιο έδειχνε (το είχα πάει μαζί για να δω αν απέκτισε απόκλιση με τον καιρό).
Είμαι Κύπρο σποτάκο μου!!!!! Και δεν κατέχω και πολλά από υπολογιστές...... Αν είναι απλά ιός, να το πάω στον τεχνικό να μου τον φύγει, φτάνει να μην θέλει φορμάτ, γιατί έχω ένα σορό πράγματα που χρειάζομαι.....
Kαι το λες έτσι ξεδιάντροπα ε;Αχ...Σε κόλησε μάλλον το ξετσίπωτο πιτσοκόριτσο,δεν εξηγείται αλλιώς...Quote:
Originally posted by spot
Πήγαμε με την Νέκκυ και τις κορούλες μας 2 εβδομάδες διακοπές, στα μέρη της Ναταλίτσας
Μα ούτε ένα τηλέφωνο,μήπως μπορούσα να πεταχτώ λίγο να σας δω...Τάχα μ'αγαπάτε,τάχα με σκέφτεστε...
Κι είσαι και κατά ένα χρόνο σοφότερος!Τι να πω;Μάλλον θα με φοβηθήκατε μη σας δω με τα μπανιερά σας
και σας ορμήσω...Τελευταία έχει πέσει η βρώμα για μένα πως την πέφτω στον κόσμο,αλλά σε ευσεβείς οικογένειες ποτέ!
Καλή δύναμη στη ζέστη της πόλης και καλή συνέχεια διακοπών-μέρος Βου!Φιλάκιααααααα
Μια καλοκαιριάτικη καλημεροκαλησπέρα σε όλους,όπου κι αν βρίσκεστε!
Σήμερα το πρωί η θάλασσα ήταν ακόμα ομορφότερη!Λάδι όπως μου αρέσει,νεκρική σιγή,
που βιάζει μόνο η κίνηση μέσα της,εκείνος ο χαλαρωτικός ήχος που κάνει η μωρουδίστικη μπανιέρα
στις απαλές κινήσεις της μαμάς...Η άμμος στο βυθό είχε ντυθεί τα ιριδίζοντα λέπια της,να εντυπωσιάσει τον ήλιο...
Στο τέλος πήρα και τη μάσκα του μπαμπά,καλημέρισα ψαράκια και πήρα μαζί μου για λάφυρα λίγα κοχύλια...
Ακόμα είμαι με το μαγιό.Μια παλιά μου γιατρός μου είχε πει να αφήνω το αλάτι της θάλασσας πάνω μου.
Μόλις έκοψα τα μαλλιά της μαμάς κι όσο περιμένω την επόμενη πελάτισα(αγαπημένη θεία-δεύτερη μαμά)
να βγάλει από το φούρνο τα γεμιστά μου και να καθήσει κάτω από τις ψαλιδιές μου,είπα να σας πω μια καλησπέρα...
Να μου σας προσέχετε!(Πωλίνα,κυρίως για σένα χτυπά η καμπάνα)και να έχουμε μια υπέροχη μοναδική Τετάρτη 13/7/2011!
Αχ Ναταλάκι μου, πόσο θα ήθελα να έκανα και εγώ μια βουτιά μαζί σου, κιας μην ξέρω κολίμπι...... Κιας μην έτρωα από τα γεμιστά σου.... Κιας μην μου έκοβες ούτε τα μαλιά... Απλά μια βουτιά μαζί σου!!!!!!
Θα μου με προσέχω όσο το δυνατόν καλύτερα κούκλα μου!
Αχ ναταλάκι τι μου κάνεις με αυτή την θαλασσίτσα σου!τις καλύτερες διακοπές μου της πέρασα ένα καλοκαίρι που κόλησα με μάσκα και βατραχοπέδιλα και όλη την ώρα χάζευα τα βραχάκια και τα ψαράκια.Και τώρα!!! ούτε μία βουτιά φέτος :((
Γλυκια μου Ναντιν οταν το εγραφα ειχα βαλει διπλαQuote:
Originally posted by NADINE
θα σκαλώσω ωστόσο που δε με συνέδεσες με το Παρισάκι μου.
(Ναντιν?)Μονο εσενα ειχα στο μυαλο μου.Που θα εβρισκα καλυτερη παρεα?Νομιζω οτι εχουμε την ιδια τρελλα για τα μουσεια,για βολτες στην πολη για να τη γνωρισεις....Σε θαυμαζω που θυμασαι καθε τι...Η μνημη η δικη μου αστα να πανε....
Το εσβησα ομως.Δε νομιζω οτι ειμαι καλη παρεα τον τελευταιο καιρο η οτι με θελει κανεις για παρεα....
Μη νομισεις οτι τα καμωματα σου με τους τεχνιτες θα περασουν ετσι.....
Eχω αναψει κερακια κ καθομαι στη βεραντα του σπιτιου,μονη.Φυσαει ενα δροσερο αερακι κ τα φωτα της πολης πιατο μπροστα μου.Μητροπανος,Κοτσιρας,Μπ� �σης τραγουδουν στο γηπεδο αλλα τους ακουω λες κ ειμαι μεσα αφου το σπιτι ειναι πιο ψηλα παρα τα 3 περιπου χιλ διαφορα.Καλοκαιρια κ χειμωνες περιμενω να φανεις....Τι φωνη ο ανθρωπος!Κ δεν τον εχω δει ποτε ζωντανα.Δεν παω ομως πια σε συναυλιες σε γηπεδα.Οταν εχω εσενα....Αλλωστε αυριο ξεκινα το φεστιβαλ χορου κ προτιμω να δω 2-3 παραστασεις του.Σ'αναζητω στη Σαλονικη ξημερωματα...Θαλασσες, μεσα στα ματια σου θαλασσες....Κλεινω τα ματια τραγουδω μαζι κ ας ποναει η ψυχη.Συχωρα με μα δεν καταλαβαινω τι λενε τα κομπιουτερ κ οι αριθμοι....
ααα προχτές οι 3 τους ήταν στην δική μου γειτονιά κ είχα βγει για περπατημα κ καποια στιγμή περπατώντας κ μιλώντας στο τηλ άκουσα τον Μητροπάνο να τραγουδα "σ'αναζητώ στην σαλονίκη" κ αμέσως είπα το ίδιο με σένα Γλαύκη μου,τι φωνάρα έχει !
Μια γλυκια καλημερα...
http://www.youtube.com/watch?v=dNNde...eature=related
Καλημέρα κόσμε !
Ναταλάκι, 15άυγουστο θα είμαστε πάλι εκεί τριγύρω. Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά, και να έχεις χρόνο και διάθεση να μας δεις ;)
Καλημέρα σας!!!!!!
Σποτάκο μου? Δεύτερη συνεχόμενη μέρα μέσα? Θα μας κακομάθεις!!!! χαχαχαχαχα
Γλαύκη μου, εγώ είχα πάει σε μια συναβλία του πριν καμιά 10αριά χρόνια που είχε έρθει Κύπρο. Ηταν απλά θεϊκός. Νόμιζες ότι σε ταξίδευε σε άλλη γη, σε άλλα μέρη.....
Γεια σας παιδιά!
Τέλος και για σήμερα μιας ακόμη κουραστικής μέρας, που την έκανε κουραστικότερη η αφόρητη ζέστη!
Είδα το βυθό και σεληνιάστηκα! Θέλω κι εγώωωω!!! Θέλω το χαλαρωτικό σκηνικό της Ναταλίας. Πολύ μου άρεσε η περιγραφή με το μπάνιο του μωρού και τις απαλές κινήσεις της μαμάς. Μου άρεσε και το σκηνικό του οικιακού κομμωτηρίου και αυτό των γεμιστών, όλα. Μάλλον θα έπρεπε να τα γράψω αυτά στην ενότητα "το πιο δυνατό θέλω μου". Αυτή τη στιγμή το πιο δυνατό μου θέλω είναι να είχα μαζί μου ένα άτομο για διακοπές, που να έχουμε τις ίδιες ανάγκες για ξεκούραση. Θα ήθελα να έχω μόνο 2-3 ρούχα και μαγιώ, να σέρνομαι με τις σαγιονάρες, να φοράω αποκλειστικά και μόνο χαλαρά ρούχα, να διαβάζω, να χαλαρώνω. Θα ήθελα και ένα μπαράκι, βέβαια, με ωραία μουσική και ωραία ποτά, αλλά στο χαλαρό στυλ πάντα. Δεν με ελκύει πια το κοσμοπολίτικο στυλ, όπου πρέπει να επιλέξεις το ρούχο, το κόσμημα, το παπούτσι, το άρωμα, να επιμεληθείς του μακιγιάζ. Αυτό πάντα είναι ένα σημείο τριβής με όποια τυχαίνει να είμαστε παρέα. Αρνούμαι να φοράω τακούνες στα καλντερίμια, να ανησυχώ για τα μαλλιά μου, να αγχώνομαι μήπως το ντύσιμό μου δεν ταιριάζει στο περιβάλλον, λες και είμαι καλεσμένη στη δεξίωση του Πρέσβη. Τις δε πρωινές ώρες, αρνούμαι να μη μπορώ να απλώσω το πόδι μου στην παραλία, γιατί θα κλωτσήσω τον διπλανό. Να μη μπορώ να ακούσω το κύμα, γιατί η εκκωφαντική μουσική το καθιστά αδύνατο. (Μαμά, γερνάω μαμά)?
Με δυο λόγια, αν ήταν και φέτος στο χέρι μου να διαλέξω μέρος, θα διάλεγα ένα νησί της άγονης γραμμής με τα απαραίτητα μόνο, δηλαδή θάλασσα, ταβερνάκι, μπαράκι. Το τελευταίο ίσως να είναι μόνο για λίγους απαραίτητο, αλλά εγώ θα ήθελα ένα, με ωραία μουσική, κεριά, υφάσματα να ανεμίζουν στο αεράκι κι αυτό όχι αναγκαία, με ρομαντικό και ατμοσφαιρικό στυλ. Να πάω και να χαθώ για λίγο. Να ξεχάσω και το όνομά μου ακόμη. Να επιστρέψω και να έχω μπουχτίσει στο φρέσκο ψάρι. Να με ζορίζουν τα παπούτσια και τα εσώρουχα ακόμη, γιατί θα τα έχω ξεσυνηθίσει. Συνεπώς, από κάτι προηγούμενες φωτογραφίες αυτής εδώ της ενότητας, επιλέγω τώρα πια τα ιαματικά λουτρά!
Χαρα μου(για να μηπως ζηλεψει καποια κ εμφανιστει)τι ωραια που τα ειπες!Δεν θελω να βγω απο το σπιτι μου φετος αλλα αν παω καπου θελω να ειναι ακριβως ετσι.Καφτανι σαγιοναρα,εστω με χαντρες,βιβλιο,κουβεντουλα ,αντε για το βραδ. κ λιπ γκλος κ σκουλαρικια.Ταβερνακι στο κυμα κ μετα μπιτς μπαρ για το απαραιτητο τζιν με τονικ.Μηπως να παρω εσενα στο Μαραθο για τον οποιο παρεπιπτοντως εμαθα τα καλυτερα?Γιατι κατι αλλες θελουν μεγαλη ζωη στα ομορφα Παρισια!Μας βαζει κ το βυθο για να μας απροσανατολιζει απο τα πεπραγμενα της....Τεχνικος για το πλυντηριο τη μια,για τα λαμπακια την αλλη(των Χριστουγεννων?)...Σημερα με τι τεχνικο ειναι παλι που εχει χαθει?Φτιαχνει τη σουβλα για το Πασχα?Θα μασ πεισει οτι προλαβε κ εφτιαξε κ γεμιστα!
Ναταλακι μου να περνας καλα ευχομαι αν κ δε νομιζω οτι ο τυπος με τα μουσκουλα μπορει να κανει κατι για τα τσαγκρα σου.....
Αβα μου αυτο γιατι δεν καταφερες να πεισεις με την τσικουλατα.Καληνυχτα σε ολους.....
http://www.youtube.com/watch?v=TDspj1lA108&feature=fvst
Καλημέρα κορίτσια....
Αχ Αβα μου και τί δε θα έδινα για αυτό που περίγραψες..... Ούτε εγώ μπορώ τα τακούνια, τα περιποιημένα ρούχα, τα καλοχτενισμένα μαλιά..... Γιαυτό και το δίλωσα στον άντρα μου. Φέτος θα με βλέπεις μόνο με σαγιονάρες, άντε κανα σανδαλάκι φλατ στην καλύτερη περίπτωση, στραπλες φορεματάκια κοντά μέχρι το γόνατο ή μακριά (ακόμα και τις μακριές φούστες, εγώ τις φοράω σαν στραπλες φορεματάκια, και μου πάνε και πολύ!!!) και με το μαγίό μου. Α και με τα μαλιά πιασμένα πάνω και να πετάγονται σε όπια κατέυθυνση θέλουν. Ετσι του λέω εγώ θα είμαι στις διακοπές. Δεν έχει ούτε λιπγκλος, ούτε σκιά ούτε τίποτα. Το μόνο που θα μπένει πάνω στο κατάλευκο δερματάκι μου είναι το αντιλιακό με προστασία 50, για να μπορέσω να το κρατήσω λευκό ως έχει. (Ναι έχω και αυτή την παραξενιά, πρέπει να είμαι το μόνο άτομο που επιδιώκω να παραμένω με κατάλευκες γάμπες το καλοκαίρι!!!!)
Κάτι μου λέει πως βρήκα άτομα να πάμε μαζί διακοπές!
Πωλινάκι θα μου δανείζεις από το αντιηλιακό σου? Κι εγώ δεν τρελαίνομαι για το μαύρισμα. ʼλλωστε με ενοχλεί ο ήλιος και γι' αυτό αποφεύγω την ηλιοθεραπεία. Μαυρίζω μόνο όσο είμαι μέσα στη θάλασσα.
ΧΑΡΑ ΜΟΥ, (ζήλεια, ψώρα.... :saint:)
μαζί φέτος στις διακοπές! Εσύ, εγώ, η Πωλίνα, άντε και η ζηλιάρα, οι σαγιονάρες μας, τα αντιηλιακά μας, τα βιβλία μας και βουρ!!
Α, για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας, ας φέρει η ζηλιάρα μαζί της και κανέναν τεχνικό με μούσκουλα. Μπορεί και να φανεί χρήσιμος σε μερικές - μερικές.. :rolleyes:
Εννοείτε Αβα μου πως θα σου δανίζω από το αντιηλιακό μου!!! Αλλά μην περιμένεις να στο απλώνω κιόλας!!!! Αυτό ας το κάνει για μας ο τεχνικός με μούσκουλα που θα φέρει η κοπελιά. Στην τελική, μας το χρωστάει μετά από τόσες αναστατώσεις με τις φώτο που μας έκανε!
Αν και έχω την εντύπωση πως οι φώτο ήταν η μια ο τεχνικός για το πλυντήριο και στην άλλη τα παιδιά που πήγαν να της φτιάξουν τα λαμπάκια, και από ότι φένετε της τα χάλασαν τελείως!!!!!!!!
Και εγώ Αβα μου όσο είμαι στο νερό μόνο, γιαυτό και τα πόδια μου είναι πάντα κάτασπρα σαν το χιόνι!!!! Και μου αρέσειι!!!!!!!!!!
Ax ayto to tzoker!!! Ενας καιρδισε 185 εκατ. στο ευρωπαικο!!! Αυτα ειναι!!:dork::dork::dork::dork::dork::dork::d ork::dork::dork:
Εγώ wow μου, νερό να ζητήσω θα λύψει από την γη... Τέτια τύχη έχω!
Υπέροχο...Κι είχα πολύ καιρό να το ακούσω...Μου θύμισε κι ένα άλλο,που αγαπώ περισσότερο...Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Αβα μου αυτο γιατι δεν καταφερες να πεισεις με την τσικουλατα.Καληνυχτα σε ολους.....
http://www.youtube.com/watch?v=TDspj1lA108&feature=fvst
ʼκουσε το κι αυτό,χαρά της Γλαύκης κι επίτρεψε-μόνο γι'απόψε,τη μαγική αυτή νύχτα της Πανσελήνου-
στις λέξεις του Καβάφη να σκιτσάρουν πάνω στη θαμπή κόλλα της λήθης,την αγαπημένη εκείνη μορφή,
της οποίας το όνομα χάραξε ο έρωτας με το πιο αιχμηρό του βέλος στην τρυφερή καρδιά,σημαδεύοντας την ισόβια...
--->ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ : ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 1903
Μουσική : Σωκράτης Μάλαμας
Ποιηση : Κωνσταντίνος Π.Καβάφης
Κι αν για τον έρωτά μου δεν μπορώ να πω ?
αν δεν μιλώ για τα μαλλιά σου, για τα χείλη, για τα μάτια·
όμως το πρόσωπό σου που κρατώ μες στην ψυχή μου,
ο ήχος της φωνής σου που κρατώ μες στο μυαλό μου,
οι μέρες του Σεπτέμβρη που ανατέλλουν στα όνειρά μου,
τες λέξεις και τες φράσεις μου πλάττουν και χρωματίζουν
εις όποιο θέμα κι αν περνώ, όποιαν ιδέα κι αν λέγω.
Συμπάθα με,Αλκίνοε κι εσύ,Δημήτρη,(http://www.youtube.com/watch?v=UroD7...eature=related)
αλλά το προτιμώ από τον Σωκράτη...
Στα πρόσωπα,τ'ανεξίτηλα ζωγραφισμένα στις ψυχές μας ...
Στον ήχο της φωνής,που αντηχεί στο θολωμένο μας μυαλό...
ναντινακι πιο ειναι το επαγγελμα σου? σε κοβω για καλλητεχνικη φυση.
Mια ονειρεμένη βραδιά σαν την αποψινή της Ιουλιάτικης Πανσελήνου δεν μπορώ ν'ασχοληθώ με μούσκουλα και μούσλι!
Είμαι συνδεδεμένη με το ολόγιομο φεγγάρι,που ζωντανεύει σε πίνακα ζωγραφικής το παράθυρο μπροστά μου,
σχηματίζοντας έναν ασημένιο θαλάσσιο διάδρομο,που προσκαλεί σε γλυκόπικρο ταξίδι νοσταλγικής μελαγχολίας...
Ένα ασυνήθιστο καράβι,γεμάτο πολύχρωμα φωτάκια κάνει βόλτες πέρα δώθε,παρασύροντας τη ματιά μου ν'απιστήσει.
Τζιτζίκια ή τριζόνια(ποτέ δεν κατάφερα να ξεχωρίζω τους ήχους)μαζί με το γλυκό ήχο της ακροθαλασσιάς
ντύνουν μουσική το ρομαντικό μου tête à tête!Όπου κι αν βρίσκεστε απόψε,ελπίζω να νιώθετε γεμάτοι όσο κι εγώ...
Katie μου,επαγγέλομαι καταστροφέας δυνατοτήτων με ειδίκευση στην αυτοκαταστροφικότητα.Quote:
Originally posted by *Katie
ναντινακι πιο ειναι το επαγγελμα σου? σε κοβω για καλλητεχνικη φυση.
Αν επάγγελμα είναι ό,τι πληρώνεσαι γι'αυτό,έχω πληρωθεί πριν πολλά χρόνια μόνο
για μια μετάφραση ενός καταστατικού Γαλλικής εταιρίας(ή συμβόλαιο).Ούτε καν θυμάμαι!Φαντάσου!
--->ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ : ΗΣΟΥΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ
Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μουσική: Γιώργος Σταυριανός
Πράσινο σκοτάδι απ' τα μάτια σου βαμμένο
χίμηξε κι απόψε να με βρει
κι έγινε το σπίτι ένα δάσος πετρωμένο
πού 'μοιαζαν τα δέντρα του σταυροί.
Έρημο τραγούδι από αίμα κι από χιόνι
κλαίει στα παλιά μου τα χαρτιά
όπως το φτωχό μου το κορμί που δεν παλιώνει
για να το πετάξω στη φωτιά.
Ήσουνα φεγγάρι κι ήμουνα πουλί
πέταξα για να σε φτάσω
κι όταν σ' είχα φτάσει μέχρι το φιλί
σ' έσβησ' η ανατολή.
http://img840.imageshack.us/img840/4...sdeluneart.jpg
Καστρο,φοβερη παρασταση,φοβερη ζωντανη μουσικη,Πανσεληνος.....Παντα ειναι πιο ομορφη οταν τη βλεπουν 2 μαζι....
Πανσεληνος,λοιπον......Κ ειναι σκληρο για μια γυναικα να ειναι μονη....
http://www.youtube.com/watch?v=MZQfbcWDP2g
Κ επειδη ειπες για αγαπημενα,πολυαγαπημενο...Ε πεστρεφε....Θωμαιδης αγαπημενος....
http://www.youtube.com/watch?v=_uLNzDhqfC0
Καλημερούδιαααααααααααααα !Σήμερα αισίως μπαίνουμε στο δεύτερο μισό αυτού του καλοκαιριού
κι έχω την αίσθηση πως θα είναι γευστικότερο του πρώτου!Αύριο με το καλό έρχονται τ'ανήψια μου,που έχω
από το περσινό καλοκαίρι να δω κι είμαι όλη προσμονή και λαχτάρα!Πόσο πολύ μεγάλωσαν,ποιάς γλώσσας λέξεις
θα γεφυρώσουν την επικοινωνία μας...
Κατεβαίνω να ετοιμάσω πρωινό και τα λέμε και πάλι αργότερα...Καλημέρα Γλαύκη,που σε βλέπω μέσα...
--->ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑΛΑ - ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΔΙΑΡΗΣ : ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Τώρα που έμαθα να ζώ χωρίς εσένα,
τώρα που οι μνήμες μου γυρνούν απο τα ξένα,
απ΄τη ζωή μου όταν περνάς μια καλημέρα μην τη ξεχνάς.
Τόσα ανελέητα η μέρα μας τα παίρνει,
η νύχτα στο όνειρο απρόσμενα τα φέρνει.
Όπου και άν εισαι όταν ξυπνάς,μια καλημέρα μην τη ξεχνάς.
Λένε πώς χάθηκες δε σε συνάντησε κανείς ως σήμερα,
σαν να'σουν πρόσωπο που επινόησα μάτια μου ανήμερα.
Λένε πώς χάθηκες μα ήσουνα εγώ ως άλλο τίποτα,
μα ήσουνα εγώ και εγώ φοβόμουνα μάτια μου ανύποπτα.
kαλημερα σε ολους κ ειδικα στην αγαπημενη μου.....Εχω μπει απ'το πρωι αλλα τωρα καταφερα να ριξω μια ματια.Κανω το χασαπη παλι κ Σαββατο εχει δουλιτσα.Μπιτς βολευ ο Νικολακης παλι...Να κερδισει κ τιποτε αλλο εκτος απο το Μαραθο....
Χαζοθεια?ΠΟσο ειναι?Με τα δικα μου να δεις πως κανω.....Η θεια για το θεατρο....
Η δε φωτογραφια Ναταλια μου...Εκπεμπει γαληνη,ηρεμια.....Να'μουν εκει...μαζι...καφεδακι...κουβ� �ντουλα...μπανακι...
Σήμερα έκανα την αγορά του αιώνα: Ένα υπέροχο μακώ, μπλε φόρεμα, μακρύ ως τους αστραγάλους, εφαρμοστό και χυτό, ανοίγει κάτω, δετό στο λαιμό, θηλυκό, τέλειο!
Διαγράφει λιγάκι, αλλά, από τη στιγμή που υπάρχουν, τι να κάνουμε? Το τι χάρηκα δεν περιγράφεται! Να μην πω ότι ήταν νούμερο 2 και όχι 3, 5, κλπ.. Το είδε και ο αυστηρότερος κριτής, ένας φίλος μου και είπε σούπερ!
Το μόνο που απομένει είναι να πάρω (τη Δευτέρα κιόλας) ένα σουτιέν ειδικό, που δένει πίσω στο λαιμό.
Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι ξέφυγα από το μαύρο. Φτάνει πια τόση μαυρίλα. Χάνοντας κιλά, διαπιστώνω ότι εκεί που πίστευα ότι πραγματικά αγαπώ το μαύρο και μόνον αυτό, τώρα θέλω χρώμα στη ζωή μου. Μπλε, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μωβ, όλα...
Xαρα μου μεγεια σου!!!:blush:Το καινουργιο σουπερ φορεμα να φερει κ αλλα καινουργια κ σουπερ!!!Ηρθα στο ευωδιαστο γιασεμι..Αλλα τωρα ειδα την προσκληση!Εγραφα ενα τεραστιο ποιημα αλλου κ πανω που κοντευα να τελειωσω κατι εκανα κ το εσβησα....:( Μεγαλη πικρα...
Μόλις επέστρεψα από συναυλία-αφιέρωμα στον Ελύτη,στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου υπό τον προβολέα του φεγγαριού.
"Αμαρτία μου νά 'χα κι εγώ μιαν αγάπη..." ʼκουγα για γιασεμί στο τριζόνι,στο μονόγραμμα και σας σκεφτόμουν...
Παραδίπλα ένα μεσήλικο ζευγάρι,σφιχταγκαλιασμένο, με μπλεγμένα τ'άκρα,να γίνεται ένα σώμα στο λίκνο της αγάπης τους.
"Αμαρτία μου νά 'χα κι εγώ μιαν αγάπη..." Μεγάλη η ερημιά μέσα μου.Το δάκρυ κυλά πλέον για κείνη,όχι για κάποιον.
"Κι όμως ήμουν πλασμένη για χαρταετός." Ποτέ δεν πέταξα αληθινά...Κάτι αδύναμα φτερουγίσματα έχω μόνο να θυμάμαι.
Και πλέον ούτε κι αυτά...Με τσακισμένα πλευρά μήτε άνεμο να με πάρει αγκαλιά του,στέκομαι εδώ,αναμένοντας το αναπόφευκτο.
Πού και πού προσπαθώ να δώσω πνοή στα σκοινιά της σκλαβιάς μου.Εκλιπαρώ να με λυτρώσουν...Μάταιο...
Είναι σφιχτά δεμένα με κόμπους από χρόνια σκουριασμένους,που αντιστέκονται σε κάθε απόπειρα εγκατάλειψης της γης.
Πιάστηκα να στέκομαι εδώ.Η ψυχή εγκλωβισμένη σ'ένα σώμα,που πονά.Θα καβαλήσω τ'όνειρο με την ελπίδα να με πάρει μακριά.
Κι εσείς,όποιο σύννεφο τυχόν σας ταξιδεύει,ευχή,ν'ακολουθήσ� �ι το φως του μαγικού σας αστεριού.Καληνύχτα,γιασεμέ νιες μου.
Καλη μου για σενα εγραφες η για μενα?Παλι μες στην ψυχη μου μπηκες....
(Σωκρατης Μαλαμας) Καλημερα.....Γιασεμενια μου......τι ομορφο.....
http://www.youtube.com/watch?v=w_n8cw5_EUM
Έχω ώρα που προσπαθώ να βρω κάποια κατάλληλη μουσική για να αγγίξω τη Ναταλί, αλλά και να τη χαροποιήσω ταυτόχρονα. Δύσκολα πράγματα.. Δεν είμαι καλή σ' αυτά, οπότε παραιτούμαι.
Η τέχνη, η ποίηση, η μελωδία μας κάνουν σκεπτικούς και μελαγχολικούς. Ελπίζω μόνο να ξύπνησε σήμερα λιγάκι πιο ανάλαφρη, να έκανε μιαν απολαυστική βουτιά στο απέραντο γαλάζιο και να άφησε τις σκοτούρες της να διαλυθούν, να τις πάρει το κύμα μακρυά.. Έπειτα να βγήκε και να σκούπισε με την πετσέτα της με τα καραβάκια και τα τελευταία ίχνη μελαγχολίας. Σας φιλώ πολύ όλες! (Ναι, κι εσένα Γλαύκη)!
Αβα μου εχεις δικιο οτι σε κανουν μελαγχολικο αλλα ειναι τροπος ζωης.Σου γλυκαινουν τον πονο.Για το Ναταλακι δε λεω τιποτα.Δεν τα πολυκαταφερνω στα λογια.Ειναι κατι που πρεπει να το βγαλουμε απο μεσα μας,μονες μας.....Ευχομαι μονο...Μακαρι τα μωρα που ερχονται σημερα να της δωσουν χαρα κ να δει αλλιως.....
Το μωρο της Πρωτοψαλτη.....Δεν ξερω πολλα χαρουμενα τραγουδια....
http://www.youtube.com/watch?v=jwbSDt2SKRQ
Ναταλια μη σε χασουμε....κ σ'αγαπαμε κ σε εχουμε αναγκη....
κ τα παιδικα παιχνιδια......
http://www.youtube.com/watch?v=d68uzSBvx78&NR=1