σκεφτομαι πως σε αυτο το φορουμ ποτε κανεις δεν απανταει ντομπρα στις ερωτησεις μου παρα οσοι απαντησουν το πανε μεσω λαμιας
στο διαολο!
Printable View
σκεφτομαι πως σε αυτο το φορουμ ποτε κανεις δεν απανταει ντομπρα στις ερωτησεις μου παρα οσοι απαντησουν το πανε μεσω λαμιας
στο διαολο!
χα! γεννηθηκες στην ελλαδα? εχεις εναλλακτικο στιλ η παραπανω κιλα?
μηπως εχεις μεγαλη μυτη?
μηπως φορας και γιαλια?
μηπως εχει τριχες ο κωλος σου? (κανε χωριστρα κ ερχομαι)
μηπως εχεις και σπυρια στην πλατη?!
ατυχησες σε βαζουμε στο περιθωριο
δεν προκειται να βρεις δουλεια στον αιωνα τον απαντα
οσο για σχεση? κανε τη με το χερι σου! γιατι κανεις δεν προκειται να σε παρει στα σοβαρα αν δεν
μοιαζεις στη μενεγακη!
στα διαλα!
Αναρωτιέμαι με ποιο τρόπο θα τελείωσει το θρίλερ που ζούμε 10 εκατομμύρια άνθρωποι.
σιγουρα αγχωνομαι ευκολα.
τα χαρακτηριστικα του ελληνος απλα, και λογο μεσογειακου κλιματος, ειναι η τεμπελια και η κουτοπονηρια. ειναι αυτα τα χαρακτηριστικα απ'τα οποια πασχουν και οι πολιτικοι μας, γι'αυτο τιποτα δε παει καλα εδω. φερτε τον Σαρκοζι να κυβερνησει να γινουμε δευτερη γαλλια, μπας και νιωσουμε ανθρωποι.
σαφως υπαρχουν εξαιρεσεις σε οσα λεω κι αυτες αναζηταμε, αλλα οταν και το περιβαλλον σε σπρωχνει να γινεις εγωιστουλης γιατι αλλιως δε τα βγαζεις περα, οταν και οι περισσοτερες ακολουθαν τη μοδα εχωντας καλομαθει επιμενωντας στα δικα τους θελω κι αδυνατωντας να βαλουν πρωτα απ'ολα τον αλλον ανθρωπο, αλλα κοιταζουν μονο τι εχει να τους προσφερει, επιμενεις περι τσουβαλιασματος ? η λεξη τσουβαλιασμα btw μου κανει κατι σε Χιτλερ και 2ο παγκοσμιο που αδειαζαν με το κιλο τα σκελετωμενα κορμια το'να πανω στ'αλλο, και θαβοντουσαν ομαδικα. πλεον δεν εχουμε σκελετωμενα κορμια και δε θαβονται επειδη πεθαναν σωματικα, αλλα ψυχικα.
γενικα οπως κι αυτες κοιτανε το συνολο, εαν κατσουμε κι εμεις να το κοιταξουμε πανω τους, και κανουμε μια συγκρισουλα με τις ξενες, τοτε καταλαβαινουμε οτι βγαινουν πολυ χαμενες οι ελληνιδες. μου τη σπανε οι δυσκολες γενικοτερα, θελω να ειναι τα παντα ξεκαθαρα τυπου γουσταρεις-γουσταρω-παμε. οποιαδηποτε αλλη ηλιθιοτητα καταληγει σε ασχημη επικοινωνια με αποτελεσμα να αποξενωμαστε. κατι που ξερουν καλα να κανουν οι ελληνιδες, αφου συνηθιζουν να χωριζουν για τη πλακα τους. κι οχι δεν ηρθα να μαθω, αλλα να καλοπερασω. δε προκειται να χαραμισω τον χρονο μου να μαθω εναν συγκεκριμενο τροπο προσεγγισης και να χτισω μονος μου μια αυτοκρατορια, για να ρθει μετα η κυρια να τα βρει ολα ετοιμα και να κατσει!
δε ξερω τι παιζει στον Καναδα, μονο την Amber γνωριζω απο εκει. παντου στο εξωτερικο βρισκεις καλυτερες, Ολλανδια και Σουηδια ειδικα που σκεφτομαι να παω (αν τα καταφερω ποτε και ειναι οντως εντος Ευρωπης)
BloodyKate αν θες απαντηση απο μενα σε κατι απ'ολα αυτα που εγραψες, την επομενη κανε quote ωστε να βγαινει νοημα σε ποιον αναφερεσαι, και να μπορει να γινει σωστος διαλογος. κανεις δε σε ειπε γεροντοκορη οταν εισαι νεοτατη ακομα, ουτε ερωτευτηκε κανεις μονο τον κωλο σου οταν εχεις τοσα αλλα χαρισματα. δε χρειαζεται να μειωνεις τον εαυτο σου, και μονη σου μπαινεις στο περιθωριο και χαραμιζεσαι λογο της περιοχης που μενεις, που οπως σου ξαναειπα δεν προσφερει και πολλες επιλογες για εξελιξη.
Οκ, αυτό θα το γράψω γιατί είναι καλό... :) Μόλις πήρα το 2ο τηλεφώνημα από δικό μου άνθρωπο για να ρωτήσει πως είμαι και χάρηκα γι' αυτό...σας ευχαριστώ και τους δύο που νοιαστήκατε και σκεφτήκατε να ρωτήσετε, ευχαριστώ! Και να έρθετε να σας δω, καλά;;;
Ψάχνω έναν καλό λόγο για τον οποίον αξίζει πια να ζει κανείς. Αφού μας έχουν καταδικάσει σε ένα έσχατο καθεστώς φτώχειας και αναγκαζόμαστε να συναναστρεφόμαστε και να συμβιώνουμε με άτομα που αντιπαθούμε και δε θέλουμε να ξέρουμε ούτε στους χειρότερούς μας εφιάλτες! Γιατί το κωλοκράτος φρόντισε να λεηλατήσει μέχρι αηδίας τα εισοδήματα, ώστε να μη φτάνουν για ενοίκιο και οι νέοι να μην μπορούν να ανεξαρτητοποιηθούν από τους γονείς τους στον αιώνα τον άπαντα! Σαν τους Αλβανούς θα γίνουμε να μένουμε 20 άτομα σε ένα σπίτι! Νισάφι πια! Τους συγγενείς μας δεν τους επιλέγουμε, οκ. Τουλάχιστον να επιλέγουμε με ποιους θα έχουμε παρτίδες δεν μπορούμε;
Ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι τρελοί για δέσιμο.
αντε να αρχίσει το εξάμηνο στη σχολή βαρέθηκα να κάθομαι
Κι εσείς εξεταστική δε δίνετε; Πώς κάθεσαι τότε;
Και σας αφήνουν τόσο διάστημα να ξεκουραστείτε; Μωρέ μπράβο... Εμείς όχι μια βδομάδα καθισιό, είναι αμφιλεγόμενο κιόλας αν θα κλείσουμε στην ώρα μας για καλοκαίρι ή θα τραβήξει μέχρι Αύγουστο εξαιτίας των καταλήψεων.
Σε ποια σχολή είσαι, αν επιτρέπεται;
Πρέπει να σβήσεις κανένα μήνυμα. Τέλος πάντων, είμαστε συνομίληκοι πάντως.
Σκέφτομαι ότι τελικά η αγάπη ίσως να φαίνεται κι από μικροπράγματα...όπως το να λες στον άλλον να διαλέξει ότι θέλει αυτός για να τον κάνεις να χαρεί...μακάρι να μην κάνω λάθος Θεέ μου, σε παρακαλώ, ας μην κάνω λάθος σ' αυτό...σε παρακαλώ...ας έχω δίκιο...
Επίσης σκέφτομαι αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=3kkSFD05iuw
Ότι δηλαδή όντως η αγάπη δε χρεώνει...
"Κι αν είπαμε δυο λόγια θυμωμένα
κι αν γέμισαν σκοτάδια οι ματιές,
είμαι ακόμα εδώ κι ας είμαι στα χαμένα
κι έχω να σου πω ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ!
Κι αν ξέφυγε η νύχτα δίχως φρένα
κι αν σπάσανε ποτήρια κι αγκαλιές,
είμαι ακόμα εδώ μαζί με τα σπασμένα
κι έχω να σου πω ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ!
Η αγάπη δε χρεώνει
όποιον την αποθεώνει...
Κι αν θυμώνει,
Κι αν θολώνει, κι αν σκοτώνει
η αγάπη πάντα θα τον αθωώνει...
Κι αν βγήκανε μαχαίρια ακονισμένα
κι αν χάραξαν με πόνο τις καρδιές
είμαι ακόμα εδώ, στη ματωμένη αρένα
κι έχω να σου πω ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ!!!
Η αγάπη δε χρεώνει
όποιον την αποθεώνει...
Κι αν θυμώνει,
Κι αν θολώνει, κι αν σκοτώνει
η αγάπη πάντα θα τον αθωώνει..."
Όποιος θέλει ας μου πει τη γνώμη του σχετικά με την δικιά μου που πιστεύω ότι η αγάπη μας αθωώνει για τα λάθη μας...γιατί επίσης σκέφτομαι και τη φράση "to err is human, to forgive is divine" την οποία ενστερνίζομαι απόλυτα στη ζωή μου αρκεί να ειπωθεί η λέξη "συγγνώμη" και να είναι ειλικρινής κι αληθινή...
{Σκέφτομαι ότι τελικά η αγάπη ίσως να φαίνεται κι από μικροπράγματα...όπως το να λες στον άλλον να διαλέξει ότι θέλει αυτός για να τον κάνεις να χαρεί...μακάρι να μην κάνω λάθος Θεέ μου, σε παρακαλώ, ας μην κάνω λάθος σ' αυτό...σε παρακαλώ...ας έχω δίκιο...}<
μπορει επισης να σ αφηνει καποιος να διαλεγεις επειδη ειναι κολακας ας πουμε ....
Δεν ειναι μονο απο αγαπη που κανουν τα χατηρια μας οι αλλοι
σκεφτομαι ενα παραξενο ονειρο που ειδα ολες αυτες τις ωρες που κοιμομουν, ηταν σε ενα δασος με δυο ερευνητες ντυμενους με ρουχα της κλασσικης περιοδου και στρογγυλα γυαλια (προφανως ανηκαν στο παρελθον), να εξεταζουν κατι στο εδαφος, και η επομενη σκηνη εδειχνε ενα περιεργο ον το οποιο εμοιαζε με ανθρωπομορφο δεντρο να τους κυνηγαει or something τρεχωντας. τελειως κουφα αυτα που βλεπω, κι αναρωτιεμαι απο που προερχονται...
με έπιασε μια φαγούρα στη παλάμη λέτε να πάρω λεφτά;
Σκέφτομαι τη βαφτιστήρα μου που είναι 10 χρονών και απαιτεί να της αγοράσω στολή να ντυθεί "αχλάδι" για να πάει στο αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου.
Τι σου είναι τα πιτσιρίκια...
Ότι έχασα μια μάχη, αλλά καμμένο χαρτί ήταν έτσι κι αλλιώς. Κι εκτός τούτου μπροστά στα όσα εφιαλτικά ακούω τον τελευταίο καιρό που προοιωνίζουν ένα μακάβριο μέλλον μέσα στο σκοτάδι, αυτό ήταν μια γελοία, ανάξια λόγου ποταπότητα.
σκεφτομαι να φτιαξω κι ενα χαμομηλι με μεντα τετοια ωρα. κανονικα το φτιαχνω απογευμα, αλλα αφου κοιμομουν ολη μερα, τωρα δε νυσταζω, μου χαλασαν και το προγραμμα του υπνου, και με βλεπω να ξαναγινομαι βρυκολακας απο δω και περα, να ξυπναω μετα τις 4 τα μεσημερια οπως εκανα παλια. :(
Σκέφτομαι ότι βρήκα την απάντηση σε μια άβολη ερώτηση που μου έθεταν και δεν ήξερα πως να αντιμετωπίσω. Με ρωτούσαν λοιπόν πως θα ήθελα να είναι η κοπέλα μου και αμήχανα αποκρινόμουν γενικώς και αορίστως ότι δεν έχω απαιτήσεις, γιατί είμαι μπακούρι και άρα δε με απασχολεί. Νομίζω όμως τελικά ότι η ιδανική για μένα θέλω να είναι κάποια έξυπνη, με φιλοσοφικές ανησυχίες, πνευματικές αναζητήσεις, αφυπνισμένη και προπάντων να ξεχωρίζει από τα άβουλα πρόβατα της μάζας. Από την άλλη, είμαι σίγουρος ότι κάποια σαν αυτή θα προτιμήσει έναν εξυπνότερο από εμένα με μόρφωση, μεταπτυχιακά, άκρες στο εξωτερικό και τέλος πάντων κελεπούρι, διότι ακριβώς επειδή είναι έξυπνη, θα φροντίσει κιόλας να εξασφαλιστεί, αντί απλώς να ζήσει ένα ρομαντικό ειδύλλιο. Είπαμε ότι οι καιροσκόπες ελεεινίδες επιδιώκουν κατά κανόνα και μετά μανίας να τα μπλέκουν με καλύτερους από αυτές ένεκα κρίσης, αλλά και υπερφίαλων βλέψεων.
Σκέφτομαι ακόμα ότι θέλω να φτιάξω ρίμες, αλλά η ριμάδα η έμπνευση δεν είναι βρύση για να την ανοίξεις.
http://stixos.gr/
Καβάφης δεν θα γίνεις, αλλά ίσως βοηθήσει στις ομοιοκαταληξίες.
σκεφτομαι και την ηλιθιοτητα και την αγαμια των αντρων, και τη κουτοπονηρια κι εκμεταλευση των γυναικων. που φτασαν να τις πληρωνουν για να δειξουν τα μουνιτσια τους απλα online και με τα λεφτα αυτα να σπουδαζουν. αν ειναι δυνατον τετοιο στυγνο ξεφτυλικι, ουτε καν για πορνεια δε μιλαμε πλεον. εκει εφτασε η φτωχεια, η καταντια του λιγουρη, και η ψευτοπουτανια (που κρυβουν ολες μεσα τους).
Με σκέφτομαι καθισμένη σε μια γωνιά στην άκρη του σπιτιού μου ν' αναρωτιέμαι που είναι εκείνος...
Το έγραψα ήδη. Θα κοιτάξει για κελεπούρι επειδή είναι έξυπνη, αλλά και γιατί οι γυναίκες εδώ προσδοκούν τον απόλυτο γαμπρό, χωρίς να συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο. Τα έχω αναλύσει και στο τόπικ μου για την μπακουριά. Δε νομίζω ότι είναι τόσο θέμα ανασφάλειας, όσο αλαζονείας και ξεπεσμού της ελληνικής κοινωνίας. Και έτσι όμως να το πάμε, σε τέτοιο κόσμο που παρέλαβε από τους γονείς της η νέα γενειά, δε νοείται άνθρωπος πλέον που να μην είναι ανασφαλής σ' αυτή τη χώρα. Κανένας μας ανεξαιρέτως δεν ξέρει πως θα του ξημερώσει.
σκεφτομαι κι αλλο ενα ονειρο που ειδα (κοιμομουν πολλες ωρες ειναι αληθεια), στο σπιτι που μεγαλωσα μεχρι το δημοτικο, το οποιο ηταν εκτος αθηνων μεστη φυση πανω σε λοφο. δε ξερω γιατι το ξαναειδα αυτο το πραμα, ειδα οτι καψαμε κι ενα οικοπεδο εκει να αδειασει απο αγριοχορτα, ειδα μεχρι και ψαλιδες να τρεχουν (μαλλον με επηρεασε το human centipede 2 - η ταινια). το ******** παρελθον μου με εχει στοιχειωσει, αφιερωνω και τους στιχους που βαλα στη μαρια που εγινε ηθοποιος και ηταν ο πρωτος μου ερωτας εκει, γιατι μονο τα μουνια εχουν αναπτυξη κι εξελισονται σε τουτη τη χωρα.