Πολυ ωραια Καλλιοπη μου αλλα φατε ματια ψαρια....
Printable View
Πολυ ωραια Καλλιοπη μου αλλα φατε ματια ψαρια....
Προσπαθω Γλαυκη μου!! Μου θυμιζεις την μαμα μου! Ετσι με μαλωνει και αυτη!! XD
Καλλιοπη η τουρτα φαινεται πολυ ωραια!!!
Ξερεις τι γινεται πλεον και οι γονεις δεν ξερουν τι να κανουν με τα παιδικα παρτυ! Σου λεει ενα δωρο δεν πρεπει να παμε του παιδιου; Και αν δεν εχουν χρηματα προτειμουν εννοειτε να μην παει το παιδι τους στο παρτυ! Θα εχει στεναχωρεθει ο καλος μου ε; Αχουτο μωρε και περιμενε τα γεννεθλια του πως και πως οπως μας ειχες πει!! Ελπιζω να ερθουν και αλλοι να το χαρει το παιδι!!
ναι ηρθαν ολοι!
τωρα ειναι εξω και παιζουν!
γλαυκη μου μια κουταλιτσα την εφαγα απο τη κρεμα οταν την εφτιαχνα
αλλα δε με νοιαζει κιολας δεν χωραει και πιο πολυ...
τον εδιωξα γιατι δεν τους αντεχα αλλο.μου πηραν το κεφαλι.γιαμι γιαμι η τουρτα καλλιοπιτσα!!!!
Σημερα πρεπει να σας κερασω κ εγω γλυκακι γιατι εχω φορουμογενεθλια!Σαν σημερα περσι μπηκα κ εγραψα το πρωτο μου ποστ,βρηκα φιλες που δεν το περιμενα κ εκανα σχεσεις ζωης.Σας ευχαριστω ολες!σας αγαπω πολυ!
χαρουμενα φορουμογενεθλια γλαυκη μου.σαν χτες το θυμαμαι ημουν στο νοσοκομειο και περιμενα να κανω την επεμβαση την δευτερη φορα που μου την ανεβαλλαν και μπηκες και επειδη εγραφα απο το κινητο σε εγραψα γλαυκα αντι για γλαυκη
Κ φυσικα τα σοκολατακια σε σχημα κορωνας αφου προκειται για τη Φτουτατη σας!
Το θυμαμαι Λιλα αλλα δεν θυμομουν οτι το ειχες γραψει εσυ!Αχ μακαρι να ημουν σοφη σαν γλαυκα ,θα ειχα κανει πολλα αλλα στη ζωη μου.
καλλιοπη τι βλεπω???επισκεψη στο γαμπρο???
Φορουμο-χρόνια πολλά, χαρά μου! Ήταν χαρά μας να σε γνωρίσουμε και να σε αγαπήσουμε!
Μόλις πήρα το γλυκάκι μου και είναι νοστιμότατο!
Σήμερα η πρώτη μέρα του τεμπελοΣΚ πήγε άψογα! Τεμπέλιασα αρκούντως, κοιμήθηκα σαν ζώο και γενικότερα σέρνομαι και απολαμβάνω το σούρσιμο..
Είχα πει τη Δευτέρα να κάνω εξετάσεις αίματος, αλλά τώρα λιγουρεύτηκα ένα μοχιτάκι.. Ντύθηκα, στολίστηκα και είμαι έτοιμη να πάω να το χτυπήσω αλύπητα. Οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν και μεσοβδόμαδα, δεν έγινε και τίποτα.. Χώρια που με τους κιμάδες που έχω καταναλώσει, δεν το κόβω και πολύ ωραίο το αποτέλεσμα... Οπότε νέο σχέδιο δράσης. Από Δευτέρα μέχρι και Τετάρτη κανένα κολοκυθάκι, καμία σαλατούλα και μετά εξετάσεις, ώστε να δείξουν και σούπερ! Παμπόνηρη;
Πάω τώρα και θα το πιω στην υγεια της χαράς μου!
τζινακο που σουλτουκευεις???ελακιον εσυ ακομα χαλια πλενεις??πια εισαι κυρια μου η μοιραρακη???
Ωωωω χαρουμενα φορουμγεννεθλια!!! Σε θυμαμαι Γλαυκη μου οταν ειχες πρωτομπει και ημουν η πρωτη που σε καλωσορισε!!!! Να τα 100σεις!!!!! :)
οχι λιλακι ο γαμπρος θα μας κανει επισκεψη!Quote:
Originally posted by lila198621
καλλιοπη τι βλεπω???επισκεψη στο γαμπρο???
ερχετε να παρει να πανε διακοπες !
επρεπε να δειτε το γιωργο με τη μανα μου.γελαγα μονη μου.
Καλησπέρα. Κοιμήθηκα το απόγευμα και μόλις είχα ξυπνήσει με πήρε τηλ. η μητέρα μου που είχε βγει βόλτα και ήταν κοντά στο σπίτι μου. Μου είπε ότι είχε φτιάξει κοτόπουλο κοκκινιστό με μελιτζάνες και πατάτες κι αμέσως της είπα να με περιμένει να συναντηθούμε και να γυρίσουμε μαζί σπίτι της για να πάρω και το φαί!! Είχα πάει μαμαδοβόλτα και το πρωί μετά τον κτηνίατρο αλλά λέω δεν πειράζει να κάψω και καμιά θερμίδα. Τη Ναταλία φοβόμουνα από την 30+σήμερα το βρήκα! Με διέταξε να πάω για καφέ με τον γαλανομάτη! Της είπα τι να τον κάνω τον άνεργο, να ψάχνουμε αγκαλίτσα τη χρυσή ευκαιρία για δουλειά; Δε μου φτάνουν τα δικά μου να έχω και τα δικά του; Εξάλλου το εγώ μου μια χαρά στέκεται στο 1,70, δε χρειάζεται ν'ανέβει κι άλλο! :lol: Ευτυχισμένα φορουμγενέθλια Γλαύκα. :lol:
Καλλιόπη καλά να περάσετε στο πάρτυ σας, χαίρομαι που ήρθαν οι φίλοι του γιού σου και διασκεδάζουν. Συγχαρητήρια και για την όμορφη τούρτα. Να είστε καλά να του ξαναφτιάξεις και του χρόνου και να φας κι εσύ ολόκληρο... μισό κομμάτι!!
Λιλάκι με το μωσαϊκό σου με κόλασες. Παρόλο που δεν μου αρέσουν τα ποτά ούτε το κονιάκ είναι το μόνο γλυκό που μου αρέσει μέσα το κονιάκ. Αρχισα να σκέφτομαι να το φτιάξω 5 μήνες μετά το σλιβ αλλά δεν το κάνω γιατί παίζει να το φάω με τη μία!