εγω κυουρια τζινακο δεν το ακουμπησα
Printable View
εγω κυουρια τζινακο δεν το ακουμπησα
Λιλάκι επειδή άμα το φτιάξω θα είμαι όχι κιουρία αλλά τσούλα του κερατά γι'αυτό το αναβάλλω! :lol:
ηρθε με το λελουδο του το αγορι εγινε αλοιφη η μανουλα
Αύριο θα κάνω και το πρώτο μου μπάνιο με την τζιναδερφή. Η Μακ με κοροϊδεύει που θα φορέσω τη βερμουδίτσα μου και μου λέει να πάρω και κράνος μαζί!! Της είπα ότι ίσως το σκάφανδρο να ήταν καλύτερο, θα βλέπω και τα ψαράκια που κολυμπάνε στο βυθό! :lol:
μπανακι!!!!!μπραβο τζινακο!!!!
Λίλα τι να κάνει κι η μπίρι μπίρι, μία σε έχει και celestoderm θα γίνει και fucidin κι απ'όλα! :lol:
ωρε μανα μου και αφου τον περασε ανακριση και τον ρωτησε οτι μπορειτε να φανταστειτε αρχισαν τα πολιτικα.μου εκαναν το κρφαλι καζανι.και του λεω σηκω φυγε γιατι τη μανα μου που να τη στειλω ενω εσενα σε στελνω στο σπιτακι σου.
χαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Λίλα τι να κάνει κι η μπίρι μπίρι, μία σε έχει και celestoderm θα γίνει και fucidin κι απ'όλα! :lol:
Λιλάκι γιατί το αποπαίρνεις το αγόρι; Αντί να είναι η μαμά σου η κακιά πεθερά που λένε, είσαι εσύ!
ααα σε παρακαλω του ειπε οτι θα του κοψει τα ποδια αν δεν σεβαστει τις αποφασεις μου
Δημοκρατικότατα δηλαδή! Μήπως το επίθετό σου από .......ήταν πριν Παπαδοπούλου; :lol:
οχι πατακου.χαχαχα!!!!!αν καθοταν κι αλλο και γυρναγε και ο πατερας μου.εκει θα ημουν να με κλαινε και οι ρεγγες.θα μου το εκαναν το σπιτι του λαου εδωμεσα
Πάντως απ'ότι κατάλαβα πήγε καλά η συνάντηση. Όταν έφυγε το αγόρι, σου είπε τίποτα η μπίρι μπίρι;
Καλα πηγε δεν εχω παραπονο.μου ειπε γιατι δεν μου ειπες οτι ο γιωργος θα δουλευει στο πανεπιστημιο???και οτι ξερω οτι με αγαπαει και οτι λεει το λεει γιατι αυτη ειναι μανα και αυτη ειναι η δουλεια της.
Τελειωσαν και με τις οικοδομικες εργασιες και αυριο θα μεινω εκει.θα παω το πρωι με τη μανα μου για μπανιο και το απογευματακι θα ερθει να με παρει το αγορι.