Ωραιότατα, μέχρι αύριο προλαβαίνεις να ετοιμάσεις το ρεπερτόριό σου! :lol:
Printable View
Ωραιότατα, μέχρι αύριο προλαβαίνεις να ετοιμάσεις το ρεπερτόριό σου! :lol:
Πηγα να τον φιλησω και μου λεει τι μπροστα στη μανα σου ντροπη.του λεω οταν ησουν πιο μικρος και ερχοσουν σπιτι δεν ντρποσουν ετσι τωρα σου θυμηθηκε????
Εχει δίκιο γιατί τώρα δεν είστε όπως παλιά που ήσασταν και μικροί αλλά και δεν είχατε δεσμό, είσασταν φίλοι. Κι εγώ θα ντρεπόμουν.
Σας εχω πει οτι η μανα μου οταν πηγαινα σχολειο νομιζε οτι εχω γκομενο το γιωργο???μας εκανε ντου οταν διαβαζαμε μην κανουμε τιποτα περιεργο.οταν εμαθε οτι δεν ειχα γκομενο το γιωργο αλλα τον κωστα αλλο που δεν εκοψε τις φλεβες της.τον συμπαθει με το παραπανω το γιωργο και αν δεν με ειχαν δεχτει στο πανεπιστημιο στην αμερικη θα ηταν η Νο1 φαν αυτης της σχεσης.πιστευω πως θα το παρει αποφαση τωρα που ειδε και τη σταση του γιωργου.
Λίλα αν θυμάμαι καλά, μία φορά τον είχε συναντήσει κιόλας στο δρόμο κι όταν γύρισε σπίτι στο είπε και σου έριξε και μία μούντζα λέγοντάς πάρτα ζώον χιχιχι.
Ακριβως τζινακο.θα της περασει σιγα σιγα.ειναι αυτη η αβεβαιοτητα της ελλαδας που την τρομαζει και αμυνεται.τωρα δινει ραπορτο στον πατερα μου μην χασει.
Λίλα είναι δύσκολα τα πράγματα εδώ αλλά αν προσπαθήσεις μπορείς να τα καταφέρεις. Αν φύγεις κι εσύ στην Αμερική θα σας έχει και τους δύο μακριά.
Καλα η καλλιοπη θα μαζευει απο το παρτυ οι αλλες που ειναι???
Eδω ειμαι κ εγω!καταφερα κ γυρισα σπιτι μου απο το πρωι στις 8 που ειχα φυγει.Το πρωι πηγα λαικη σε 2 σουπερ μαρκετ μετα στο μαγαζι ,μετα για μπανιο κ στις 6 ανοιξα το μαγαζι του γιου γιατι καθε Σαββατο απογευμα παιρνει ρεπο απο τη σημαια.Εβαλα καποια που ηθελαν ψυγειο κ τα υπολοιπα τα παρατησα για αυριο.
Λιλα τη λουλουδι εφερε?
Κουραστηκα και μονο που διαβασα το ποστ.φαντασου να τα ειχα κανει κιολας ολα αυτα με τετοια ζεστη.
Μια ορτανσια σε γλαστρα γλαυκη.ειναι απο τα αγαπημενα λουλουδια της μαμας μου η ορτανσια και του εδωσα "σκονακι" για να κανει εντυπωση.
Καληνυχτα αγαπημενες!!!παω για υπνο.
Καλή σου νύχτα Λιλάκιον και καλή ξεκούραση. Φτουτάτη και υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ κι εγώ. Καλό μας βράδυ. Φιλάκια.
Μ'αρεσουν κ μενα οι ορτανσιες πολυ.παλι μπραβο στο αγορι εστω κ με σκονακι!
Σας καληνυχτιζω κ εγω αν κ αιμαι τοσο κουρασμενη κ ποναω που δεν θα μπορω να κοιμηθω.Φιλακια,καλο ξημερωμα.