-
Τελικά, όταν κάτι ξεκινάει καλά, δε γίνεται να συνεχιστεί και για πολύ.. Τουλάχιστον όχι για μένα. Βγήκα όλο χαρά, με τα αρώματά μου, το ρούχο μου το προσεγμένο και πρόσεξα ότι το παρεάκι ξεκίνησε να πάμε για την πόλη. Περπατώντας εκεί, μετά από πολλές σπόντες, που δεν τις έπιασα αρχικά, μου είπε ότι κανόνισε να πάμε εκεί, όχι για το μοχίτο μου, ούτε για να περάσουμε μια συντροφική βραδυά, αλλά για να δει μπάλα! Με πήγε σε ένα άθλιο μέρος, όπου ο σερβιτόρος μου είπε "ορίστε το μοΣίτο σας, κυρία μου. Στην υγειά σας". Ένα πράγμα που δεν πίνονταν και είχα και το μπίρι μπίρι της μπάλας στη γιγαντοοθόνη δίπλα στο αυτί μου.
Είπα στο παρεάκι ακριβώς αυτό που σκεφτόμουν, αλλά ακριβώς.. Ότι αγαπώ την ευθεία σκέψη και τον ευθύ λόγο και όλα αυτά τα πλάγια και το να φέρνεις τον άλλο προ τετελεσμένου, για μένα είναι απλώς χωριατιές και κουτοπονηριές. Χάλασε η διάθεσή μου και μέχρι τώρα κατέβαλα φιλότιμη προσπάθεια. Τον άφησα να με πάει και σε άλλο μπαρ και ήπια με το ζόρι και άλλο μοΣίτο, την ώρα που αυτός κατέβαζε τις μπύρες σα νεροφίδα και έδειχνε πάρα πολύ χαρούμενος. Σημειωτέον, είναι ο άνθρωπος που θα πιει δύο μπύρες όλο το χρόνο. Προ ολίγου, όταν είδε ότι το μοΣίτο μου δεν καταναλώθηκε τελικά, μου είπε ότι σε αντίθεση με μένα, ο ίδιος περνάει τέλεια και ότι πρώτη φορά περνάει μαζί μου τόσο καλά! Κατάλαβα ότι είναι κομμάτι του χαρακτήρα του, να είναι δηλαδή ψύχραιμος, μέχρι να σπάσουν τα νεύρα σου και ο ίδιος να χαμογελάει και έδρασα ανάλογα: Του είπα ότι ήθελα να είμαι στο σπίτι μου, ότι δεν καταλαβαίνω από πού στο καλό αντλεί αυτή τη χαρά, από τη στιγμή που εγώ είμαι απλώς αξιοπρεπής στην παρέα, αλλά κεφάτη σε καμία περίπτωση και ότι τον παρακαλώ να πληρώσουμε και να λήξουμε τη βραδυά μας εδώ. Εννοείται ότι δεν πλήρωσα σεντ για αυτό το φιάσκο..
-
Καλημέρα και καλή Κυριακή.
-
καλημερα φιλεναδες μου . Καλη Κυριακη να εχουμε!
-
Λιλουκο χαιρομαι που η συναντηση με Γ. και πεθερα πηγε καλα. Κολαστηκα με το μωσαικο διοτι ειναι απο τα αγαπημενα μου γλυκα και σιγουρα θα ετρωγα αν το ειχα μπροστα μου!!
Αβα μου τι να πω καμια φορα τρωμε και καμια ηττα. Αντε να τελειωσει το ποδοσφαιρο, αφου βγηκαμε και εμεις απο το παιχνιδι δεν εχει και ενδιαφερον πια.
Σημερα παιδια εχει πολυ ζεστη... ουφφφ
-
Φτουτατη μου τι κριμα που θα λειπεις απο την παρεα μας... δεν θα ειναι το ιδιο χωρις εσενα. Πολλα φιλακια!:love::love::love::love:
-
Καλημερα καλημερα περα ως περα σε ολες τις παραμυθενιες οπου κ αν βρισκονται!κατερινα μου επιτηδες το κανει,δεν με θελει στην παρεα,ξερω εγω!Ασε που δε μου καθετε γεενικως κ ολο τη δυσκολη μου κανει!Κ εχτες απο τη μια μου λεει δεν εχει προχωρησει τοσο η σχεση μας κ απο την αλλη θελει δαχτυλιδι επειδη κλεισαμε ενα χρονο γνωριμιας!τι να την κανω πεστε μου?
Τζινακι μου πρωινη μου εισαι κ εσυ!
Εγω παντως σηκωθηκα 8 παρα 10 κ μεχρι τις 11 παρα τεταρτο εκανα κηπουρικη.μετα φορουμιαστηκα κ τωρα παω να συνεχισω γιατι γινεται ενας χαμος!
-
Να πω μια καλημερα κ να δωσω εναν ηλιο που της αρεσει στο νεοεργαζομενο κοριτσι μας που το εχουμε χασει!Να φροντιζεις κ την Ελλη!
-
Καλημέραααα! Κοντεύει να μεσημεριάσει δηλαδή αλλά τι να κάνουμε παρακοιμηθήκαμε!
Δεν πρόλαβα χθες να σας γράψω γιατί την ώρα που τελείωνα με το δεύτερο χαλί με παίρνει τηλέφωνο ο ξάδερφος του Γιώργου που ήταν μαζί και μου είπε να βάλω το μαγιό μου γιατί θα πάμε θάλασσα :D. Έτρεχα λοιπόν να προλάβω τις δουλειές μου και να ετοιμάσω και την αφεντιά μου! Πήγαμε στο Πόρτο Ράφτη που είχε βουλιάξει από κόσμο αλλά η θάλασσα ήταν τέλεια και καθήσαμε μέχρι αργά για να χαρούμε την θάλασσα όταν θα έφευγαν τα πιτσιρίκια. Μετά γυρίσαμε σπίτι και φάγαμε σουβλάκια και το τραβήξαμε μέχρι αργά το βράδυ. Ήρθαν και οι κουμπάροι μας να μας δουν και γίναμε τρελό παρεάκι! Ο ξάδερφος του Γιώργου φεύγει στο τέλος της εβδομάδας για Νότια Αφρική για δουλειά, εκεί που είναι και ο αδερφός του Γιώργου και θέλαμε να τους αποχαιρετήσουμε.
Γλαύκη μου σε ευχαριστώ για τον ήλιο! Είναι πολύ όμορφος :)
Λιλάκο μου πόσο χαίρομαι που πήγε τόσο καλά η συνάντηση με την μπίρι μπίρι! Να δεις που όλα καλά θα πάνε και άδικα ανησυχείς τόσο! Αν και λογικό είναι και εγώ θα είχα μεγάλη αγωνία :). Εύγε και στο αγόρι για την κίνηση να φέρει λουλούδι και μάλιστα και με σκονάκι για σίγουρη επιτυχία!
Καλλιόπη πως πήγε το πάρτυ; Είδα και την τούρτα και μου τρέξανε τα σάλια! Μπράβο μανούλα ασπροπρόσωπη πρέπει να βγήκες :D
Tζινάκι ακόμη να πάρουμε το γαλανομάτικο αγοράκι τηλεφωνάκι; Τώρα θα πλατσουρίζεις λογικά στα καταγάλανα νερά! Καλές βουτιές Τζίνα μου έστω και με βερμούδα :D
Γλαύκη μου συγνώμη που δεν το σήκωσα αλλά ήμουν στην θάλασσα και δεν το άκουγα! Είδα την αναπάντητη σου πολύ αργότερα και ήμουν μπλεγμένη με κόσμο και δεν πρόλαβα να σε καλέσω :crazy:
-
hello!!!!!τι μου κανετε???μολις γυρισαμε σπιτι.ειχαμε παει με τους γονεις μου για μπανιο πλακωθηκαν και στις μπυρες εγω κυρια στο υψος μου ηπια το καφεδακι μου.ευτυχως δεν πινω οποτε δεν ενδιαφερθηκα ιδιαιτερως για τη μπυροκατασταση.η θαλασσα ηταν τελεια αν και λιγο παγωμενη.ευχομαι ολες να εχουμε μια τελεια Κυριακη και οσες εχουν παει για μπανιο να προσεχουν γιατι ο ηλιος καιει πολυ.
ναταλια σε ειδα στο φβ και επαθα πλακα.εχεις αδυνατισει παρα πολυ!!!!!!μπραβο κοριτσαρα μου!!!!!!!
-
Καλησπέρα κοριτσάρες μου! Εχθές δεν μπήκα καθόλου να δω τα νέα σας μιας κ η μέρα απο το πρωί ήτανε γεμάτη. Το πρωί πήγαμε σούπερ μετά μπάνιο (στη μπανέρια) :lol: είχα κ το μαλλί οπότε μου πήρε αρκετή ώρα, ήθελα να το περιποιηθώ εφόσον το βράδυ είχαμε να πάμε κ σε ένα γάμο, είχα αναλάβει κ το μποτέ τις μάνας μου οπότε καταλαβαίνετε πόση ώρα κάναμε!
Απ΄ ότι βλέπω όμως εδώ μέσα εχθές είχαμε σπουδαίες εξελίξεις, Λιλούκο πολλύ χαίρομαι που πήγε καλά η συνάντηση μπιρι-μπιρι κ Γ.
Στη μαμά σου βγάζω το καπέλο, παρόλο που είναι ο αδελφός στη Αμερική αντιδρά που δεν θέλεις να πας κ δεν σκέφτεται τουλάχιστον να έχω το παιδί κοντά μου, να μη μου φύγουν κ τα δυο
Έλλη ήτανε να μην πάρεις φόρα εσύ , τώρα που πήρες τίποτα δεν σε σταματά!
Τζινάκο ο γαλανομάτης έιναι αυτός που σε παρακολουθούσε στο σούπερ?
Γλαααααύκη πλησιάζει ο καιρός, αλήθεια πως αισθάνεσαι μετά απο τοσο καιρό αναμονής?
-
Καλλιόπη τι ώρα διαλύθηκε το πάρτυ? καλά η τούρτα όλα τα λεφτά!!!
Να χαίρασαι τον γιόκα σου να κ δεν ξέρω τι είχε γεννέθλια ή γιορτή!
-
Καλησπέρα Λίλα και Σοκολατίτσα :),
ωραία η βόλτα στην παραλία Λίλα μου! Τι καλά που έχετε θάλασσα κοντά σας και πάτε συχνά, λατρεύω την θάλασσα, μπορώ να κάθομαι με τις ώρες σε μία παραλία και να βουτάω και να αράζω κάτω από μία ομπρελίτσα :D
Σοκολατίτσα μου περάσατε όμορφα χθες; Αχ αυτό το μαλλί! Εμ τόσο μαλλί θέλει και την περιποίηση του αλλά αξίζει τον κόπο. Απορώ πως αντέχεις να το αφήνεις κάτω το καλοκαίρι, εγώ είμαι μόνιμα με έναν κότσο. Δεν αντέχω να έχω την κουβέρτα να μου ζεσταίνει την πλάτη!
-
Μέσα στο σπίτι με κότσο είμαι αλλά όταν βγαίνω έξω εαν δεν τα έχω κάτω νιώθω πως κάτι μου λείπει:crazy:
-
Εγώ Έλενα αν τα αφήσω κάτω μία τόσο ζεστή μέρα σαν τη σημερινή νομίζω θα πάθω θερμοπληξία, άσε που ιδρώνω πάρα πολυ στο κεφάλι μου και γίνομαι μούσκεμα!
-
Ναι σήμερα έχει ζέστη, πως κ δεν πήγατε στη παραλία?