Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μόλις επέστρεψα από την τραπεζοβόλτα στην Κηφισιά. Εκανα νέα αιτήματα για τα δάνεια, έβαλα μέσα και χαρτιά για το διαβήτη, για τα 2 χειρουργεία που έκανα μέσα στο 2011 και τη βεβαίωση της ανεργίας και ελπίζω να ιδρώσει το αυτί τους. Τώρα θα περιμένω να με ειδοποιήσουν.
Πωλινάκι χαίρομαι που η μικρή τρώει κανονικά και πάει καλά. Καταλαβαίνω ότι θα σας είναι δύσκολο που θα την πάρετε έτσι στο σπίτι, θα θέλει ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Εύχομαι να αναρρώσει σύντομα η μικρούλα και να κάνει και το 2ο χειρουργείο με επιτυχία. Δυστυχώς δεν φτιάχνω μπουμπουνιέρες ή μαρτυρικά, είναι ιδιαίτερο κομμάτι και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό. Ελπίζω να βρεις κάτι όμορφο για τη βάφτιση της μικρούλας γιατί το αξίζει και με το παραπάνω. Όσο για τη χαλάρωση κι εγώ είμαι χάλια αλλά αυτή η βερμούδα είναι πολύ σφιχτή, σαν κορσές, γι'αυτό και κρατάει τη χαλάρωση και δεν φαίνεται. Δεν είναι μόνο η χαλάρωση, είναι και η κυτταρίτιδα και το δέρμα μου ζαρώνει σαν να είναι γριάς, στον ήλιο φαίνεται τουλάχιστον απαίσιο, ευτυχώς που βρήκα αυτή τη βερμούδα κι έτσι θα κάνω μπάνια στη θάλασσα!! Δεν είμαι υπερβολική, έχω πραγματικά πρόβλημα απλά το καλύπτω όσο μπορώ, φορώντας σφιχτά καλσόν το χειμώνα και σφιχτά βαμβακερά σορτσάκια-κολάν μέσα από τα ρούχα το καλοκαίρι. Με άλλα λόγια είμαι η προσωποποίηση του νόμου της βαρύτητας! Γλαύκη μου δεν είναι δικαιολογία το ότι έχουν και οι άλλες κοπέλες χαλάρωση, ώστε να βγω εγώ με κανονικό μαγιό! Ισα ίσα που με λυπεί γιατί ξέρω ακριβώς τι βιώνουν και τα άλλα κορίτσια με την παλιοχαλάρωση.
Κρίμα που δεν ασχολείσε με μαρτυρικά καλή μου (φυσικά έχεις καιρό μπροστά σου να ασχολιθείς άμμα θες:P)!!!