πειραζει να γραφω καθε σαββατο????
Σαββατο 6/3/10
64
Printable View
πειραζει να γραφω καθε σαββατο????
Σαββατο 6/3/10
64
για συνεχομενη βδομαδα στα 88 κιλα...
αλλα δε πειραζει... θα συνεχιζω οπως ειπε ο γυμναστης μου και περιμενω!!!!!! λεω να παω κ κανενα βοηθημα τυπου τσαγιου που πινεις πρωι βραδυ μπς και βοηθησει....
καλη μας συνεχεια!!! (αν κ δεν εχω δει ακομα αποτελεσμα αλλα δε πειραζει....)
εγω που πινω απ αυτο το τσαι εδω και 2,5 βδομάδες ειχα παρει μισο κιλο (και δεν ειχα σπασει τη διαιτα, και κοπανιόμουν καθημερινα στο γυμναστηριο)
τωρα, την 3η εδομάδα εχασα μισο κιλο και ειμαι στα 64.
Ειναι λογικο, η μειωση του βαρους δεν ειναι γραμμική, αλλωστε τα μισοκιλα μπορει να οφειλονται σε υγρα, εξαρτώνται ακομα κι απ το αν εχεις παει τουαλέτα.
αρκει να μην παιρνω κι ας χανω 1 κιλο το μηνα.
αυτο με το τσαι δεν το ειπα για να κατηγορησω το προιον σε καμια περιπτωση.
ειναι ωραιο τσαι αλλά ειναι τσαι, δεν ειναι μάγος να εξαφανιζει τα κιλα!
device αν υπήρχε τέτοιο τσάι,θα 'μασταν όλες μοντέλα!
Αλλά δε βλέπω φως...όσον αφορά το τσάι πάντα,η δίαιτα είναι στο χέρι μας
ακριβως nera μου!
το τσαι το χρησιμοποιώ γι αυτα που μπορει να μου δωσει.
ως αντιοξειδωτικο, τρόπος να ενυδατώνομαι, για τόνωση (αντι για καφε) και ευχαριστος τροπος να βαζω κατι στο στομα μου χωρις θερμιδες.
Κι εγώ συνήθιζα παλιότερα,να έχω δίπλα μου κανάτα με καφέ και να πίνω ένα λίτρο τη μέρα. Αλλά δε λέει να συνεχιστεί αυτό,απλά και μόνο για να έχω κάτι να πίνω. Ευτυχώς εδώ και χρόνια,έχω κι ένα μπουκάλι νερό δίπλα και πίνω,διψάω δε διψάω. Αλλά έχω πάρει αγκαλιά την τουαλέτα!Αισθάνομαι σαν τις γριές που μόνιμα κατουριούνται! Έλεος
Λοιπον: απο 1/3 μεχρι 8/3 ειμαι μειον 2,2 κιλα. Απο 72,3 σε 70,1
Καλη εβδομαδα παιδια :)
1 κιλο εφυγε και αυτη την εβδομαδα στον αγυριστο φυσικα!!!
Συμπληρωσα 5 μηνες διατροφη και ως τωρα εχω συνολικη απωλεια 46 κιλα.Στους 5 αυτους μηνες εξαφανιστηκαν οι 3ημερες ημικρανιες μου(που επι 20 χρονια τις ειχα καθε μηνα στην περιοδο)....δεν εχω παρει ουτε ενα παυσιπονο!!Ειναι υπεροχο να μη πονας!
Η μεγαλη μου ευδιαθεσια συνεχιζεται οπως και το πεισμα μου να μην αφησω αλλα χρονια απο τη ζωη μου να πανε χαμενα μεσα στο αλκοολ,(εννοειται 5 μηνες δεν το εχω αγγιξει και ουτε και το χρειαζομαι πια) και την κωλοκαταθλιψη.
Η Σοφια, στα 92 κιλα σημερα, καλυτερα οσο ποτε, ζει και κυριως αγαπα πλεον τον εαυτο της!
Δε γυριζω πισω....
Καλη δυναμη σε ολους! :)
are sofaki..δεν φανταζεσαι ποσο χαρηκα με το μηνυμα σου!!μπραβο κοπελα μου..
στα δικα μου τωρα. εχασα 1.200 αυτη τη βδομαδα!!αχ μου το χρωσταγε γιατι ειχα χασει λιγο την προηγουμενη..!!
ενα μεγαλο μπραβο σε όλους!!!! βλεπω ολα πανε μια χαρα!!! ελπιζω την επομενη εβδομαδα να δω κ εγω μειον κατι..... :(
Σοφάκι μου με διατροφή τα έχασες τα κιλά;
Σοφία χίλια μπράβο και από μένα!
Θες να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες για το πως τα κατάφερες; Διατροφή, κίνηση κλπ.
Να ειστε καλα κουκλες μου ευχαριστω πολυ :)
Zwh και Danai20 ναι, με την διατροφη Ατκινς τα εχασα και συνεχιζω...
Αφου πρωτα ενημερωθηκα καλα για την ολη φιλοσοφια και ολες τις φασεις της, απο την ενεργοποιηση ως την δια βιου συντηρηση και εφοσον αρχισα να μελετω ως και βιοχημεια γιατι ειχα μαυρα μεσανυχτα,την ξεκινησα.Ημουν ενα ατομο με παρα πολυ υψηλη
αρτηριακη πιεση αλλα και χοληστερινη.Κατι που καταφερα να μειωσω με αυτη την διατροφη.
Καταναλωνω απαχες πρωτεινες καθημερινα και σαλατες οπως και 3 φορες την εβδομαδα λαχανικα(μπαμιες, φασολακια,πρασα) σχεδον νεροβραστα(με ελαχιστη φρεσκια τοματα) και το λαδι το βαζω ωμο στο πιατο.
Αν θα χρησιμοποιησω αυγο θα ειναι π.χ. ομελετα με 1 ολοκληρο και 2 ασπραδια.
Ενω μπορω να καταναλωσω καποια μικρη ποσοτητα απο φετες ζαμπον η γαλοπουλας και κρεμα γαλακτος το εκανα μονο τον πρωτο μηνα και εδω και αρκετους μηνες τα σταματησα τελειως(για το λογο οτι θελω να τρωω οσο γινεται λιγοτερο επεξεργασμενες τροφες) οποτε το λιπος που καταναλωνω αντι αυτων ειναι :
- 3 με 4 μερες την εβδομαδα απο ψαρια ψητα(κυριως σολομο)
- 3 μερες την εβδομαδα απο 30 με 40 γραμμαρια ταχινι
- 1 μερα την εβδομαδα απο κιτρινο τυρι η φετα γυρω στα 60γραμμαρια
- καθημερινα απο 10 ωμα αμυγδαλα(ξεφλουδισμενα αναλατα)
- καθημερινα 1 με 2 κουταλιες της σουπας παντα ωμο ελαιολαδο
- 1 μερα την εβδομαδα απο ψητο μοσχαρι απαχο
- 1 μερα την εβδομαδα απο ψητο χοιρινο απαχο
- 1 μερα την εβδομαδα απο ψητο κοτοπουλο (κυριως στηθος)
- 1 με 2 μερες την εβδομαδα απο ψητο κουνελι (απο το κτημα)
Οι σαλατες μου συνοδευουν παντα τα παραπανω ωμες οι βραστες με μια κουταλια της σουπας ωμο ελαιολαδο, λεμονι η ξυδι.
Πινω 3 λιτρα νερο καθημερινα οπωσδηποτε και 3 πολυ μεγαλες κουπες πρασινο τσαι(μονιμη κατοικος τουαλετας για πιπι :P)
Αγορασα διαδρομο και κανω στο σπιτι μερα παραμερα παντα το πρωι νηστικη και παντα κανω πανω απο 30 λεπτα.
Τον τελευταιο καιρο με το μεσημεριανο μου γευμα παιρνω μια καψουλα ιπποφαες,( οχι βεβαια για να αδυνατησω αλλα στα πλαισια του να δωσω στον εαυτο μου οτι καλυτερο μπορω αφου ποτε μα ποτε στη ζωη μου δεν ειχα φροντισει για κατι τετοιο)οταν διαβασα για ολα αυτα τα καλα που περιεχει το ελαιο του και με εντυπωσιασαν και αγορασα 3 θαμνους να φυτεψουν στο κτημα οι γονεις μου(ευχομαι να ευδοκιμησει)
Εννοειται οτι εδω και 5 μηνες δεν εχω βαλει ζαχαρη στο στομα μου, ουτε αλευρι, ουτε μακαρονια, ρυζι κλπ.
Και φυσικα οταν θα ερθει η ωρα να καταναλωσω τετοιες τροφες τωρα ξερω οτι πρεπει να ειναι ολικης αλεσεως το αλευρι και τα μακαρονια και το ρυζι καστανο κλπ...και ξερω και σε τι ποσοτητα θα τα φαω αλλα και ποια ωρα μεσα στην ημερα.
Ουτε κουραστηκα 5 μηνες τωρα, ουτε εξαντληση ενοιωσα, ισα ισα νοιωθω ζωντανια ολη μερα ουτε λιγουρες εχω ουτε καμμια επιθυμια για γλυκο.
Να τονισω οτι η Ατκινς ειναι μια διατροφη που κανω αφου την μελετησα πρωτα καλα και κυριως μου ταιριαζει.Αυτο δε σημαινει πως οτι προσφερει σε μενα το κανει σε ολους.Γι αυτο προσοχη...
Φιλακια σε ολους και καλη μας δυναμη :)
Σοφία το να κάνει τέτοια προσπάθεια κάποιος είναι απι-στευ-τη! Είναι πολύ μεγάλο αυτό που έκανες και μπράβο σου.