Πω πω λίγο έλειψα και αμέσως χαμός. Να μας την πείτε που δεν σας ανεβάζουμε το ηθικό κάθε μέρα. Σαν δεν ντρέπεστε λίγο!
Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έφαγα λίγο παραπάνω, συνολικά όμως ήμουνα 20 πόντους λιγότερο (αντι για 42, γιατί κόβω 4 την ημέρα και άλλους δύο επειδή κυρίως κάθομαι και καμια φορά είμαι όρθιος) αλλά δεν πειράζει, πάλι παρακάτω είμαι.
σήμερα έφαγα τα εξής
μια ζαμπονοτυρόπιτα, 8π
1 γαλατάκι, 3π
2 κριτσίνια με σιμιγδάλι, 3π
30 γρμ σοκολάτα, 3π
για μεσημεριανό, 1 σπανακόπιτα (αρα και μερίδα λαχανικά μαζί), 6π
μου έχουνε μείνει τα φρούτα, μια μερίδα λαχανικά, και άλλοι 4π ακόμα (έφαγα χθες κάτι παραπάνω και έκοψα σήμερα) και θα δώ τι θα φάω το βράδυ. θα φτιάξω κάνα λαχανικό και καμιά πατάτα η κάνα καλαμάκι κοτόπουλο με ψωμί (καλύτερα πρωτείνη παρά υδατάνθρακα).
αστεράκι εδώ είμαι! χαιρετώωωωωωωωωωωωωω!
νεφέλη για το θέμα του νερού απλά να έχεις το μπουλάκι πάντα δίπλα σου και να πίνεις. να το βλέπεις. φτιάξε και λίγο καφέ για να σε κάνει να διψάς, και μετά απο κάθε γουλιά καφέ πινε και νερό. συνεχώς. αυτός είναι καλός τρόπος για να πίνεις πολύ νερό χωρίς να το καταλαβαίνεις!
αμαλία: Αλήθεια το σκούπισμα ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα, πλύσιμο ρούχων στο χέρι, και 3ωρο σιδέρωμα πιάνονται για γυμναστική;;;:crazy:
ναι αμαλία, ΝΑΙ. Εργάζεσαι εκείνη την στιγμή. Όρθια και κουράζεσαι. Οπότε κερδίζεις 2 - 3 πόντους περίπου. Δεν ξέρω αν έχεις το βιβλιαράκι της δεύτερης εβδομάδας που λέει για τους πόντους για την γυμναστική η το πεδόμετρο που υπολογίζει τους πόντους της άσκησης. Κοίτα το!
άντε κουράγιο σε όλες/ους!