Σκέφτομαι πως τα πιο δυσεύρετα και πολύτιμα, είναι δωρεάν...
Printable View
Σκέφτομαι πως τα πιο δυσεύρετα και πολύτιμα, είναι δωρεάν...
καλως το σμαρτακι , χρονια πολλα! υγεια να εχουμε
Κλεανθη παντα συμφωνουσα με αυτο :thumbup:
εχει καρφωθει το μυαλο μου στον επομενο υπερηχο
εγω σκεφτομαι παλι δε μου απαντάει ο φιλος μου :(
τον ρωτησα αν θα βρεθουμε αυριο, 3 μερες τωρα δεν τον ειδα κ αυριο ειναι τελευταια μερα που θα ειναι εδω..
και δεν απαντάει τωρα.. δεδομενη με εχει...
δεν απανταει? χμμ μήπως δε βλέπετε και οι 2 τη σχέση με τον ίδιο τρόπο? πόσο καιρό είστε μαζί?
βγαινουμε σχεδον 2,5 χρ. αλλα τωρα απο τον οκτωβρη τα ξαναβρηκαμε γιατι τα χαλουσαμε συχνα.
απλα τελευταία το κανει αυτό. κ δε μενουμε στην ίδια πόλη κ τωρα ήρθε για 7 μέρες και τον εχω δει μονο 2 μερες..
ωρες ωρες λεω οτι είναι στο μυαλό μου, αλλά γιατί να μην έρθει 7 μερες κ να τον δω 5-6 μέρες?
αφου δεν έρχεται συχνά :thumbdown:
εγω αυτές τις μερες δε διαβασα για χαρη του γιατί είχα το μυαλο μου σε αυτόν..
και αυτός μου έλεγε σε κάθε μήνυμα σόρρυ μικρή μου δε θα μπορέσω σήμερα.:thumbdown:
τι να πω.. να τον αγχώνω, δε νομίζω πια! δε ζητάω και υπερβολε΄ς, απλα να τον δω, μια βολτουλα να παμε, αλλα αυτός είναι όλη μερα με τους συγγενεις του.
εγω νομίζω ότι πρέπει να μιλήσετε! διότι απ'ότι καταλαμβαίνω άρχισε και σε ταλαιπωρεί η σχέση έτσι όπως εξελίσσεται και μένει κ η δικιά σου ζωή πίσω!
η σχέση πρέπει να μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα και όχι να μας βασανίζει!
καταλαβαίνω ότι 2,5 χρόνια είναι πολλύς καιρός και δένεσαι με τον άλλον αλλά αν δε νιώθει το ίδιο τότε αξίζει να προσπαθέις μόνο εσύ?
σκέψου το..
πόσο χρονών είσαι?
εγω ειμαι 23,κ αυτος 32 αλλα στην αρχη δεν ειχαμε σχεση, ηταν πιο χαλαρα..
μετα δεθηκαμε..εγω τουλαχιστον πολυ!ειδικα τωρα! κ αυτος , απλα πιστευω ειναι λιγακι επιφυλακτικος και το εχει πει στο παρελθον.
τελικα μου απαντησε, αφου του ξαναστειλα.
απλα ωρες ωρες συγχιζομαι με πιανουν ασχημες σκεψεις χωρις να υπαρχει λογος.
νομιζω βασανιζομαι μονη μου :( δημιουργω καταστασεις μονη μου,
πχ. οταν δεν απανταει σκεφτομαι μακαρι να μη χωρισουμε, μετα με πιανει θλιψη κλαιω κ οτι συνεπαγεται.. και ολο αυτο το πλαθω εγω, χαζο ξερω..
thanx για την απαντηση μερυ
να σου πω εγω πως το βλέπω το πράγμα... οι σχέσεις πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρες!
γι αυτό σου λέω να μιλήσετε να δεις και αυτός τι σκέφτεται! μπορεί όντως να προβληματίζεται και να τον απασχολεί κάτι μπορεί όμως και όχι!
και ο χωρισμός είναι ένα άσχημο συμβάν αλλά καμιά φορά επιβάλλεται και μετά έρχεται κάτι καινούριο καλυτερο!
εγώ χώρισα εδω και 1 μήνα! πονάω πολύ! κάθε μέρα, σχεδόν όλη μέρα! προσπαθώ να το αντιμετωπισω με διάφορους τρόπους και να ξαναβρώ τον εαυτό μου! δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο! ελπίζω δλδ!
καταλαβαίνω πως νιώθεις! τρελαίνεσαι κ μόνο που σκέφτεσαι κακά σενάρια και λες αν τυχόν γίνουν αληθινά πως θα νιώθω? ....
εσένα η διαφορά ηλικίας δε σε προβληματίζει?
γενικά μεσ' τη μέρα μιλάτε? τον νιώθεις δίπλα σου, κοντά σου και ας είναι μακριά?
μερρυ, ευχομαι σιγα σιγα να μπορεσεις να ξεπερασεις τον χωρισμο σου.....σ'ευχαριστω που με καταλαβαίνεις..
η διαφορα ηλικίας δε με προβληματίζει καθόλου, βασικα ποτε δε μου αρεσαν της ηλικίας μου, παντα μεγαλύτεροι. αλλα δεν τον θελω γιατι ειναι μεγαλυτερος.
βασικα φοβαμαι να του μιλήσω, νομιζω οτι απλα δραματοποιω τις σκεψεις μου και οταν τον βρισκω τα ξεχνάω όλα.....
τον νιώθω δίπλα μου, κι ας μη μιλάμε καθημερινά...
κραταω τα μηνυματα του κ τα κοιταω οποτε μου λείπει, για να μην τον ζαλιζω με μηνυματα καθ/να..
δε του στελνω συχνα γιατι ξερω πως δεν ειναι ωραίο, θα τον ενοχλεί (φαντάζομαι ?)
απλα ουτε αυτος στελνει συχνα, συνηθως στελνουμε 1 με 2 φορες τη βδομαδα στο περίπου δλδ..
και σου αρκεί αυτό?
εγώ απο τις σχέσεις που είχα μέχρι τώρα συνειδητοποίησα ότι με τον ανθρωπο που επιλέγουμε να είμαστε μαζί πρέπει να νιώθουμε άνετα να του μιλάμε για οποιοδήποτε θέμα οποτεδήποτε χωρίς να σκεφτόμαστε αν τον ενοχλάμε διότι στην τελική αν δεν τον ενοχλήσει η κοπέλα του τότε ποιός?
πρέπει να είμστε φίλοι πρώτα και μετά σύντροφοι!
η σχέση σας ήταν απο την αρχή εξ αποστάσεως?
ναι απο την αρχή με απόσταση είναι..
γι'αυτο στην αρχη δεν ηθελα εγω να κανω κάτι, μετά εγινε, μετά δεθηκα μαζι του κ τωρα απλα τα συναισθηματα ειναι τοσο εντονα που δε θελω να το ελεγξω.
Θα ηθελα να ειμαστε πιο κοντα (κι αυτος) αλλα αφου δε γινεται δε πειραζει..
μου αρκει αυτό.. μπορεί να θελω να του στέλνω πιο συχνα, αλλα δε θελω να νιωθω πως τον πιέζω.
αυτό δε σημαινει οτι δε νιωθω ανετα μαζι του, νιωθω όσο με κανεναν άλλον ανετα.
μου πηρε τοσο καιρο να του ανοιχτω που δε το εχω ξανακανει, και γενικα δε ανοιγομαι με τίποτα κ σε κανεναν αλλον. και ειμαι ππολυ ειλικρινης μαζι του.
δε νομίζω όμως αν του έστελνες πιο συχνά να νιώθει ότι τον πιέζεις! απεναντίας χαρά θα κάνει!!
οπότε απλά χρειάζεται να χαλαρώσεις και να go with the flow... ;) μη σκέφτεσαι αρνητικά διότι προκαλέις κακή ενέργεια! πάντα να είσαι θετική! :)
ναι μερρυ δε πρεπει να σκεφτομαι αρνητικά όντως !!:thumbup:
θα τον ρωτήσω αν τον πειραζει οταν του στελνω..
σ'ευχαριστω γιατι ηρεμισα λιγο..
ναι να τον ρωτήσεις! :)
άντε αρκετό διάβασμα για σήμερα και αύριο μέρα είναι.. πάω για ύπνο!
καληνύχτα σισιλιάνακι και μη μασάς όλα θα γίνουν όπως θέλεις! απο σένα εξαρτάται!
αν και καμιά φορά τώρα που το σκέφτομαι κάνουμε βλακία και ζητάμε λάθος πράγματα απο τη ζωή!
σιγά όμως! τα λάθη είναι για τους ανθρώπους! σωστά? :) (χαχα αυτή ήταν μια σκέψη που απλά είπα δυνατά :p )
τα φιλιά μου...
μερρυ, όσα έγραψες μου άρεσαν!
ή με εκφράζουν :) πολύ θετική ενέργεια............
Καληνύχτα... όνειρα γλυκά...