Originally Posted by
λιλιουμ
Σημερα εκανα μια απο τις σπανιες επισκεψεις μου στο χοντος σεντερ. Τι παρατηρησα: Παραληρημα με το κιτρινο! Ρε ποσο ζωα ειμαστε; Προβατα! Φωναζει ο τσοπανης τσαπρρρ και κανουμε ολες μπεεεεεεεε!!! Κοριτσακια με τις μαμαδες να τους αγοραζουν κιτρινα φορεματα, δεσποινιδες ετων 19 εως 99 να εχουν πεσει σαν τα κορακια πανω στα κιτρινα μανω, και στα πορτοκαλι οκ, να αγοραζουν κιτρινα σορτσακι, κιτρινα μπλουζακια και κιτρινες σαγιοανριτσες! Καπως ετσι μετα πας στην παραλια και βλεπεις 100 γυναικες ολες ιδιες, να μην μπορεις να τις ξεχωρισεις! Αυτο το χειμωνα το παρατηρω στα κλαμπ και μπουζουκια, με ολες το ιδιο μαλλι, ιδιο βαψιμο, ιδιο ντυσιμο ιδιο παπουτσι, δεν μου ειχε κανει κλικ και στις παραλιες! Πραγματικα σχεδον ολες φορανε την ιδια κοψια μαγιω, μπραζιλιαν συνηθως, ειτε ειναι χοντρες ειτε εχουν κυτταριτιδα, και οπωσδηποτε κατι κιτρινο, το 90% φετος το τοπ του μπικινι ειναι στραπλες η σε τετοιο στυλ, ολες το ιδιο στυλ γυαλιου που επικρατει ανα χρονια, και θελω να φωναξω, ξυπνηστε ζωαδιαααααααααα, θελετε να τραβηξετε την προσοχη, αλλα ειστε ολες ιδιες!!!! Καμια μοδα δε θα μου επιβαλλει να αγαπησω το κιτρινο! Το απεχθανομαι!!!!!!