σήμερα -300 88,4
Printable View
σήμερα -300 88,4
Καλημερα! 78,3 σημερα, -300γρ απο Τριτη δηλαδη
84,6 (+100gr) :puzzled: μα... τι κάνω λάθος??? :thumbdown:
μπάι δε γουέι... τικεράκι δεν αλλάζουμε, για λόγους ψυχολογίας :lol: ε, όλα κι όλα!:P
adda τι τρως συνηθως?Quote:
Originally posted by Adda
84,6 (+100gr) :puzzled: μα... τι κάνω λάθος??? :thumbdown:
Για παράδειγμα χτες έφαγα το πρωί δημητριακά με γάλα, καφέ αργότερα, απόγευμα φακές, με μία φέτα ψωμί και το βραδάκι ένα ποτήρι γάλα... Σκέφτομαι μήπως επειδή έχω καιρό να επισκεφτώ την τουαλέτα??? :lol:
δεν ειναι τιποτα σημαντικο συνηθως το παραπανω βαρος σε διαιτα ειναι κατακρατηση υγρων η ισως περιμενεις περιοδο .εξαλλου 100 γρ ειναι απειροελαχιστα.
76.6
εδω κ 3 εβδομαδες τρωω οτι να'ναι...ειμαι κοντα στις 1200 θερμ αλλα απο πλευρας ποιοτητας ειμαι ασ'τα να πανε... οποτε και το +0,4 που βλεπω μια χαρα ειναι....συνεχιζουμε λοιπον απο εδω κανονικα
1) τα οσπρια μπορει να προκαλεσουν φουσκωμα... η διαιτολογος που πηγαινα παλια μου ελεγε να μην τρωω το οσπριο της εβδομαδας τη μερα του ζυγισματος αλλα ουτε κ την προηγουμενη...Quote:
Originally posted by Adda
Για παράδειγμα χτες έφαγα το πρωί δημητριακά με γάλα, καφέ αργότερα, απόγευμα φακές, με μία φέτα ψωμί και το βραδάκι ένα ποτήρι γάλα... Σκέφτομαι μήπως επειδή έχω καιρό να επισκεφτώ την τουαλέτα??? :lol:
2) εννοειται οτι παιζει ρολο το καθε ποτε πας τουαλετα
3) αυξομειωσεις θα εχεις παντα...αναλογα με το τι εφαγες την προηγουμενη μερα, αν περιμενεις περιοδο, αν εχεις αγχος κ πολλα πολλα αλλα...οποτε οσο εισαι μια + μια - εισαι οκ....θα ανησυχουσες αν εκανες διαιτα κ αντι να χανεις εβλεπες οτι παιρνεις..
κ μπορει να δεις κ μεγαλυτερη αποκλιση.εγω πχ οταν τρωω σπανακι την επομενη μερα ειμαι παντα +... εχω παρατηρησει μεχρι κ +0,7!! το οποιο ομως εννοειται εφυγε μετα απο 2 μερες
Aaaa!!! ok! Thanks konina + angelaorangel ;)
Λέω κι εγώ... αφού δεν έκανα καμία "ατασθαλία" τελευταία... τι στο καλό... Οπότε, υπομονή, και θα κατέβει που θα πάει? :bouncing:
Καλημερα στην ομορφη παρεα! Χαθηκα χθες αλλα υπηρχε μεγαλος φορτος εργασιας! Λοιπον τα νεα μου σημερα 75.4 :bouncing:
76.5 -0.1
100.5 σταθερά μια χαρά
Οπου να'ναι θα ανεβάσεις φώτο δηλαδή!!!!!!!Quote:
Originally posted by karen1985
100.5 σταθερά μια χαρά
Είχα ανεβάσει 120 και 105 δεν νομίζω ότι θα έχω τρελή διαφορά στα 100 αλλά βάζω αφου το είχα πει χιχι!! :)
εγω σήμερα 88.8 πήρα 400
Να γραψω και εγω εδω κοριτσια...λοιπον εγω δε ζυγιζομαι ομως καθε μερα....γιατι αν δω πανω κανα κιλο καμια μερα με βλεπω να τα παραταω και να μασαμπουκωνω παλι.Λοιπον ξεκινησα 1-9, 84 και κατι σημερα 24-9, 79(χωρις τουαλετα 3 μερες),αρα υπολογιζω 78 και κατι.Πολυ χαρηκα, μακαρι να συνεχιστει ετσι και να μη κολλησω!Μεχρι τωρα αν εξαιρεσεις οτι εχω κοψει τις βλακειες που ετρωγα,δε καταλαβαινω οτι κανω διαιατα,απλως αλλαξαν οι διατροφικες μου συνηθιες.Αν το βλεπουμε ετσι πιστευω δε θα τα παρατησουμε.:bouncy:
σήμερα -300 88,5.....
ωστε ετσι το σπανακι...:shocked2: + 400 σημερα....Quote:
[i]Originally posted by konina[/
κ μπορει να δεις κ μεγαλυτερη αποκλιση.εγω πχ οταν τρωω σπανακι την επομενη μερα ειμαι παντα +... εχω παρατηρησει μεχρι κ +0,7!! το οποιο ομως εννοειται εφυγε μετα απο 2 μερες
αστεροπη μπραβο! πολυ καλη απωλια και μ'αρεσει κι οτροπος που το βλεπεις... οταν κατι δεν μας καταπιεζει σιγουρα δεν το παραταμε...;) καλη συνεχεια σε ολους!!!
Καλημερα. 56.5 σημερα. Συνεχιζουμε δυναμικα.
Συμφωνώ!!! 1000 +++ :thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by asteropi
Μεχρι τωρα αν εξαιρεσεις οτι εχω κοψει τις βλακειες που ετρωγα,δε καταλαβαινω οτι κανω διαιατα,απλως αλλαξαν οι διατροφικες μου συνηθιες.Αν το βλεπουμε ετσι πιστευω δε θα τα παρατησουμε.:bouncy:
Κι εμένα ως δια μαγείας ξεκόλλησε! Εκεί που άξαφνα είχε πάρει την ανιούσα, τσουπ, ξανακατέβηκε! 83,9!!! Ήταν και το θέμα δυσκοιλιότητας απ' ότι κατάλαβα, άτιμη τουαλέτα :lol::lol::lol:
καθημερινα δε ζυγιζομαι, αλλα 3 φορες τη βδομαδα οπωσδηποτε!!!
η μερα επισημης μετρησης ειναι καθε Τεταρτη.
την Τεραρτη λοιπον ημουν 88.7 και σημερα Σαββατο 87,9.
ειμαι ευτυχισμενη!!!!!
θα παω και βολτα στην αγορα! οχι για να ψωνισω, αλλα για να με φανταστω σε ρουχα που θα παρω μολις σουλουπωθω λιγακι!!
αστεροπη καλη αρχη εκανες!!!
Ευχαριστω κοριτσια!!!Επειδη δεν ειχα ζυγιστει για πολλες μερες μου ηρθε αποτομα η απωλεια...και ειναι ακομα καλυτερο...αν αντεχετε δοκιμαστε το!Ηταν τα περισσοτερα κιλα που ειχα φτασει ποτε...βαρεσα καμποσα εγκεφαλικα οταν το δα.Ε και δε γινοταν αλλιως.
Εχω να γραψω καμποσες μερες λογο διαβασματων..εξεταστικη βλεπετε..
αλλα τιποτα νεοτερο απο τις 13 του μηνα η ζυγαρια κειμαινεται απο 74.6 εως 100 με 200 γραμμαρια πανω κατω...μαλλον θα κρατησει πολυ καιρο αυτο...υπομονη :(
Χαλια, χαλια και παλι χαλια! 79,3 σημερα!!! Μια τρυπα στο νερο!
Kαλημέρα σε όλους/όλες, συνεχίζουμε δυναμικά, δεν πτοούμαστε! :roll:
Σήμερα 84,4 (+500gr δηλαδή) αλλά θα τζάσουν τα άτιμα! :lol::lol::lol:
88,8 σήμερα αλλα χαλάλι που είμαι εδω και σχεδόν μια εβδομάδα στα 88,4 με 88,8 γιατί μου ήρθε η η πολυπόθητη περίοδος!!! έφυγε ένα βάρος απο πάνω μου!!!
Δεν το πιστευω!! τριτη μερα που ειμαι αδιαθετη και η ζυγαρια εδειξε 74.2(-400 με 500γρ)!!μετα απο τοοοσες μερες !!!!επρεπε να αδιαθετισω για να κατεβει?ασε που το σκ εφαγα τα παντα!!! πολυ χαρηκα!!καιροσ ηταν!!ελπιζω να μην ξανακολλησει συντομα!!! :) :) :)
88,3 σήμερα
Καλημερα σας!!!σημερα το πρωι ξυπνησα νωρις νωρις για να διαβασω γτ δινω μαθημα και ζυγιστηκα...73.8!!!! (-400γρ απο χθες!!) μου φανηκε περιεργο!!!εκτος αν και χθες ημουν τοσο γτ οταν ζυγιστηκα ειχα ηδη φαει το πρωινο μ...χμμμμμ ?????????? τελοσπαντων ηταν μια ευχαριστη πρωινη εκπληξη!!! :) :)
56.400
84.3 (-100gr) ε, κάτι είναι κι αυτό :blush:
Καλημερα σε ολους! Σημερα 78,1! Και εχω μπει δυναμικα στο παιχνιδι!
Σημερα το πρωι 73.6 (-200gr απο χθες)... νομιζω οτι πηρα φορα.. χι χι :) :)
Καλημερα σε ολους! Και καλο μηνα!! Επισημα φθινοπωρο και επιστροφη δυναμικα στο παιχνιδι!!
Σημερα 77,6 :starhit:!!!! Θελω κι εγω να παρω φορα εστω και στην αρχη για να παρω δυναμη!!
56 σημερα. ξαναμπαινω σε προγραμμα μεχρι να μου ξαναχωρεσει το αγαπημενο μου πατελονι.
Εχει παρατηρησει κανεις με τη απωλεια η τη προσληψη βαρους, οτι αλλαζει και το σχημα του σωματος διαφορετικα απο οτι ηταν οταν ειμασταν στα ιδια νουμερα;
75,8...αμε....εγω εχω παρατηρησει κ το αλλο.... ζυγιζομαι κ ειμαι στα χ κιλα.... οσο περισσοτερο μενω σε αυτα τοσο πιο πολυ "μαζευει" το σωμα μου. δλδ παρ'οτι δεν εχω χασει αλλα κιλα, φαινομαι πιο δυνατη κ μπαινω σε [ιο στενα ρουχα...οπως κ το αναποδο... οταν ημουν στα 60 πχ ημουν πιο παχια απ'οτι οταν πηγα 58 και μετα παλι 60... αλλα οσο εμενα στα 60 τοσο ξαναφουσκωνα κι ας μην με εδειχνε παραπανω η ζυγαρια
83 ......δεν θα αφησω να παει 84 ομως!!!:wink2:
Καλή σας μερα ! Ν α έ χ ε τ ε μ ι α ό μ ο ρ φ η Κυριακή!!!!!!!!
ta idia 73.6...
77,8 :roll: ....Aντε να παιρνει την κατιουσα η βρωμοζυγαρια!