τσαλιγοπουλου??????
εγω για βισση την ειχα!
λες πιο εντεχνο ε?
Printable View
τσαλιγοπουλου??????
εγω για βισση την ειχα!
λες πιο εντεχνο ε?
:lol::lol::lol: Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! :lol:
καλε τι βισση???δεν πιανει χαρτοσια μπροστα μου!!!
:lol: :lol: Δεν ξέρω και καμία τραγουδίστρια που να τη λένε Λίλα, μόνο τη Lila Pause τη σοκολάτα ξέρω! :lol:
τι μου κανετε εσεις???μολις γυρισα σπιτι και ειμαι πτωμα.
μαρη τζινα βαρεμενη εισαι????που την ειδες τη χαλαρωση οεο????αν δεις τα δικα μου ποδια τοτε τι θα πεις???
χμ αγνη μπαλτσα????
πιανει????
Καλλιόπη η Αγνή Μπάλτσα δεν κάνει και γιατί ψάχνουμε για όνομα Λίλα και γιατί είναι Αγνή! :lol: Λιλάκιον το ότι δε φαίνεται η χαλάρωση δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κιόλας, γι'αυτό τη φοράω άλλωστε τη βερμούδα, για να μη φαίνεται.
εισαι τελεια τζινακο.και πανω απο ολα υγειης.
καλλιοπη εεεε οχι και αγνη.εχω σταματησει να ειμαι αγνη πριν ενηλικιωθω
Λίλα Ντάουνς
Η κυρία τραγουδάει τα ινδιάνικα μπλουζ
Η σπουδαία μεξικανοαμερικανή τραγουδίστρια Λίλα Ντάουνς θα δώσει δύο συναυλίες στην Ελλάδα, στις 24 και 25 ιουνιου
Η Λίλα Ντάουνς με το νέο λουκ που λανσάρισε με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του πρόσφατου άλμπουμ της «Shake away- Οjo de culebra». Πάντως εδώ αναμένεται να τη δούμε ντυμένη στα κομψά ρούχα της φυλής της μητέρας της (Μίστεκ)
καλλιοπακη μου αρεσει πολυ η lila downs!!!εχω τραγουδια της στο ipod μου.
Ερχεται δεύτερη η Λίλα Ντάουνς γιατί την πρόλαβε η δικιά μας Λίλα που έδωσε συναυλία χθες το βράδυ 24 Ιουνίου 2012 αφού ακυρώθηκε η προγραμματισμένη συναυλία της που ήταν να δοθεί στις 22 Ιουνίου 2012! :lol:
διαβασα και οτι εχασα χτες.τζινακο μετα τη θαλασσα ενας υπνακος ειναι οτι πρεπει.
μακ πως τα περασες στο νησι???
οσο για την αθηνα δεν σας υποσχομαι τιποτα ομως θα προσπαθισω
ειμαι πρωτοπορα η ... τραγουδιστρια!!!
μα για αυτο αλλαξα τις ημερομινιες και εβαλα 24 και 25 ιουνη αυτη η λιλα τραγουδισε το μαη :crazy:
Λίλα η Ναταλία θα μείνει στην Αθήνα όλη την ερχόμενη εβδομάδα, αν κατάφερνες ραντεβού με το γιατρό σου Τετάρτη ή Παρασκευή που δέχεται ίσως να καταφέρναμε να βρεθούμε.