Πάω να φτιάξω επιδερμίδα, θα σας δω αργότερα κούκλες.
Printable View
Πάω να φτιάξω επιδερμίδα, θα σας δω αργότερα κούκλες.
δευτερα και τεταρτη τζινακο δεχεται.αν εχει ραντεβου θα ανεβω.εχω παρει ηδη τη γραμματεα του και μου ειπε οτι θα με παρει αυτη οταν θα εχει κενο ο γιατρος.θα την ξαναπαρω μην το ξεχασε.
καλη ξεκουραση τζινακο!!!το βραδακι θα σας πω και τα πιπερατα μου γιατι τωρα ειναι νωρις για τετοια κουβεντα.
Μακάρι να έχει κενό ραντεβού.
αντε βρε λιλακι να ερθεις να σε γνωρισω και εγω!
αν και ασχετα με τη ναταλια θα ηθελα να σε δω ετσι και αλλιως οποτε ερθεις
τζινακι αντε να φτιαξεις επιδερμιδα εσυ και ασε εμας να γερναμε:P
βρε παιδια αλλο πραγμα και αυτο μολις πω οτι θελω να κοιμηθω λιγο για μεσημερι πεφτουν ολοι για υπνο οποτε εγω πρεπει να μεινω ξυπνια!
σημερα ειπα να παω κρυφα και δε προλαβα κοιμηθηκανε πριν προλαβω να παω
Λιλάκι i'm looking forward to hearing your πιπεράτα! :lol:
εγω δεν κοιμαμαι ποτε το μεσημερι.μονο οταν ειμαι αρρωστη και εχω πυρετο και οταν εκανα την εγχειρηση και ειχα τοση αδυναμια που κοιμομουν ολη τη μερα.
χαχαχαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Λιλάκι i'm looking forward to hearing your πιπεράτα! :lol:
Γεια σας καλλίφωνες μου!
στο νησί εννοείται πως δεν τραγούδησα αλλά ούτε και τόσο για το λόγο που πήγα δεν ευχαρίστηθηκα... μάλλον και εγω και η φίλη μου θέλαμε διαφορετικά πράγματα και έτσι πήρα μικρή δόση από γύρες στις παραλίες και τα αξιοθέατα του νησιού.. είδα ό,τι είχα δει και την αλλη φορά και έκανα και λίγο μπάνιο (ευτυχώς). πάμε για άλλα!
Περιμένω πως και πως να δω όσες με το καλό προσέλθουν στας καυτάς Αθήνας!
tzina's creations????
οφ κορς! πάντα και παντού! επεκτεινόμεθα και στη νησιωτική ελλάδα!
βρε μακ μακαρι να πηγαινα στο νησι φετος να σου ελεγα να ερθεις παρεα να δεις καλα που θα περναγαμε αλλα δε το βλεπω :(
thanks anyway, kalliopaki!
hello όμορφες!!!!έχω εδώ και κάτι ώρες και προσπαθώ να διαβάσω όσα έχασα και είμαι ακόμα στην 1084 -έχω μόνο 100 σελίδες ακόμα να διαβάσω :lol::lol: (δεν άνοιγε καν η σελίδα τόσο καιρό και σήμερα από το μεσημέρι που διαβάζω μόλις τώρα μπόρεσα να συνδεθώ....μήπως θέλει να μου πει κάτι?μήπως ηρθε η ώρα να αλλάξω ονοματάκι??? ) τα νέα μου θα τα γράψω later αλλά σας παρακαλώ πολύυυυυυυυυυυυυ κάντε καμία προσευχή ,έφτιαξα χτες μπιδέζες,δεν είχα φάει ποτέ πριν στην ζωή μου,όταν τους δοκίμασα είπα μπλιαχχχχχχχχχχ,παρα είναι γλυκοί για εμένα,από το πρωί μου κάθισε να φάω...έφαγα μισόν...μετά το φαγητό άλλον έναν....το απογευματάκι άλλον έναν.....και το άτιμο το μυαλό μου είναι εκεί κολημένο......πρέπει να βρω τρόπο να ξεκολήσω!!!όχι τίποτε άλλο αλλά είμαι μόνη σπίτι και αν με πειράξει η τόση ζάχαρη κλάφτα Χαράλαμπε!!!