Μακ δεν μας είπες το δικό σου πόδι είναι αυτό με το μωβ βραχιολάκι; Το βρήκα; Κι αν το βρήκα τι κερδίζω, μία κλωτσιά ίσως; :lol: Πως πάνε οι κατασκευές στο μαμαδοσπίτι;
Printable View
Μακ δεν μας είπες το δικό σου πόδι είναι αυτό με το μωβ βραχιολάκι; Το βρήκα; Κι αν το βρήκα τι κερδίζω, μία κλωτσιά ίσως; :lol: Πως πάνε οι κατασκευές στο μαμαδοσπίτι;
δεν μας ειπε και πως περασε στο νησι εκτος των αλλων η Μακ
Λίλα μας είπε πως πέρασε εν συντομία στην προηγούμενη σελίδα.
εχεις δικιο τζινακο πηγα στην προηγουμενη σελιδα και το ειδα τωρα.
μηπως να αλλαξουμε το ονομα μας σε"πιπερατες"??
αν μας διαβαζει καποιος που δεν ειναι μελος και δεν μας ξερει λετε να εχει παθει σοκ???
που τις ειδες τις πιπερατες καλε??????
μονο για μελανιες μιλησε
Λίλα και τι μας νοιάζει αν έχει πάθει σοκ, δικό του πρόβλημα, εμείς μια χαρά ασοκάριστες είμαστε!
πολύ θα ήθελα ο λεπτός αυτός αστράγαλος να ήταν δικός μου αλλά βολεύομαι με αυτόν που έχω και φοράει το μπλέ! Τη γλύτωσες την κλωτσιά Τζινάκο!
Αύριο βάφεται το σπίτι και μετά αρχίζει η φασινα από μενα , την αδερφή μου και μια φίλη μας, όλε!
κορίτσια μου, με συγχωρείτε που είμαι λιγόλογη αλλά από τότε που ξεκίνησα γυμναστήριο, τρεκλίζω στα πόδια και στα λόγια!
Μακ άσε τη γκρίνια για τους λεπτούς αστραγάλους γιατί δε σε λυπάμαι, 63 κιλά γυναίκα! Πας συχνά στο γυμναστήριο; Εγώ νόμιζα ότι δεν ξαναπήγες από την πρώτη φορά χιχιχι.
Μακουλινι το μαγιο σκιζει στις φωτο του φεις! Καλα ειμαι πολυ χαρουμενη που σε εβαλα να το αγορασεις χεχε!
Θα βελτιωθει το πιασιμο κοπελια με τον χρονο μην σε νοιαζει. Ολα καλα!
τζινακος, πήγα τρεις φορες την προηγουμενη εβδομαδα και μάλιστα η τελευταια λεγόταν stick session, δεν ξερω πως το βιωνουν οι αλλοι αθλουμενοι αλλά το ένιωσα σαν stick στον κ@%$ο μου!Μιλάμε, περπατούσα και κατέβαινα σκαλες για τρεις μέρες ωσάν ανάπηρη, τετοιο πιάσιμο! Αχ, πάνε οι ωραίες εποχές που τέτοια πιασίματα μου τα πρόσφεραν οι διάλογοι τύπου Λιλας!
πηγα στον διαιτολογο μου κοριτσια σημερα και παρολο την αστατη διατροφη μου τον τελευταιο μηνα εχασα αλλα 700 γρ και απο ποντους οπως ημουν ( η αληθεια ειναι οτι εχω ενα ελαφρο πρηξιμο λογω τουαλετας) . Η λιπομετρηση βγηκε καλη 27% λιπος αισιως. Στην δικη μου ζυγαρια δεν εχω ανεβει , το τικερ μου παει συμφωνα με την δικη μου ζυγαρια και οχι του διαιτολογου μου. οταν το θυμηθω θα ανεβω να σας πω αν δειχνει κατι η δικη μου.
κοριτσια ειμαι κομματια , θα σας αφησω για αποψε , φιλια πολλα και ονειρα γλυκα!!