να ξέρετε αν κοπώ εσείς και η πολυλογία σας θα φταίει!!!Μην βάλετε την Μακ να διορθώσει το γραπτό μου θα έχει μπουχτίσει τόσο καιρό να διορθώνει κ θα μου βάλει κάτω από την βάση :PQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ιωάννα τι είναι 100 σελίδες μπροστά στην αιωνιότητα;; Διάβαζε, διάβαζε γιατί θα σου βάλω διαγώνισμα μετά. Μία λύση για τους μπεζέδες είναι να τους κλειδώσεις κάπου και να δώσεις το κλειδί στον άντρα σου όταν έρθει. Εγώ πάντως κάποιες φορές που με έπιανε λύσσα είχα αναγκαστεί να πετάξω στα σκουπίδια κάτι προκειμένου να το φάω. Είναι κρίμα βέβαια αφού έκανες τόσο κόπο να τους φτιάξεις, τους είδα και στο fb και είναι πολύ λαχταριστοί, δεν έχεις κανένα γείτονα να τον κεράσεις;
έστειλα ήδη κάποιους μπεζέδες στην γιαγιά του Μάρκου ,που τους τρώει πολύ η οποία παρά τα χρονάκια της 84 στον αριθμό ΔΕΝ έχει ζάχαρο :shocked2:έδωσα και στην μαμά-μπαμπά-ανύπανδρη αδελφή μερικούς!Τους υπόλοιπους τους έχω εδώ γύρω και με κολάζουν!!!Το περίεργο είναι ότι προ επέμβασης ούτε καν θα σκεφτόμουν να τους δοκιμάσω και πολύ περισσότερο να τους φάω!!!
Λιλάκι δεν με πειράζουν τόσο οι θερμίδες,εξάλλου πια είμαι 58 κιλά με ΒΜΙ 20.2 έχω περιθώριο να πάρω 3-4 κιλά κ με την άδεια του γιατρού μου!και οι θερμίδες που καταναλώνω είναι το μάξιμουμ 750 την ημέρα,αλλά με ενοχλεί που θέλω να φάω ζάχαρη και ανησυχώ μήπως με πειράξει κιόλας dumping !!Βέβαια όταν κάθισα και υπολόγισα είδα πως κάθε ένας έχει γύρω στα 12γρ ζάχαρης που δεν είναι κ πολλά!Quote:
Originally posted by lila198621
βρε ιωαννα μου μην αγχωνεσαι τοσο για τους μπεζεδες.εγω εφτιαξα πριν κανενα μηνα μια συνταγη που ειχε 52 θερμιδες το κομματι.μην νομιζεις μισο εφαγα και μετα ουτε που γυρισα να τους ξαναγυρισω
Περαστικά σου!
Τζινάκι πόση ζαχαρίνη βάζεις?το υγρό της Νατρίν δεν χρησιμοποιείς?εγώ που πάντα έπινα γλυκό τον καφέ μου,τώρα βάζω ένα κουταλάκι του γλυκού υγρό κ είναι οκ και κάποια στιγμή καταλάθος ήπια από ξένον καφέ που ήταν μέτριος με κανονική ζάχαρη και μου φάνηκε πολύ γλυκός!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Με το γλυκαντικό τον πίνω γλυκό τον καφέ, δεν ξέρω όμως σε πόση ζάχαρη αντιστοιχεί αφού δεν βάζω ποτέ ζάχαρη. Εβαλα 6 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη και ο καφές μου φαινόταν κανονικός προς το πικρό!!
Ακόμα δεν έχω φτάσει στις πίσω σελίδες στο σημείο που η Μακ μας ξεκίνησε γυμναστήριο!!!Μπράβοοοοοοο� �οοοοοοοο,ελπίζω κάποια στιγμή να αρχίσεις να το νιώθεις απαραίτητο,και μην βλέπεις που τώρας πονάς και ψιλοβαριέσαι να πας...ένα κλικ μακρυά είναι να σου γίνει εθισμός!!
Κατερινάκι μπράβο για τα καλά αποτελέσματα στον διαιτολόγο!!!Πρεπει να κατέβει και άλλο το % λίπους?