"ειμαι ζωντανη" ειπε το κοριτσακι και σοριαστηκε νεκρη στο πατωμα ενω η ναταλια γελουσε πανω απο το πτωμα της κρατωντας ενα μπαλντα.
Κοριτσακι αν δεν δωσεις αλλο σημειο ζωης νομιζω θα παρω τηλ την ατυνομια.
Printable View
"ειμαι ζωντανη" ειπε το κοριτσακι και σοριαστηκε νεκρη στο πατωμα ενω η ναταλια γελουσε πανω απο το πτωμα της κρατωντας ενα μπαλντα.
Κοριτσακι αν δεν δωσεις αλλο σημειο ζωης νομιζω θα παρω τηλ την ατυνομια.
και ναι! η πρωτη μου συναντηση πηγα καλα! τι καλα δηλαδη?τελεια!!!!!!
το ναταλακι μου πηρε την παρθενια!!!!!!!!
συναντηθηκαμε οι 3 μας, εγω το ναταλακι και η αδερφη της!
κατσαμε σε παμπ και ηπιαμε καφε και τσαι!!!!
ειναι πολυ γλυκουλες και οι 2!!!
περασαμε τελεια!!! και γελασαμε πολυ!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ποσο πολυ γελαω μ αυτα που λετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koritsaki είχα γνωρίσει κι εγώ την αδερφή της, είναι όντως κι αυτή πολύ γλυκιά, αλλά μη νομίζεις δεν είναι τυχαίο που πάνε παντού μαζί, η αδερφή της κρατάει τσίλιες! :lol:
λες να εχουν ορανωμενο σχεδιο τζινα??? :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Αχ τι ωραια που ειναι να γνωριζεις νεους φιλους!!!!
Koritsaki δε νομίζω ότι είναι οργανωμένο σχέδιο γιατί αν κρίνω από όταν μετακόμιζε η Ναταλία που τα μισά τα έβαζε στις κούτες και τα υπόλοιπα τα πετούσε :lol: με σκοπό να πάρει άλλα το Σεπτέμβριο, πρέπει να είναι τσακωμένη με την οργάνωση! :lol: Επειδή όμως έχει καλπάζουσα φαντασία είμαι σίγουρη ότι μπορεί να κάνει τα πάντα!
Και επειδη ηδη μια φορα με πηρε ο υπνος με το κινητο στο χερι και για να μην με κοροιδευει παλι το τζινακιον σας καληνυχτιζω αγαπημενες μου!!!ονειρα γλυκα!!!!!
Καληνύχτα Λιλάκι, καλή ξεκούραση και περαστικά σου. Koritsaki και υπόλοιπα κοριτσάκια χιχι σας καληνυχτώ κι εγώ, πάω να ξαπλώσω να δω του βου, καλό μας βράδυ. Φιλάκια.
καληνυχτα γλυκουλες!!!!1
Κοριτσάρες μου εύχομαι να είστε όλες καλά, δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας, μπήκα λίγο βιαστικά γιατι θέλω τη θετική σας ενέργεια για αυριο που θα μπω με τον μπαμπα μου στο νοσοκομείο για στεφανιογραφία.
Καλημέρα όλη μέρα. Σοκολατίτσα εύχομαι να πάνε όλα καλά στην εξέταση του μπαμπά σου σήμερα και να είναι και καλά τα αποτελέσματα της εξέτασης. Περιμένουμε τα νέα σου όταν με το καλό γυρίσετε σπίτι.
Καλημερα!!!!τζινακο πως και νωρις νωρις???παιρνεις και εσυ απο τα ληγμενα της ναταλιας???σοκολατιτσα ολα καλα θα πανε με το μπαμπουλη σου!!!!
καλημέρα κοριτσάρες!
Ιωάννα 58!!! Μπραβο κοριτσαρα!!! πας σφαιρατα!
Ελενακι μου καλη επιτυχια στην εξεταξη του πατερα σου . Να εχετε καλα αποτελεσματα.
Καλημερα σε ολες τις πρωινες υπαρξεις του φορουμ..Να εχετε μια ομορφη μερα κοριτσια.