Στον ψυχίατρο το είπα ότι είμαι αγχωμένη αλλά οι ενοχλήσεις ξεκίνησαν μετά τη συνεδρία μας... Θα τον πάρω τηλέφωνο... Αν επιμείνει ίσως πάω και σε παθολόγο...
Printable View
Καλησπέρα Μαριλού μου...
Δεν έφαγα κάτι ασυνήθιστο και το να κρυώσω με τόση ζέστη δύσκολο...
Πιο πολύ για ψυχοσωματικό μου κάνει γιατί το ένιωθα για λίγες μέρες που ήμουν εκτός πόλης... Από τη μέρα που γύρισα είναι καλύτερα αλλά ήθελα να ρωτήσω 1ον για να ξέρω αν μπορεί να φταίει το άγχος και 2ον επειδή παλιότερα είχα ένα μικρό έλκος κι ανησύχησα μήπως επανήλθε... Θα δω πως θα πάει και βλέπουμε...
Κρυονουνε κορίτσι μου και δεν το καταλαβαίνουμε .
Με αυτες τις θερμοκρασίες αυτές τις μέρες και με τα κλιματιστικά στο φουλ είναι πολύ εύκολο να την πατήσεις .
Παρακολούθησε το λίγες ακόμα μέρες ,δες πως θα πάει και αν συνεχίζει πήγαινε στο γιατρό να δούμε τι θα σου πει .
Περαστικά σου !
Αυτή είναι μια από τις στιγμές μελαγχολίας που με πιάνουν και δεν ξέρω πως να την αντιμετωπίσω γιατί δεν βρίσκω λύση στο πρόβλημα που την προκαλεί, στην έλλειψη εκείνου και των όσων μου έδινε... Και τι δε θα 'δινα για να γύριζε πίσω...
Ξέρω ότι και που το έγραψα δεν θ' αλλάξει κάτι αλλά με κάνει να νιώθω λίγο καλύτερα όταν εκφράζομαι, ξαλαφρώνω κάπως...
Θέλω να βάλω κι ένα τραγούδι που με εκφράζει... "Και τα δειλινά, μια φωνή μου ψιθυρίζει μυστικά δεν θα γυρίσεις πια"...
https://www.youtube.com/watch?v=3uSyeUdC5ko
Καλημερα κυκνακι μου !
Έβλεπα μια ταινία που μου πρότειναν, "Το δέρμα που κατοικώ" αν την ξέρει κανείς κι είχε κάποιες σκηνές που με τάραξαν... Την έκλεισα, δεν θα τη συνεχίσω αλλά δεν μου πέρασε ακόμα η αναστάτωση...