Εδώ είμαι κι εγώ. Κάνω διάλειμμα για καφεδάκι! Χθες ξεστρώσαμε τα χαλιά με το σύζυγο και εγώ από σήμερα αρχίζω την γενική καθαριότητα του σπιτιού και το στρώσιμο του με τα καλοκαιρινά. Ίσως να θεωρηθώ και παλιομοδίτισσα, αλλά μου αρέσει το σπίτι μου να το έχω στολισμένο με κεντίδια και πλεκτά! Από μικρή έπιασα το βελονάκι και το κέντημα, γιατί το λάτρευα και τώρα απολαμβάνω τους κόπους μου, ντύνοντας τα έπιπλα με αυτά!
Ήμουν στην ταράτσα και κοπανούσα ένα υφαντό χαλί (από προίκα της μάνας μου και μετά σε μένα). Μου έπεσαν τα χέρια μιλάμε να το κοπανάω! Όσο σκέφτομαι το πιο μεγάλο υφαντό που είχα στο σαλόνι! Γι'αυτό θα επιστρατεύσω τον άντρα μου που είναι πιο χειροδύναμος! Καλά έκανα και έβαζα τις άλλες τις χρονιές το φλοκατάκι μου στο σαλόνι, τι το ήθελα το υφαντό; Ωραίο μεν, τεράστιο δε και το τίναγμα ανυπόφορο!
Εγώ στο Σαββατοκύριακο γουρούνιασα κυριολεκτικά! Τρέχαμε με τον άντρα μου σε σούπερ μάρκετ και jumbo, μας πήρε μεσημέρι! Πότισα και τα λουλούδια και μετά το ρίξαμε στο πρόχειρο φαγητό. Το βράδυ πήγαμε επίσκεψη σε φίλους, άλλη σαβούρα κι εκεί! Χθες ξεστρώσαμε όπως προείπα και πάλι δεν μαγείραψα και παραγγείλαμε απ'έξω... Σήμερα ανέβηκα στη ζυγαριά και με έδειξε 2 κιλά πάνω! Ψεύτικα κιλά είναι γιατί μόλις ξεπρηστώ και το εντερό μου δουλέψει κανονικά θα φανούν τα κιλά που είμαι. Τέλος πάντων... Μέχρι τέλος του μήνα οι παρουσίες μου εδώ θα είναι περιστασιακές, λόγω φασίνας στο σπίτι και λόγω γιορτών... Το Σάββατο γιορτάζει ο σύζυγος και φίλοι! Πρέπει να είναι το σπίτι όμορφο, χαρούμενο και καλοκαιρινό! :D