Καλημέρα Αννεζινάκι και σε σένα!
Printable View
Καλημέρα Αννεζινάκι και σε σένα!
http://vanessabyers.typepad.com/phot...ds_preview.jpg
Kαλά καλε!Νεκρή θέλεις να με δεις;Τόσο πολύ πια;Κι ούτε τα προσχήματα δεν κρατάμε;Quote:
Originally posted by BARB3
και για τη φιλεναδα που μας εστειλε τα 4 ποδια να δουμε, της ευχομαι συντομα να μας δειξει και τα δικα της 2 μαζι με αλλα 2...
αληθεια λαπτοπ ποιος θα παρει? θελω κι εγω καφε.....
Τα ταμπελάκια στα δάχτυλα των ποδιών του ζευγαριού δεν τα είδες;Πάντως εγώ
τα προφυλακτικά μου τα πήρα σήμερα,τιμής ένεκεν και της ημέρας!Κατά πόσο θα χρειαστούν,
δεν ξέρω...Το 2014 πάντως λήγουνε...το πολύ πολύ θα τα κάνουμε μπαλονάκια σκυλάκια!
Για καφέ τελικά δεν πήγαμε,αλλά πήγαμε στα goody's καθότι τα πολυκαταστήματα μας ξεθέωσαν
και το μωρό πεινούσε κι ήθελε ένα διαλειμματάκι.Πήραμε πολλά εκτός από laptop,γιατί ενώ η σύζυγος
με υποχρέωνε μόνο toshiba να κοιτάζω,όταν άρχισα πολύ να της γκρινιάζω πως είναι αντρικά
κι όχι αρκετά όμορφα σαν κι εμένα και τα hp κι ενέδωσε και μου έδωσε περιθώρια επιλογής,
είχαμε ήδη κουραστεί και είπαμε να το σκεφτούμε.Πήρα ποντικάκι κούνια μπέλα όμως...άσχετο.
Αυτά τα νέα της ημέρας.Η διάθεση μου συνεχίζει να είναι ανεβασμένη,παρόλο που αύριο
είναι η πανσέληνος και λογικά θα έπρεπε να ήμουν χειρότερα από χθες,αλλά ο ανάποδος ο άνθρωπος...
Καλά,πέρασα πολύ καλά και με το Πεννόπλασμα μου,αλλά η αλήθεια είναι πως ξύπνησα με το χαμόγελο σήμερα!
Ανεβείτε κι εσείς λιγάκι να σας χαρώ!Χειμώνα έχουμε!Η συννεφιά είναι μέσα στο πρόγραμμα!
Έπρεπε να ήσασταν Γερμανία που τους -2 τους έχουν από τον Οκτώβρη,να σας δω τι θα λέγατε!
Περαστικούλια στο μικρό μας Βασουλίνι!Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν καλή η επιλογή του μέρους για κείνο
και η μανούλα του αν και χαμογελούσε όπως πάντα γλυκά στάνταρ θα με έβριζε από μέσα της...
Με μάλωσε άλλωστε κι από έξω της-όλες με μάλωσαν δηλαδή-για το πώς φέθηκα στη Λινταλένια μου!
Μου έβαλαν ένα χέρι...ουουου...ακόμα έχω τα σημάδια!Λινταλένια μου,να νιώθω ακόμα τύψεις,αγάπη μου;
Ο άγιος BARBασίλης μας έφερε πάλι τα δωράκια του,όλα τα παιδάκια και το νοστιμότατο τσουρεκοκέικ,
που καθώς το δικό μου παιδί δεν το ήθελε για κολατσιό στο σχολείο,όπως της Πέννυ
και ως είμαι παιδί της κατοχής δεν πετώ σαν μερικές μερικές-σα δε ντρέπονται!-
κι ούτε κότες έχω στο μπαλκόνι μου σαν μερικές άλλες,αναγκάστηκα να κάνω το στομάχι μου πέτρα
και να τα φάω μόνη μου και τα τρία κομμάτια!Μετά πώς πήρα τα δύο κιλά!Αχ!Πειρασμοτραπεζώματ α!
Αννεζίνα ευτυχώς εσύ είσαι μακριά και δεν κινδυνεύω από τις λιχουδιές σου!
Και αρνήθηκα να πάρω γλυκά στα κουτιά που μου έδινε η θεία μου όπως έφευγα από Κατερίνη.
Κι ήταν και μελομακάρονα!Αχ!ʼτιμα και τα Χριστούγεννα και οι 24 μέρες της αντίστροφης αγχομέτρησης!
Τελικά δε θα στολίσω!Το αποφάσισα!Αφού όλο θα λείπω από το σπίτι!Κι είναι και τρεις μέρες υπόθεση!
Και το ξεστόλισμα,άλλες τόσες!Δεν είμαστε για τέτοια!Έχουμε ταξίδια και διαβάσματα...
Φιλάκια σ'όλα τα ουρανιοτοξομαγουλάκια και δυό χαμόγελα στην καθεμία σας,ν'ανεβούμε λιγάκι!
Έλα πάμε!Γερά!Δυνατά!Χαμογελασ� �ά!Να στείλουμε στο φόβο το φίλο ένα κόκκινο Χ!
--->ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ : ΔΥΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ
http://ajaneeger.files.wordpress.com...e-me-smile.jpg
Quote:
Originally posted by NADINE
Και θα πάτε να τον βρείτε στο Βόλο,ε;Φημίζεται για ερωτική πόλη ο Βόλος;
Λες να περάσω καμιά βόλτα κι εγώ από κει μπας και είναι εκεί εκείνος που προορισμό
της ζωής του έχει να με λατρεύει;Πάτε εσείς με το καλό αυτό το Σαββατοκύριακο
κι αν περάσετε τέλεια και μου γυρίσεις με το χαμόγελο της αγκύλωσης,
τότε θα τρέξω κι εγω εκεί το επόμενο Σαββατοκύριακο,στο υπόσχομαι!
Κι αν τον δεις τον καλό μου να κόβει βόλτες,πες μου πού περίπου ήταν να μη φάω σόλες.
Quote:
Originally posted by Nekky
(Οσο για τον καλο σου Ναταλια ....μου εδωσε το τηλεφωνο του και μου ειπε οτι τελικα αν εχεις την 'καταλληλη' παρεα ολες οι πολεις ειναι ερωτικες! Σε περιμενει κατω στο λιμανι λοιπον στο μεγαλο ρολοι!)
Θετική η ανταπόκριση από το μέτωπο,λοιπόν!Οκ!Ο λόγος είναι λόγος!Κι αφού σου υποσχέθηκα πως αν περάσεις ερωτικά στο ΒόλοQuote:
και ωστε, τελικα τον βρηκαμε το μορφονιο και την περιμενει? ε, ας τη στειλουμε λοιπον στο βολο να τον βρει. ποτε της εκλεισες το ραντεβου? να την ενημερωσεις με u2u ok? εχουμε και μελη στο βολο. ναταλια δεν πας καμια βολτα?
θα πάω κι εγώ το επόμενο Σαββατοκύριακο προς αναζήτηση εκείνου που έχει σκοπό της ζωής του να με λατρεύει,θα πάω!
Πόσο μάλλον τώρα που τον βρήκες και μου έκλεισες και ραντεβού μαζί του-να μη το στήσω το παιδί και σε εκθέσω κιόλας!
Και όντως έχουμε και μέλη εκεί!Ευκαιρία να γνωρίσω και τη Ζωήτσα μου,που μιλάμε ενάμισυ χρόνο τώρα!Έκλεισε!
Φαντάζομαι θα το βρω εύκολα το μεγάλο ρολόι στο λιμάνι...Περιμένω το τηλέφωνο του και την ακριβή ώρα του ραντεβού.
ΑαααααQuote:
Originally posted by NADINE
http://vanessabyers.typepad.com/phot...ds_preview.jpg
Με μάλωσε άλλωστε κι από έξω της-όλες με μάλωσαν δηλαδή-για το πώς φέθηκα στη Λινταλένια μου!
Μου έβαλαν ένα χέρι...ουουου...ακόμα έχω τα σημάδια!Λινταλένια μου,να νιώθω ακόμα τύψεις,αγάπη μου;
είναι πολύ καλά κορίτσια όλα τους
τους στέλνω γλυκά φιλιά που στάθηκαν στο πλευρό μου αυτή την κρίσιμη στιγμή της σχέσης μας....
Όχι τσουρέκι μου να μην έχεις τύψεις πια (αν και σε φοβήθηκε το μάτι μου).
Ναταλάκι μου? Μου έλειψες! Εγώ νόμιζα ότι θα ήσουν Πάτρα το ΣΚ. Πότε θα πας?
Τώρα που σε βρήκα θα σε ταράξω στα μηνύματα!
Σ'αγαπώ!
Αγάπη,αυτό το Σαββατοκύριακο ήμουν Κατερίνη.Το επόμενο πάω Βόλο,ίσως και Εύβοια
ενώ στην Πάτρα θα είμαι από 16 ως 20 Δεκεμβρίου.Λες να φύγω χωρίς να χαιρετήσω;
Μα ... εκλογές έχουμε και κάνεις τουρ στην περιφέρεια στους ψηφοφόρους?
Ναι,παίρνω το θίασο μου(τις πολλαπλές μου προσωπικότητες)
και γυρίζω την Ελλάδα να συναντήσω φίλους και μέλη μας!
Και μη μου πεις μόνο σ'εσένα δεν έρχομαι!Είπαμε,περιμένω
να γίνω καλύτερη για σένα!Ακόμα δε σου αξίζω...Έλα τσατοδωμάτιο
άμα είναι λίγο...Μη μας τη λένε πάλι πως το κάναμε τσατ εδώ μέσα!
Μωράκι μου τώρα σχολάω....
Κι ο γιος μου με πήρε τηλ και δεν ήταν και πολύ στα καλά του (ελπίζω να μην είναι λόγω της γνωστής γρίπης. Είχαμε ήδη ένα κρούσμα στην οικογένεια).
Και κλείνοντας: δεν σε θέλω καλύτερη. Σε θέλω έτσι ακριβώς όπως σε γνώρισα εδώ μέσα. Έτσι απλά.
Οκ,καρδιά μου!Καλή επιστροφή σπίτι,καλή ξεκούραση
κι ελπίζω να τους βρεις όλους καλά σε υγεία και διάθεση!
Τα λέμε αύριο πάλι με το καλό!Φιλάκια πολλά πολλά!
καλημερουδια κι απο εμενα
ναταλια μου σορρυ, αλλα δεν τα ειδα τα ταμπελακια. τα 4 ποδια ειδα μονο. οκ, την φωτο την θελω αλλά χωρις ταμπελακια...
τελικα, θα πας βολο? ε, δεν το πιστευω...τυχερη ζωητσα.....τυχερος ο βολος ....και ο μορφονιος -απο το ραντεβου στο ρολοι- ακομη πιο τυχερος....
αχ, ετσι ειναι οι ελευθερες και ωραιες...ταξιδακια και γνωριμιες (αρσενικου και θυληκου γενους) και εμεις οι παντρεμενες, παει, δεν εχουμε ψυχη....το πηρα αποφαση
και σιγα μη εβαλες και 2 κιλα απο 3 κομματακια τσουρεκοκεικ....εφαγες καλα καλα ολο το σαββατοκυριακο στην κατερινη εφαγες απο πανω και τα 3 κομματακια και σου εφταιξα ε? ασε και εκεινο το μιλκσεικ βανιλιοκολαση.....αμ εκεινο το καπακι σου.....διπορτο το ειχε...και σοκομιλκσεικ και σοκολατα ζεστη.....ευτυχως ειχα ηδη παραγγειλει και δεν με παρασυρατε. ενα σκετο καφεδακι ηπια η καημενη......
goodys θελουν και τα δικα μου. μη σου πω οτι οταν περνουσαμε απο παραλια ειδε ο μικρος τα goodys και μου ειπε "μαμα, αν πεινασουμε μετα να ερθουμε ολοι μαζι για χαμπουγκερ?" σοκ εγω...δεν τα εχω παει ποτε σε φαστ φουντ και ουτε μιλαμε για χαμπουγκερ στο σπιτι..."τι χαμπουγκερ παιδι μου?" "να ειδα εκεινο το μαγαζι που πουλαει χαμπουγκερ...με ειπε ενας φιλος μου" ατιμη κοινωνια....μου το χαλασατε το παιδι απο τα 5 του....δηλαδη στα 8 θα μιλανε για μαρκες προφυλακτικων? η τιποτε χειροτερα? που ζουμε βρε?
πω....πω....τι με επιασε πρωι πρωι? παω να κανω καφεδακι και τα λεμε. δεν ειδα καν τα επειγοντα μου ακομη αλλά ποιος τα χ...ζει? το απογευμα εχει γλυκοαλμυρο μαγειρεμα. καμια να βοηθησει? το λεω πρωι-πρωι για να προλαβετε να ερθετε.....
και μετα απο σχεδον μισο ταψι τσουρεκοκεικ και μερικες φετες ενος αποτυχημενου ντοματο-τυρο κεικ που πηγε στον καδο κι αυτο, σημερα ειμαι 84,8...και ειχα φτασει στα 83,9...0,1 ηθελα ακομη.....
Καλημέρα από μια συννεφιασμένη,μουντή,χειμω νιάτικη,επιφυλασσόμενη για βροχή Θεσσαλονίκη!
Φαντάζομαι κάπως έτσι είναι ο καιρός παντού στην Ελλάδα...Ελπίζω τουλάχιστον να μην είστε άρρωστοι...
Μας λείπουν κι εκείνες οι πριγκιπικές καλημέρες να φωτίσει μεγαλεία η μέρα...κι εκείνες οι χορευτικές καληνύχτες...
Μας έχετε εντελώς παραμελημένες,ακριβοθώρητ� � ιδρυτικά μέλη της ομάδας μας!Μεταξύ μας μείναμε
το μπαρμπούνι,το Βασουλίνι,η Λινταλένια κι η Αννεζίνα και κρατάμε εδώ ανελλειπώς το μαγαζί!
ʼντε και το Μαρικάκι τελευταία(να μην το αδικήσω).Κάτι σεξουάλες,κάτι άλλες...εξαφανιζόλ!Καλά...
Παίρνω τα παράπονα μου και πάω να παίξω παραπέρα...Καλή δύναμη σ'ό,τι κάνετε!Φιλάκια πολλά πολλά!
--->ΣΩΤΗΡΧΕΛΛΗΣ ΤΑΚΗΣ : ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ
http://meneksedia2.pblogs.gr/files/2...3%A5%C3%B2.bmp
Τα δύο κιλά από τα 3,5 χαμένα όντως τα έβαλα,αλλά όχι φυσικά από το κεκάκι σου.Quote:
και σιγα μη εβαλες και 2 κιλα απο 3 κομματακια τσουρεκοκεικ....εφαγες καλα καλα ολο το σαββατοκυριακο στην κατερινη εφαγες απο πανω και τα 3 κομματακια και σου εφταιξα ε? ασε και εκεινο το μιλκσεικ βανιλιοκολαση...
Δεν είπα κάτι τέτοιο.Αλίμονο!Αμέσως έσπευσες να με δώσεις όμως κοπελιά!Μπράβο σου!
Η αλήθεια είναι πως ούτε θυμάμαι ποιά ήταν η τελευταία φορά που ένιωσα τύψεις
επειδή έφαγα κάτι ή χάλασα προσπάθεια.Μπορεί και καμιά 15 χρόνια...Ειλικρινά!
Όπως δεν υπάρχει η λέξη "αποχώρηση"στο λεξιλόγιο Ψωμιάδη,έτσι δεν υπάρχουν και οι "τύψεις"
στο αντίστοιχο της Ναταλίας.Είναι που είναι ελάχιστες πλέον οι ανάγκες που ικανοποιούμε,
είναι που είναι σπάνιες οι ωραίες μαζώξεις με φίλους σιγά μην ευνουχήσω τις στιγμές μου
με στερήσεις από ντροπή τι θα πουν πως τρώω ή από επιταγές κάποιων πρέπει!
Πέρασαν ανεπιστρεπτί τα χρόνια που δεν έτρωγα τίποτα έξω μπροστά σε κόσμο
κι όταν πηγαίναμε ταξίδια στο εξωτερικό με το χορευτικό την έβγαζα για 2-3 εβδομάδες με νερό,
παρά το εξαντλητικό πρόγραμμα(κι ήμουν και γύρω στα εβδομηντακάτι κιλά!).Ποτέ ξανά!
Σήμερα ξημέρωσε ο Θεός μια νέα μέρα.Θα πάρω σε λίγο το χαπάκι μου,θα φάω πιο ελαφρά τρεις μέρες,
αν βέβαια τα καταφέρω και συνεχίζουμε σε πιο κανονικούς ρυθμούς μετά.Δε θα πεθάνουμε κιόλας!
Ομολογώ πως από τη διαφορά στη διατροφή μου έχω μια άσχημη αίσθηση στο σώμα και τη γεύση μου
κι ίσως λίγο να επηρεάστηκε κι η καλή μου διάθεση.Αλλά για τίποτα δε μετανοιώνω,καθώς τη συγκεκριμενη
χρονική στιγμή αυτό επέλεξε η ανάγκη μου για μένα!Εξάλλου δεν έγινε και κάτι που δε διορθώνεται...
Όσο για το ραντεβού,δύο πάνω δύο κάτω δε θα κάνουν τη διαφορά!Αν με αγαπήσει εκείνος στο ρολόι,
να με αγαπήσει για όλα όσα είμαι,παρόλα όσα δεν είμαι,για όλο μου το πακέτο όπως θα το πρωτολάβει!
Ουφ! Πρόλαβα και σας διάβασα όλες κοκόνες μου!
Καταρχήν καλή σας ημέρα! Και δω έχει μαύρο ουρανό και βρέχει! Το αγόρι μου χτες που γύρισα σπίτι είχε πυρετό 38 όχι σπουδαία πράγματα, ήπιε πονστάν, κοιμήθηκε 2 ώρες και ξύπνησε περδίκι. Και σήμερα απύρετος αλλά προληπτικά δεν τον έστειλα σχολείο, έμεινε με την κοπέλα που τους κρατάει στο σπίτι.
Θέλω να πω κάτι: πόσο μου άρεσαν Ναταλία αυτά τα τελευταία λόγια σου. Πόσο θα ήθελα να σκέφτομαι και γω έτσι. Εντελώς απενοχοποιημένη. Βαρέθηκα τα πρέπει και τις τύψεις και όλο αυτό τον ψυχαναγκασμό!
Σου στέλνω ένα ζεστό φιλί και μια πρωινή αγκαλίτσα. Να είμασταν λέει τώρα στον καναπέ σου με δυο κούπες ζεστό καφέ, να βλέπαμε τη βροχή και να τα λέγαμε! (εντάξει για τσιγάρο εγώ στο παράθυρο!).