σκευτομαι οτι απ τη μερα που εμαθα πως ειμαι εγκυος εχασα αλλα 2 κιλα. wtf? ( σε 6 μερες )
και ελεγα θα εχω παρει ενιωθα απιστευτο πρηξιμο με την διακοπη της περιοδου, καλα οσο για το στηθος εχει γινει Παμελατο :lol: :lol: :lol: :lol:
Printable View
σκευτομαι οτι απ τη μερα που εμαθα πως ειμαι εγκυος εχασα αλλα 2 κιλα. wtf? ( σε 6 μερες )
και ελεγα θα εχω παρει ενιωθα απιστευτο πρηξιμο με την διακοπη της περιοδου, καλα οσο για το στηθος εχει γινει Παμελατο :lol: :lol: :lol: :lol:
μιτσοκολο, εχασες 2 κιλά κ έγινε το στηθος σου παμελατο?:o
θελω κ γω να μείνω έγκυος :P
xaxaxaxa ναι σισακι μου αλλα ποναει πολυυυυυυυυυυ μονο που το ακουμπαω :shocked2:
μερα με τη μερα παρατηρω το σωμα μου και τη μανα φυση. καθε απογευμα θελω απεγνωσμενα να πιω γαλα ( που δεν μαρεσει)
καθε μεσημερι νυσταζω ( δεν εχω κοιμηθει ΠΟΤΕ μεσημερι)
επισεις γυρω στις 10-11 το βραδυ αρχιζω ΠΑΛΙ και κουτουλαω απο τη νυστα ( εγω η μις ξενυχτι 2010)
νιωθω μια απολυτη αρμονια και ηρεμια μεσα μου σχεδον μαγικη, απολαμβανω το καθε λεπτο... το μπιζελακι μου ειναι στη φαση που αναπτυσει σπονδυλικη στηλη εγκεφαλο και κυκλοφοριακο , στο τελος της εβδομαδας μολις αναπτηχθει αρκετα το κυκλοφοριακο θα παρει μπρος η καρδουλα ( με το καλο).
απιστευτο ετσι? :spin:
μονο απιστευτο!
αχ...πολυ ωραια εμπειρία...
τωρα θα εισαι η μις νυσταγμενη 2011 :)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: θα με στεψετε κιολλας? :lol: :love:
χεχεχ.. ναι φυσικά...:bigsmile:
και για όποια άλλη ιδιότητα αποκτήσεις στη διαρκεια της εγκυμοσύνης σου...!
Μις υπναρού...:saint:
Μις ολιγόφαγη :saint:
... θα βρούμε κι άλλα
xaxaxaxa εισαι γλυκα βρε! :love: :D
μιτσοκολακι, ειναι τοσο ωραιο που το βιωνεις τοσο ομορφα!!!!!
πωπω!!!
(φτου φτου φτου σε σενα κ το μπιζελακι σου :rolleyes: )
ευχαριστω πολυ γλυκο σμαρτακι!!!!!! :D :D :D :D :D
:love::roll:
μιτσοοοο ειδες την μπουμπου?
παλι δε μπορω να κοιμηθω.. :( αμαν...
δεν εχω ξεκινησει καν την εργασια που έπρεπε να τη τελειωσω, δεν εχω διαβασει ακόμη :( ΄
φουλ τύψεις......
και όρεξη καθόλου....
τωρα στις γιορτες ειμαι όλη μερα υπνοτισμενη, ξυπναω τρωω, κοιμαμαι, δε διαβαζω, δε θελω να κανω τπτ, βαριεμαι, κλπ...
και αυτά τα βραδια δε τη παλευω:thumbdown:
Alice, τωρα το πασχα κοιμαμαι πολυ αστατες ωρες..
σκεφτομαι πολυ..
δυστηχως οχι :( αυτες τις μερες μετα βιας βγαινω απο το σπιτι, νιωθω απιστευτη κουραση, υπνηλια, ζαλαδα , τη μερα που μου εστηλε μυνημα να παμε για καφε εγω ημουνα με το τεστ στο χερι :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by click
μιτσοοοο ειδες την μπουμπου?
βαριεμαι , νυσταζω, δε μπορω ολη μερα σπιτι... δε μου κανει τιποτα ορεξη