Δεν ξέρω ποιά είναι η πρώτη λέξη που είπα αλλά τώρα που το είπες Ναταλία φαντάστηκα ότι θα είχε σχέση με φαί, ρώτησα λοιπόν την αδερφή μου και μου είπε ότι η πρώτη λέξη που είπα ήταν μαμ δηλαδή φαί!!! :lol:
Printable View
Δεν ξέρω ποιά είναι η πρώτη λέξη που είπα αλλά τώρα που το είπες Ναταλία φαντάστηκα ότι θα είχε σχέση με φαί, ρώτησα λοιπόν την αδερφή μου και μου είπε ότι η πρώτη λέξη που είπα ήταν μαμ δηλαδή φαί!!! :lol:
Ναι όντως πρέπει να είναι καλός ο δικός σας...κ πολύ πιο κοινωνικός από τον δικό μου.....που μου σπάει τα νεύρα....Ναταλία τι ώρα την πήρες τη Σεσίλια??? γιατί από ότι κατάλαβα ήταν εκτός δουλειάς....κ έχω την αίσθηση ότι εκείνη τρέχει για όλα οπότε όταν είναι εκτός δουλειάς θέλει να χαλαρώνει.....νομίζω όλα τα φορτώνουν σε εκείνη!!!
εγώ δεν ξέρω να σου πω πια λέξη είπα πρώτη....θα πρέπει να ρωτήσω τη μαμά μου....αλλά εσύ ανυπόμονη έτσι???ʼντε άντε!!!!χαχαχα
Τζίνα πεθαίνω με τις ατάκες σου.....χαχαχαχα
όσο για το υγρό στον πνεύμονα που λέγαμε πριν δεν ξέρω τι κ πως....θα το ψάξω κάποια στιγμή να δω τι είναι!!!
Την πηρα 7:10... Μου ειχε πει οτι μεχρι τις 8:30 εχει ανοικτο το κινητο της και την επαιρνα το πρωι, ελεγε οτι ειναι κατηλημενη, την επαιρνα στις 6 το ιδιο.. Τελικα την πετυχα στις 7:10!
Αλλα οκ ρε παιδι μου καταλαβαινω οτι εισαι κουρασμενη.. Αλλα ηταν λιγο πολυ ζαμαν φου και ειναη δικη της δουλεια να παρει την βιοψια καθως το ειχαμε πει εξ αρχης οτι δεν ειναι κανεις Αθηνα να την παρει και ουτως η αλλως παιρνει και ο γιατρος μου αντιγραφο.. Τεσπα.. Ελπιζω να τους πετυχω αυριο και να μπορουν να μου πουν αποτελεσματα απο τηλεφωνο, που δεν νομιζω!!!
εγω ναταλια ειπα πρωτη φορα γατα οταν ημουν 6 μηνων.ηταν μια γατα εξω απο το σπιτι και μου εκανε εντυπωση το νιαουρισμα.μου ελεγε η μαμα μου συνεχεια γατα γατα οποτε εκανα το παπαγαλακι.
Καλα και εγω μαμ νομιζα οτι ηταν η πρωτη μου λεξη αλλα τελικα αποδεικτηκε βιαστηκη!!
Λιλα τελειο;; Γατα!!;! Και 6 μηνων! Το παιδι θαυμα!! Χιχιχιχιχιχι!!! Ειναι 4 παρα 10 και επειδη εχει συννεφια νομιζα οτι ηταν 7 η ωρα!!!
Ναταλία πάρε να μάθεις εσύ τα απολετέσματα να σου φύγει το άγχος κ μετά ξαναπαίρνεις τη Σεσίλια να τις το υπενθυμίσεις...κατά τη γνώμη μου πρωινές ώρες!!! ;)
Συννεφιά έχει εκεί???εδώ ψηνόμαστε!!!!
Ε ναι πρωι την επαιρνα αλλα μιλουσε! Αυτο θα κανω!! Σημερα που τους επαιρνα δεν απαντησε κανενας! Ελπιζω αυριο να απαντησουν και να εχω καλα αποτελεσματα! Συννεφια, μια βγαινει ο ηλιος στα κλεφτα μια οχι.. Το βραδυ κοιμαμαι με παπλωμα και σεντονι! Εσφιγγα τα δοντια μου για καποιο λογο στον υπνο μου και πονανε ακομα!!!
αχ τι ωραια!!!!θελω και εγω παπλωμα!!!!
εχω να καταθεσω! ναι το ναταλακι στο τηλεφωνο με τη σεσιλια ηταν πολυ ευγενικο. επισης την πηρε τουλαχιστον 5 φορες οσο ημασταν μαζι μεχρι να την πετυχει!
ναταλανι μετα τη συναντηση φαγαμε στο ισπανικο με το αγορι!
εγω εφαγα παελια με θαλασσινα!!! ακομα γλυφω τα δαχτυλα μου!!!
επισης σας στελνω το βιντεο που ειδα πρωι πρωι και μου εδωσε επιπλεον κινητρο για διαιτα!!!
ετσι καπως με φανταζομαι του χρονου το καλοκαιρι αλλα οχι πανω στη μπαρα!
http://www.to-gamato.com/2012/06/blo...edium=facebook
απολαυστε!
ωχ παναγία μου!!!από χτες διαβάζω-διαβάζω και ακόμα στην 1146 είμαι!!!μου κάνει κ κόλπα η σύνδεσή μου από το μεσημέρι και μετά...ανά πεντάλεπτο αποσυνδέεται και φτου και από την αρχή!!!
Κοριτσάκια μου εγώ είχα σκοπό να σταματήσω στα 61 αλλά η κατηφόρα συνεχίστηκε από μόνη της ότι βλακεία και αν έφαγα στο ενδιάμεσο για να με φρενάρω,στην επανεξέταση του χρόνου μόλις με ζύγισε η νοσοκόμα της λέω "πόσο ΒΜΙ έχω τώρα" και γυρίζει και λέει χαμογελώντας " 20.2 έχεις πέσει σε φυσιολογικά όρια και ελαφρώς προς τα κάτω" και χάρηκα απίστευτα γιατί αυτό έδειξε ότι ένα χρόνο τωρα ακολουθώ σωστή διατροφή και έχασα όλο το υπερβάλον βάρος που είχα και φυσικά λίπος!!!!Ο άνδρας μου όταν είχε ακούσει το 60 είχε φρικάρει εντελώς....όταν άκουσε το 58.....αστα να πάνε :D ηρέμησε λίγο γιατί ο γιατρός μου είπε πως θα σταθεροποιηθώ κάπου εδώ και μετά θα πάρω και 2-3κιλάκια να μην ανησυχήσω θα είναι οκ!Επίσης έμαθα πως ότι προσπάθεια και να κάνω εγώ ο οργανισμός μου θα βρει μόνος του τις ισσοροπίες του !
σχετικά με το γατόνι μας...όταν το βρήκαμε Τζινάκι ήταν 2-3 ημερών και η γιατρός μας είχε πει για να κάνει τσίσα κ κακά να τον χαιδεύουμε με μία βρεγμένη πετσετούλα και είχε όντως αποτέλεσμα,εδώ και καμία εβδομάδα κατουράει αυτόνομα :D έχω βαρεθεί να πλένω τα πανιά του,επίσης συνέχεια τρώει!!Το καλό είναι πως το βράδυ τρώει κατά τις 12-1 το πολύ και δεν ξυπνάει ενδιάμεσα,αληλούια μας λυπάται,φυσικά το πρωί μόλις ξυπνήσει κάνει σαν σεληνιασμένο μέχρι να του βάλω το μπιμπερό στο στόμα,το οποίο σημειωτέον το κρατάει με τα δύο του χεράκια μην τυχόν και του το πάρει κανείς :lol::lol: σήμερα η γιατρός μας είπε μπορούμε να βάλουμε άμμο σε ένα πιατάκι για να μάθει να πηγαίνει αλλά πρώτα πρέπει να δυναμώσουν τα πίσω ποδαράκια του κ να περπατάει κανονικά γιατί για την ώρα παραπατάει και φυσικά πάνω στο μάρμαρο σπινιάρει :D επίσης να του δώσουμε με το χέρι μας λίγη κονσέρβα λιωμένη ειδικά για μωρά γατάκια για να μαθαίνει σε άλλες γεύσεις και βλέπουμε!
κ εγώ θέλω πάπλωμα.....κ χουχούλιασμα!!!!
κοριτσάκι ειδικά η κοπέλα με το πορτοκαλοκόκκινο μαγιό πολύ ωραίο σώμα....!!!
ιωαννα μεχρι να διαβασεις τις υπολοιπες σελιδες που σου εχουν μεινει θα εχουμε γραψει αλλες τοσες:D
Παρε δυναμη κοριτσακι!!! Εγω πριν γραφτω ελεγα ναι μωρε σιγα βλακειες θα ειναι αυτα κτλ κτλ!! Και βλεπω κοπελα στην ομαδα μας, εχασε 100 κιλααααα!!! Και μετα λεω οκ θα το προσπαθησω! Και εχει αποτελεσματα!!!
Νομ νομ νομ!!! Εγω λεω να δοκιμασω γαριδες τωρα που θα παω Ελλαδα αλλα στο φουρνο η σε στυλ κινεζικο που κανει η μαμα μου αλλα οχι τηγανιτα!! Θα φαω τις γαριδες και λαχανικα! Ρυζι σας ειπα οτι εφαγα? Βασικα εφαγα σουσι, δεν πηρα ωμο το ψαρι γιατι λεω ακομα νωρις ειναι, αλλα εφαγα 1 μετριο και ενα μικρο σουσακι με μεσα κοκκινη πιπερια και εσκασα!! χιχιχιχχιχ
Το αγορι ηρεμισε καθολου που μας ειδε?
Αγγελικη ετσι θα κανει! Θα τρωει και δεν ξερει ποτε να σταματησει! Αν σας ζηταει και αλλο φαγητο μην του δινεται. Και τωρα ναι σιγα σιγα να δοκιμασει και κονσερβα λιωμενη η μπιφτεκι χωρις αλατι και μπαχαρικα! Εγω αυτο τους δινω για αρχη και τρελενονται!!
Καλησπέρα τσούπρες μου!
γύρισα σπίτι και έκανα ένα δροσερό μπανάκι και ανανεώθηκα! Μοσχοβολίστηκα κιόλας και τώρα νιώθω φρέσκια φρέσκια! Έχω όρεξη να μαγειρέψω ένα μπριαμ για να έχουμε και για αύριο φαγάκι :).
Καλλιοπάκι μην ανησυχείς που το σώμα σου σου κάνει κόνξες, αν κάνεις σωστά την διατροφή σου σίγουρα δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς! Κάποια στιγμή θα ξεμπλοκάρεις όπως όλοι και θα χάσεις μαζεμένα κιλά! Καμιά φορά το σώμα μας αντιστέκεται πολύ έντονα στην απότομη μείωση πρόσληψης θερμίδων, αλλά στην δική σου περίπτωση δεν υπάρχει περίπτωση, λόγω εγχείρισης, να τις αυξήσεις οπότε είναι καθαρά θέμα χρόνου! Κάνε τα μικρά συχνά γευματάκια σου και όλα θα γίνουν! Να δεις που θα μπεις και στα ρουχαλάκια σου και θα κάνουμε όλες μαζί τρελές χαρές!!!
Πωπω κοριτσάκι πολυ μου αρέσει η παέλια! Ωραία επιλογή ;)
Ιωάννα μου το γατάκι σας είναι μία γλύκα! Είναι τόσο τυχερό που το βρήκατε, είμαι σίγουρη ότι θα πάρει πολύ φροντίδα και αγάπη :D. Τελικά αποφασίσατε πως θα το βαφτίσετε;