-
Πήγα στην Ομόνοια να πάρω την αλοιφή για τα αυτιά της κοκερίνας που μου είπε ο κτηνίατρος, που θα τη χρησιμοποιήσω βέβαια και για τα αυτιά της Σάνυς και του γατούλη. Την πήρα λοιπόν, είναι ένα πολύ μικρό σωληνάριο και κάνει 14,60 ?!! Γυρνώντας στο τρένο σκεφτόμουνα πόσο ακριβή είναι, έκανα υπολογισμούς 14.60 η αλοιφή συν 1.40 το εισιτήριο του τρένου σύνολο 16 ? δια 3 ζώα μας κάνει 5.33 ? το ζώο! Εκείνη την ώρα μου ήρθε στο μυαλό η ελληνική ταινία Θα σε κάνω βασίλισσα με τον Βέγγο και γελούσα μόνη μου μέσα στο τρένο!
http://www.youtube.com/watch?v=PRsT4VxmMiY
-
Βρε αθεοφοβες ενα βραδυ δε μπηκα κ ειχα να διαβασω 10 ολοκληρες σελιδες!Τι να σας πω?Εγω οπως μερικες ξερετε εχω επισκεψεις απο τη Σαλονικα!Ναι το Ναταλι ειναι παλι εδω!!!Μου εκανε εκπληξητο τερατακι εχθες το μεσημερι μετα πηγαμε θαλασσα αλλα το μωρο δεν εκανε γιατι ειχε κυμα,πηγαμε για καφε στο Καφε-Σινε(στα καλυτερα την παω)κ το βραδυ σινεμα για να την χουφτωσω.Διακριτικα παντα γιατι εχει αρχισει κ εγειρει επιθυμιες για δαχτυλιδι κ δη μονοπετρο!
Πρωι πρωι 8 η ωρα την πηγα σε απομερη ακτη με φυσικο καλλος βραχακια πρασινο κλπ για μπανιο κ για να πρωχωρησει επιτελους αυτη η σχεση.Μετα ειχε μαθημα φωτογραφιας κ το απογευμα φωτο σοπ.Αυτα για την ωρα!Παω να ποτισω κ τα λεμε μετα ξανα.
-
Ιωάννα φαντάζομαι το γατούλη που σπινιάρει στο μάρμαρο, τρελό γέλιο! Λιλάκι εγώ είμαι χειμωνιάτικος τύπος και το καλοκαίρι δεν το άντεχα ποτέ αλλά φέτος με τόσο κρύο που έφαγα το χειμώνα δεν με ενοχλεί η ζέστη, όταν σκέφτομαι το τουρτούρισμα που πέρασα ψηφίζω καύσωνα! ΜπριαμEli καλό μαγείρεμα.
-
Καλησπέρα 27 και σήμερα. Κι έλεγα κι εγώ τι έγινε, πότε θα μας πεις για την έκπληξη! Χαίρομαι που περνάτε όμορφα, για να μην ζηλεύεις κιόλας που θα σε κερατώσουμε την άλλη εβδομάδα.
-
Καλώς την Τζίνα και την Φτουτάτη μας με την μουσαφιρέα της!
Τζίνα μου ελπίζω η αλοιφή να βοηθήσει την Κέλλη να νιώσει καλύτερα. Έλεος με τις τιμές τους και αυτοί! Μα ούτε ζωντανό δεν συμφέρει να έχεις πλέον!
Γλαύκη μου τι υπέροχα που περνάτε! Να μας φιλήσεις την Ναταλένια μας και να συνεχίσετε να περνάτε το ίδιο ονειρικά! Καλά ποτίσματα :D
-
Εβαλα αλοιφή και στα τρία και το σωληνάριο έχει φτάσει πιο πάνω από τη μέση!! Είναι που είναι μικρό είχε και αέρα μέσα, είναι ζήτημα αν φτάνει για να τους βάλω άλλες 3 φορές, ελπίζω τουλάχιστον να γίνουν καλά χωρίς να χρειαστεί να πάρω κι άλλο σωληνάριο.
-
Λιλάκι που είσαι χαμένο; Εχεις συνέλθει καθόλου;
-
ηρθα και εγω!
πηγα το γιο μου στο δερματολογο και ωω του θαυματος εχει ακμη!!
μια και πηγα στο μαρουσι πηγα και στο χειρουργο για ενα θεματακι που εχω με το ποδι
και με εστειλε να κανω τριπλεξ κατω ακρων
και εγω μετα σαν την τζινα λογαριαζα 20 το τριπλεξ και κανενα 30 οι κρεμες του μικρου πανε τα 50
παλι ακουρευτη θα μεινω!
-
Καλλιόπη παλιότερα που είχα κάνει τρίπλεξ στα πόδια αλλά και στην καρωτίδα δεν είχα πληρώσει καθόλου συμμετοχή, τώρα το έχουν αλλάξει το σύστημα;
-
με μελετησες λεμονΤζινα μου???εχω παθει σιχαμαρα σημερα.ολα μου μυριζουν ολα με αναγουλιαζουν ολα μου φταινε και εχω φαει ολο ολο μια πατατα μια φετα ψωμι ενα καροτο(μισο δηλαδη το αλλο μισο το εφαγε ο παπαρακος) και 3 κουταλιες βιδες.οχι οτι πειναγα αλλα δεν τον μπορω τον υδατανθρακα.ναι ναι ξερω καθολου πρωτεινη αλλα δεν αντεχα να κανω αλλη παρεα με τη λεκανη της τουαλετας.γλαυκη και ναταλακι καλα να περασετε!!!μπριαμΕλι που λεει και η τζινα και η μανα μου αυριο μπριαμ θα κανει.
-
15% του τιμολογιου του δημοσιου ειναι η συμμετοχη
-
βρε κορίτσια να σας πω...στη φώτο που έχετε στο φεις που είστε όλες μαζί(Κατερίνα,Έλι,Τζίνα,Καλ λιόπη,Γιώτα κτλ) η κοπέλα που είναι η τελευταία δεξιά ποιά είναι????έτσι για να κατατοπιστώ!!!
-
ναι τωρα τα κανεις εξω δε κανουν πια στο ικα τιποτα!
και πληρωνεις συμετοχη ( η κανονικη τιμη ειναι 130)
και οι κρεμες του γιου θεωρουντε καλυντικα και δε γραφοντε (λες και υπαρχουν φαρμακεια να τα παρεις αλλα λεμε τωρα)
ακομη και οι εξετασεις αιματος εξω γινοντε την αλλη φορα ηταν η συμετοχη 17 (για τς εξετασεις του μηνα ) και μερικες που δε καλυπτει το ικα (β12 μαγνησιο και νατριο νομιζω ηθελε αλλα 60 και δε τις εκανα!
-
Αχαααααααααα τώρα το θυμήθηκα το Lemonpie!!! Καλέ κυρία μας κρατήσατε και εμάς κάνα κομμάτι;; σλουρπ! Είναι από τα αγαπημένα μου γλυκά! Μιαμ μιαμ!
-
τωρα σκεφτομαι τη δευτερα που θα μου κανει εισαγωγη να της πω οτι καντε μου και τις εξετασεις γιατι δε μου τις γραφουν η δωσε μου ηλεκτρονικη συνταγη οποτε για να γλυτωσει απο το μπελα της ηλεκτρονικης ισως της κανω μεσα πριν παρω το σιδηρο !