Τζινα τα φιλακια η κοπελια μου τα στελνει σε ολες εσας για καλο καλοκαιρι !
Printable View
Τζινα τα φιλακια η κοπελια μου τα στελνει σε ολες εσας για καλο καλοκαιρι !
Μακ κάνε λίγο υπομονή και το σ/κ και όλη την άλλη εβδομάδα θα οργιάσουμε! Είπα στη Ναταλία εγώ να παίξω σαν μπαλαντέρ, δηλαδή σε κάθε της συνάντηση, με όποια κι αν είναι να είμαι κι εγώ μαζί χιχιχιχι. Πότε τελειώνεις τη δουλειά σου;
κοριτσια μου παω να οριζοντιωθω ! αυριο ερχονται οι γονεις μου τελικα για να παρουν το κοριτσακι μου. Φιλια πολλα και ονειρα γλυκα
Κατερίνα είναι κρίμα που κάηκε το φαγάκι σου. Σ'ευχαριστώ για τα καρδουλοφιλάκια κι ανταποδίδω, εγώ βέβαια έχω πατούσες, give me five ή μάλλον four! :lol:
Τζινα παιδι μου οταν ξαναεχω την διακυβερνηση του τοπικ να ξερεις οτι απο γραμματεας μου θα παρεις προαγωγη σε διευθυντρια των εξωτερικων υποθεσεων.Ετσι για να μη νομιζεις οτι δεν βλεπω κ πανε χαμενα τα καλα λογια που λες.Αυτα φυσικα αν τρως ολο σου το φαι με πολυ πρωτεινη κ οχι οποτε το θυμασαι!Θα σου γκρινιαξω τηλεφωνικως τα υπολοιπα.28 μεινανε?
Λιλακο περαστικα.Το καλυτερο ειναι αφαγια κ αποσια για τουλαχιστον 6 ωρες κ θα σε περασει σιγουρα.Δεν παθενεις αφυδατωση τοσο συντομα μην φοβασαι.
Αντα μου σέυχαριστω για τα καλα σου λογια!Πρεπει να σε γνωρισουμε κ 'εσενα κ συντομα μαλιστα.
Ελι μου ειμαι πολυ χαρουμενη που ηρθε παλι κ πραγματι περναμε υπεροχα!Εχουμε κ κατι φτυαρια παρει!Αν σας τρωει ο λαιμος σας ξερετε απο τι ....
Μακουλινι γυμναστηριο βλεπω!Μπραβο κ παλι μπραβο!Πολυ χαιρομαι!Περιμενω πως κ πως να μπορεσω να ξαναπαω κ εγω.Αν κ 45 το μηνα που εχει αυτο που πηγαινα το βλεπω απιθανο να τα δινω τωρα.
Βασιλικουλα καλη αναρρωση κ καλες κατηφορες.
Σοκολατιτσα ελπιζω να πηγαν ολα καλα με τις εξετασεις του μπαμπα.
Δεν θυμαμαι κατι αλλο θα κανω σκονακι κ θα επανερθω!
Γλαύκη παρόλα τα φτυάρια, ακόμα δεν έχουμε πρόβλημα με το λαιμό μας, η Λίλα έχει θέμα με τα οπίσθιά της, αλλά δεν ξέρω αυτό πιάνεται; :lol:
Την Παρασκευή, τέρμα η δουλειά!
Προς το παρόν καληνυχτα σας!
Καληνύχτα Μακ και Κατερίνα, καλή ξεκούραση.
Καληνυχτα κ απο εμενα κοριτσια.Εχει πρωινο ξυπνημα να παμε με τη Ναταλια για μπανιο μετα λαικη κ μετα μαγαζι κ μετα......Φιλια πολλα!
Καληνύχτα Γλαύκη και Ναταλία, καλή σας ξεκούραση. Φιλάκια.
Πηγατε οοολες για υπνο;; :(
Τι θες βαμπιράκι; Εσύ πότε θα πας για ύπνο; Είσαι και 2 ώρες πίσω οπότε είναι νωρίς για σένα.
Κουκλίτσες σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ, φιλάκια.
τα νευρα μου κρόσια με την κ@λοσυνδεσή μου!!! από το πολύ μέσα έξω έχω πάθει ναυτια λέμε :P Πάω για νανάκια γιατί κλείνουν τα ματάκια μου κ αύριο πρωί θέλω να πεταχτώ κ μέχρι το νοσοκομείο και θέλω να είμαι κούκλα!! φρεσκαδούρα δεν θα είμαι...αλλά να μην είμαι κ σαν σταφίδα από την αυπνία :lol: Φιλάκια κ όνειρα γλυκά σε όλεςςςςς σας
υγ.Καλλιόπη αύριο θα σου πω αυτό που με ρώτησες
Μολις γυρισα απο το νοσοκομειο.επαθα κολικο του εντερου απο τη διαρροια και σφαδαζα απο τον πονο.παω να κοιμηθω αν μπορεσω γιατι ποναω λιγακι ακομα.