Τζινα, μου αρεσε το βαμπιρακι που με αποκαλεσες! Πιστευω μου ταιριαζει!!! :D
Lila περαστηκα σου! Ευχομαι να κοιμηθηκες τελικα το βραδυ!!!!
Printable View
Τζινα, μου αρεσε το βαμπιρακι που με αποκαλεσες! Πιστευω μου ταιριαζει!!! :D
Lila περαστηκα σου! Ευχομαι να κοιμηθηκες τελικα το βραδυ!!!!
Καλημέρα ονειρεμένες μου!
Λιλάκι μου περαστικά σου καλό μου. Ελπίζω και εγώ να κατάφερες να κοιμηθείς γιατί φαντάζομαι θα είσαι εξαντλημένη! Οι διάρροιες σταμάτησαν;
Και εγώ χθες σας άφησα κάπως απότομα γιατί κάποια στιγμή με έπιασε ένας πόνος στο στομάχι σα κράμπα και μου κράτησε για κάνα 2 ώρες. Ήμουν ξάπλα και δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Με είχε ξαναπιάσει με τις πρώτες ζέστες το ίδιο πράγμα και δεν ξέρω τι είναι. Νιώθω το στομάχι μου σα να σφίγγεται και πονάει αλλά όχι πεπτικά, σαν νεύρωση μου κάνει. Τελικά μου πέρασε κατά τις 12 και ξεράθηκα στον ύπνο. Μπουμπούνισα και το κλιματιστικό και έκανα ωραία νανάκια! :D
Καλημέρα σας!
καλημέρα φιλεναδες!
Καλημέρα. Λίλα περαστικά σου, εγώ νόμιζα ότι σε πήρε ο ύπνος από την εξάντληση, που να φανταστώ ότι έτρεχες στο νοσοκομείο βραδιάτικα. Ελπίζω να ξυπνήσεις καλύτερα σήμερα. Eli περαστικά σου και σένα και καλή δουλίτσα σήμερα.
καλε τι εγινε χθες ? Λιλα και αφη περαστικα σας . Ελπιζω και οι δυο να νιωθετε καλυτερα σήμερα. Προσοχη στο φαγητο σας λιγο σημερα για να το βοηθησετε.
Καλημέρα καρδούλα μου! :lol: Καλημέρα Πωλινάκι. Wow χαίρομαι που σου αρέσει το βαμπιράκι, θα σε λέω έτσι αφού δεν είσαι τώρα πια ξυστό! :lol:
καλημερα σε ολες σας.Ερωτηση : Γινετε να εχω παρει μισο κιλο χωρις να εχω φαει? Λεω εγω τωρα..Τζινα σου στελνω u2u.
Καλημέρα Μαράκι. Πολλές φορές ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι έχουμε κατακράτηση υγρών ή πρηζόμαστε πριν αδιαθετήσουμε οπότε γίνεται να δείχνει η ζυγαριά παραπάνω χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχεις παχύνει, ότι είναι λίπος δηλαδή.
Καλημέρα κοριτσάκια μου!
Μαράκι από την ζέστη μπορεί να κάνεις κατακρατήσεις. Εγώ τουλάχιστον κάνω μπόλικες ειδικά αν δεν προσέξω την διατροφή μου και φάω βαριά ή αλμυρά.
Κατερίνα μου έφαγα πάρα πολύ ελαφριά χθες όλη μέρα. Το βραδινό μου ήταν 2 φέτες πεπόνι με 2 καλαμποκογκοφρέτες και 1 φέτα τυρί και μετά από κάνα 2ωρο αφού είχα φάει πάω να πιω νερό και επειδή έκανε ζέστη ήπια κρύο από το ψυγείο, ένα ολόκληρο ποτήρι μονοκοπανιάς και εκεί με έπιασε ο πόνος. Μάλλον μου ήρθε απότομο το κρύο δεν ξέρω. Ωστόσο το ίδιο είχα πάθει και πριν λίγο καιρό με την στραπατσάδα... θυμάσαι; Που είχα ταβλιαστεί ένα ολόκληρο απόγευμα στο κρεβάτι.
Τζίνα μου σήμερα είμαι περδίκι, νιώθω μια χαρά :D
Σας ευχαριστω ομορφες
Μοναδική μου, εγώ πήρα σχεδόν 3 κιλά και δεν τρώω τίποτα σχεδόν.... Εχω φτάσει ξανά τα 88.7 κιλά σήμερα...Quote:
Originally posted by monadiki1
καλημερα σε ολες σας.Ερωτηση : Γινετε να εχω παρει μισο κιλο χωρις να εχω φαει? Λεω εγω τωρα..Τζινα σου στελνω u2u.
Καλημέρεςςςςςςςςςςςς!!!!!!!
Lila περαστικάααα....έχω ακούσει ότι ο κολικός πονάει πολύ οπότε υπομονή...τουλάχιστον ελπίζω να κοιμήθηκες!!!
Εli περαστικά κ σε σένα αν κ απ'ότι διάβασα δεν τα χρειάζεσαι γιατί ξύπνησες περδίκι!!!!:tumble::tumble::tumble:
Γλαύκη δεν κάνει τίποτα να΄σαι καλά κ εγώ θα ήθελα στην επόμενη συνάντησή σας να είμαι κ εγώ αν δεν υπάρχει πρόβλημα!!!!Έχω ήδη βρεθεί με Τζίνα,Ναταλία(wow),monadiki1 κ Κaterina_iero αλλά θα ήθελα πολύ να γνωρίσω κ τις υπόλοιπες!!!
Εσύ Γλαύκη Αθήνα μένεις?
Δεν ξέρω αν ζηλεύετε κορίτσια άλλα εγώ σε λίγο πάω για μπανάκι :PPPPP :tumble::tumble::tumble::tumble::tumble:
Αντα τι εγινε τελικα με την εξεταση? Εχτες νομιζω περιμενες αποτελεσματα? Ποτε μπαινεις για μανικι? Δεν εχω διαβασει σορυ αν ειχες γραψει
Πωλινα μου κουφο αυτο 3 κιλα απο το τιποτα. Μηπως κανεις φοβερες κατακρατησεις μετα απο ολη την ταλαιπωρια που εχει περασει το σωμα σου αλλα και ψυχολογικα?