Καλημέρα Αντα, η Γλαύκη μένει στην Καλαμάτα.
Printable View
Καλημέρα Αντα, η Γλαύκη μένει στην Καλαμάτα.
καλημέρα σας πέρδικες!
Καλημέρα Μακ.
Γατίσια ζωή! :lol: Αυτός κοιμάται του καλού καιρού κι εγώ έχω πάρει τηλ. πάνω από 15 pet shop προσπαθώντας να του βρω την τροφή του!
monadiki μου την πήρα την εξέταση κ το βακτήριο δεν μου έχει φύγει :((( ξεκίνησα νέα θεραπεία η οποία παρεπιπτόντως είναι πολύ δυνατή.η επέμβαση αναβλήθηκε κ λογικά πάει για μέσα Ιουλίου!!!! εσύ πως είσαι????
Τζίνα εσύ με τις τράπεζες τι έκανες???
Αντα έκανα νέα αιτήματα για ρύθμιση τη Δευτέρα και περιμένω να με ειδοποιήσουν.
αντα περαστικα. Ευχομαι με αυτη την θεραπεια να μπορεσεις να το καταπολεμησεις και να μπεις τον Ιουλιο για την επεμβαση.
ʼντε μακάρι να πάνε όλα καλά Τζίνα!!!!
Katie κ εγώ το ελπίζω αλλά ευτυχώς το έχω πάρει ψύχραιμα!!!!! κ μετά σε κανά χρόνο θα σε πρήζω με ερωτήσεις για την πλαστική στήθους!!!!:tumble::tumble::tumble:
Καλημερες.ειμαι σαν πρεζακι απο τις παυσιπονες.θα τα πουμε αργοτερα.
Ada μου κουραγιο θα το κανεις που θα παει..καλα οι ωτο στο φατσοβιβλιο ειναι φοβερες..Μακ καλημερες κ Κατερινακι.Αντα μου την "παλευω" οπως ολοι.Οκ τα κιλα που εχω χασει ειναι παρα πολλα ουτεσ τα πιο τρελλα μου ονειρα δεν θα το πιστευα οτι θα εχω τετοια απωλεια κ διχως ιδιαιτερο κοπο...Εκτος απο τις καισαρικες τομες που μου χαρισαν τα παιδακια μου το σλιβ ειναι ενα απο τα χειρουργεια που μου χαρισε την αυτοπεποιθηση μου , την υγεια μου κ τα οικονομικα μου πισω..γιατι αλλο να παιρνεις ρουχα με 10 ευρω κ αλλο με 70 κ 80 ετσι δεν ειναι? Φιλακια κουκλιτσες..Τζινα οντως γατισια ζωη..:starhit:
καλημερα κοριτσια!!εγω χαιρω μεχρι στιγμης ακρας υγειας ,απολαμβανω την χαλαρωση μου, που να σας πω την αληθεια ,τι κρυφη χαρα εχω απο το γεγονος που με παιρνουν απο το γραφειο και μου λενε οτι πηζουν και οτι τρεχουν...με πελατες και δηλωσεις..δεν λεγεται!!κακια 8α μου πειτε ..αλλα ξερω οτι αυτο 8α το περασω και εγω οταν γυρισω..οποτε το απολαμβανω προσωρινα..
Οπως προειπα ειμαι μια χαρα δεν ποναω καθολου, πινω τα υγρα μου σιγα σιγα..ανανεωνω οσο μπορω την περιποιηση του εαυτου μου και των τομων μου, πινω τα φαρμακα μου και κυριως..ξεκουραζοοοομαι...
Λιλακι περαστικα σου !!!
Σας ευχαριστω ολες εκ "βοθρων ψυχης" (ενεκα λιλας κολλαει μια χαρα!) για την στηριξης και τις ευχες σας!!
Σας μικροτερο του 3 ολες!!!φιλακια πολλα!!
περαστικα και σιδερενια Βασιλικουλα. Καλη αναρρωση να εχεις και καλες κατηφορες. γραψε μας και την εμπειρια σου οταν μπορεσεις.
Βασιλική χαίρομαι που είσαι καλά και σωματικά αλλά και ψυχικά πάνω απ'όλα. Εύχομαι να χάσεις σύντομα και τα κιλάκια σου και να θυμάσαι την παχυσαρκία, όπως τη θυμάμαι κι εγώ τώρα, σαν ένα κακό όνειρο! Καλές τσουλήθρες χιχιχι.
Λιλάκι τι σου είπανε στο νοσοκομείο, είναι ίωση αυτό που έπαθες; Καλύτερα να είσαι ζαλισμένη από τις παυσίπονες παρά να πονάς, κάτσε ξάπλα, πάρε και τον παπαράκο αγκαλιά και γίνε γρήγορα καλά γιατί μας λείπεις.
Βασιλική, χειρουργήθηκες, κοπέλα μου; Σιδερένια, καλή ανάρρωση και καλές απώλειες σου εύχομαι! Χαλάρωσε και μην αισθάνεσαι τύψεις για το γραφείο. Όλες μας δικαιούμαστε μέρες ανάπαυλας!
Κοριτσάρες μου, τι μου κάνετε; Όλες καλά; Περαστικά στις αρρωστούλες..
Σήμερα έφυγα νωρίτερα από τη δουλειά και τιμωρήθηκα δεόντως... Πέρασα μπροστά από μία καφετέρια, όπου μιλούσαν (μάλλον) κυνηγοί και λέει ο ένας, το είδα, έκανα "πιιιιινννν" και πάρτο κάτω! Πάνω στο "πιιιιννν", του ξέφυγε μια μεγαλοπρεπής φτυσιά, που προσγειώθηκε στο λαιμό μου! Μόλις βγήκα από το μπάνιο, όπου πλύθηκα μία φορά με αφρόλουτρο, δεύτερη με μπεταντίν και τρίτη με αφρόλουτρο... Ακόμη το αισθάνομαι πάνω μου! :lol: