Quote:
Originally posted by lila198621
θελω να μοιραστω κατι μαζι σας.πριν 4 χρονια και με ψυχολογια στα ταρταρα πως λεμε ο πατος 3 μετρα σκ@τα απο πανω πετρελαιο και μετα η δικη μου ψυχολογια καπως ετσι,με επιασε ο πρωτος μου κολικος.εφημερευε το ιπποκρατειο.εφαγα τρομερο χεσιμο για τα κιλα μου και με εστειλαν σπιτι χωρις ουτε καν να μου κανουν παυσιπονη στο στυλ αφου εισαι χοντρη να υποφερεις μωρη μοσχαρα.λιγους μηνες μετα με επιασε παλι κολικος.δεν ηταν και πολυ δυσκολο αλλωστε.το συκωτι μου ειχε γινει φουα γκρα ετρωγα το σκασμο εκανα κοπροσταση και βουρ κολικος.ημουν στο χωριο για καλοκαιρινες διακοπες με πηγαν στο εδω νοσοκομειο οπου παλι μου φωναξαν για τα κιλα μου ειπαν οτι το παθαινω γιατι εχω γινει σαν αρκουδα με ξεχεσαν γιατι ουτε κλινικη εξεταση δεν μπορουσαν να κανουν καλα καλα μιας και επεφταν παντου σε λιπος.μετα απο την κακη μου ψυχολογικη κατασταση με επιανε καθε 10 μερες κολικος.οταν εφυγα απο αθηνα συνεχισα την ψυχοθεραπεια μου στην πατρα και ελυσα τα θεματα μου το προβλημα κοπηκε μαχαιρι αφηνοντας μου βεβαια την υπερευαισθησια.χτες ο γιατρος ουτε μου φωναξε ουτε με εβρισε που ειμαι χοντρη μιας και πλεον δεν ειμαι ουτε τιποτα.μονο μου ελεγε ηρεμισε κοπελαρα μου να δουμε και την ακτινογραφια και θα σου βαλουμε γρηγορα παυσιπονο.οταν γυρισα στο σπιτι και ο πονος ειχε λιγο περασει και με αφησε να σκεφτω δεν ηξερα αν επρεπε να θυμωσω ή οχι.
όντως λίλα, κι εγώ το σκέφτομαι εάν πρέπει να θυμώσω ή όχι