exeis kanei ormonikes exetashs gia na deis mipos kai esy exeis kapio provlima me thyroidi?
kalo tha itane na kaneis.. gt kai o thyroidhs fernei kati tetia perierga sumtomata.. ta opia den diaferoun me ta sumtomata anxous :)
Printable View
exeis kanei ormonikes exetashs gia na deis mipos kai esy exeis kapio provlima me thyroidi?
kalo tha itane na kaneis.. gt kai o thyroidhs fernei kati tetia perierga sumtomata.. ta opia den diaferoun me ta sumtomata anxous :)
Ναι εχω κανει και δεν ξερεις ποσο ευχομουν να εχω...Εκει ειχα φτασει!Αλλα δεν εχω κανενα ορμονικο προβλημα με το θυρεοειδη,μονο εναν πολυ μικρο οζο που μου ειπαν οτι δε χρειαζεται καν να ασχοληθω.Εσυ τον εχεις ρυθμισει;Αν οχι,γιατι δεν πας σε εναν καλο γιατρο;Ξερεις οτι παιζει μεγαλο ρολο και προκαλει και αγχος και καταθλιψη;
Γεια σου, Νantina. Tι έγινε με την ΤΚΕ; Προλακτίνη μέτρησες; FSH; Εξέταση αντιπυρηνικών αντισωμάτων (ΑΝΑ); SGPT, SGOT, γGT, αλκαλική φωσφατάση; H CRP νομίζω κάπου ανέφερες ότι είναι αυξημένη. Έπαιρνες αντισυλληπτικά & τα διέκοψες; Η ασπιρίνη βελτιώνει τα συμπτώματά σου; Νιώθεις κόπωση; Oι αρθρώσεις είναι o.k; Aυτά +5000... άλλα θα σε βάλει να κάνεις ένας σοβαρός γιατρός που εγώ δεν ξέρω γιατί γιατρός δεν είμαι, απλά προτείνουμε ο καθένας μετά τα δικά του ζόρια. Ένας
γιατρός που δεν ξέρει την τύφλα του -και δυστυχώς είναι πολλοί- θα το ρίξει στο ψυχολογικό.
Δε λέω πως τα παθολογικά συμπτώματα, όπως τα δέκατα δεν προέρχονται ποτέ από stress, αλλά όταν το στρες γίνεται παθολογικό, τότε απευθυνόμαστε στον κατάλληλο γιατρό. Π.χ. αν το άγχος προκαλέσει σε κάποιον έλκος, για να γιατρευτεί δε θα πάει στον ψυχίατρο για αγχολυτικά, αλλά στο γαστρεντερολόγο. Εύχομαι το καλύτερο.
Γεια σου Joann :)
Σ'ευχαριστω παρα πολυ...για ολα αυτα που γραφεις.Ακομα τιποτα.Πηγα και εκανα τη μαγνητικη(ακομα δεν ξερω τι γινεται,αυριο θα την παρω) και θα παω συντομα και σε καποιον αλλο παθολογο για να το δει λιγο καλυτερα το θεμα.
Γεια σου, Nantina :). Οι μονίμως αυξημένες crp και ΤΚΕ και συνεχιζόμενα δέκατα απαιτούν ρευματολόγο.Eύχομαι τα αποτελέσματα της μαγνητικής να είναι τέλεια.
Εκει με έστειλαν Joann.Μια νευρολόγος και ο ορθοπεδικός με έστειλαν σε ρευματολόγο.Μου έδωσε να κάνω κάποιες εξετάσεις ο ρευματολόγος.Το θέμα είναι ότι το crp δεν ειναι και πολυ αυξημένο.Είναι 0,8.Όμως έτυχε να δώ πάλι μια εξέταση που είχα κάνει περυσι επειδη πονούσα σε συγκεκριμένο σημειο και ειδα ότι τοτε το crp ήταν 0,6.Το κανονικο ειναι μέχρι ο,5.Δεν ειναι πολύ αυξημένο όμως ίσως έχει κάποια σχέση.Ελπίζω να μπορέσω σύντομα να κάνω τις εξετάσεις του ρευματολόγου και θα δείξει... :)