Originally Posted by
Nantina
Και ποιος σου ειπε οτι δεν εχω παει;Η πρωτη ΩΡΛ που πηγα ηταν ιδιωτικη.Πριν 5 μηνες αυτο!Δεν ειδε ολο αυτο το πραγμα μεσα στο αυτι μου;Επισης,ειχα στη μυτη μια πληγη ολοκληρη,εβαλε την καμερα και τελικα εγω της ειπα οτι ειχα αυτη την πληγη,δεν την ειδε.Και θεωρειτε και πολυ καλη γιατρος μαλιστα.Επειδη ειχα ακουσει αυτο πηγα.Ο αλλεργιολογος που πηγα,ήταν ιδιωτης στρατιωτικος και πολυ καλος γιατρος.Αυτος μου βρηκε οτι εχω αλλεργια και ασθμα και παιρνω την αγωγη.Και ο ενας νευρολογος που πηγα,ο πρωτος ηταν ιδιωτης.Ο οποιος τοτε μου ειχε πει οτι ηταν περιεργο που ανεβαζω δεκατα αν και μου εδωσε τα ηρεμιστικα.Μεσα βεβαια στις μπαρουφες που μου ειπε,ειπε κι αυτο για τα δεκατα.Δεν ειναι παντα ετσι οπως το λες παντως.Κι εγω ετσι πιστευα.Μεχρι που δυο πολυ νεοι γιατροι μου ειπαν να παω να κανω σπειρομετρηση.Πηγα,την εκανα και μια παρα πολυ καλη γιατρος εκει,πνευμονολογος,αυτη μου ειπε για τη ρινιτιδα και ετσι μετα αποφασισα να παω σε αλλεργιολογο-ασχετα οτι εγω διαλεξα ιδιωτη βεβαια μετα να παω.Πιστεψε με,απο εκεινη την πνευμονολογο αρχισα να βγαζω καπως μια ακρη.Εμαθα τουλαχιστον τι παθολογικα προβληματα εχω που δεν ηξερα.