Originally Posted by
shadow4
γεια σασ.ειμαι 20 χρονων και εχω σχεση με τον Γ εδω και τρια χρονια.
ειναι πολυ καλο παιδι ομορφος εξυπνος και ωριμοσ για την ηλικια του (21 )
πριν ενα χρονο επιασα δουλεια σε μια καφετερια εκει γνωρισα ενα αγορι που δουλευε κ αυτοσ εκει τον Χ. Αμεσως κολλησα μαζι του μου αρεσε πολυ τον σκεφτομουνα συνεχεια..καταφερα να ερθω σε επαφη μαζι του μεσω fb κ μιλαγαμε καθε μερα επι ωρες..στην δουλεια ομως ειμασταν τοσο τυπικοι σχεδον ψυχροι...με το αγορι μου δεν ειμασταν καλα και του ειπα να ψιλο μεινουμε λιγο χωρια και του ειπα να παει διακοπεσ με τους φιλουσ του...Τ ιδιο βραδυ που εφυγε εγω βγηκα με τον Χ. περασαμε τελεια γελαγαμε πειραζομασταν καποια στιγμη με φιλαει..αθτο συνεχιστηκε για μια βδομαδα ωσπου καταληγουμε σπιτι του κ παραλιγο να το κανουμε αλλα ειδα το πουλι του το οποιο ειναι μικροσκοπικοοοοοοοο...ισα με το δαχτυλο μου (τον δεικτη) κοντο κ λεπτο..ξενερωσα και το σταματησα...αυτοσ νομισε οτι ημουν παρθενα....
γυρναει το αγορι μου απο διακοπεσ τα ψιλο βρισκουμε.εμενα ομως μου αρεσε πολυ ο Χ οσο κ αν ειχε μικρο πουλι και ενα βραδυ βγηκαμε..στο δρομο ομως μας ειδε ο κολλητοσ του Γ ο οποιος με περιμενε κατω απο το σπιιτι μου,,,,φωνες φασαρια τσακωμοι ......... ηθελε να χωρισουμε.
του ειπα οτι δεν εχει γινει τιποτα μεταξυ μας κ αυτοσ επειδη ηθελε να το πιστεψει με συγχωρεσε...εχει περασει ενας χρονος απο τοτε αλλα ακομα δεν με εμπιστευτεται μου μιλαει ολη μερα για αυτον,πηγαινω στην δουλεια (ξερει οτι δουλευουμε μαζι) και μου σπαει τα νευρα...οκ το ξερω εχει δικιο να ζηλευει και να μην με εμπιστευεται αλλα κ εμενα με εχει κουρασει ολο αυτο.
στην δουλεια με τον αλλον ολο κοιτιομασταν .....με ηθελε το ξερω...μεχρι κ πριν ενα μηνα βγαιναμε κρυφα και καναμε πολλα πραγματα εκτοσ σεξ.
εκτοσ απο το μικροσκοπικοοοοοο πουλι του ειναι κ πολυ ασχετοσ σ αυτο τ θεμα,ουτε ν χαιδευει ξερει ουτε να φιλαει ουτε τιποτα.....
πριν λιγες μερες τσακωθηκα ασχημα με τον Χ γιατι στην δουλεια μαθευτηκε οτι εχουμε κανει κατι κ δεν επιτρεπεται και λεει οτι το ειπα εγω
,,,τωρα αυτοσ εχει γκομενα....ενα 18 χρονο τσολι (αυτοσ ειναι 21 )
ζηλευω τρελα........
με το αγορι μου δεν κανουμε σχεδον καθολου σεξ...δεν εχω καθολου ορεξη..δεν ξερω γιατι.προσπαθω αλλα δεν μου βγαινει
ειμαι ερωτευμενη με τον Χ ...την εχει μικρη ομως..ποιο τ μελλον μασ?ειναι ανωριμοσ κ βλακασ....
ενω ο Γ ειναι καλο παιδι μ αγαπαει κ ειναι ακομα ερωτευμενοσ μαζι μου μετα απο τρια χρονια κ ετσι οπως του φερθηκα ..
τι να κανω?
(συγγνωμη αν σας ζαλισα)