και εγω οχι πολλα πραγματα λιγο pc sto fb...καμια βολτα αν παω με κανενα φιλαρακι.κανω λιγη γυμναστικη αυτα πανω κατω εσυ?
Printable View
και εγω οχι πολλα πραγματα λιγο pc sto fb...καμια βολτα αν παω με κανενα φιλαρακι.κανω λιγη γυμναστικη αυτα πανω κατω εσυ?
λιγο πηγαινω στην καταληψη που εχουμε αλλιως λιωσιμο σπιτι:(
τι ωραια που κανεις γυμναστικη!!και εγω πρεπει να κανω αλλα δεν εχω ψυχικα αποθεματα!
να σε ρωτησω με το ζυπρεξα πηρες κιλα;
ναι πηρα πολλα κιλα ημουν 54 κιλα ειχα χασει 7κιλα κ τωρα ειμαι 68 κιλα...πηρα 14 κιλα..ανοιγει τιν ορε3η πολυ το ζυπρεχα!
ναι το ξερω!η γιατρος μου ειπε οτι θελει να μου το βαλει και αρνηθηκα!
αν συνεχισει να μου το λεει θα αλλαξω γιατρο!γιατι εχω και ενα θεμα με τα κιλα και δεν μπορω να παιρνω μετα νιωθω σκ...
ειναι βαρυ φαρμακο το ζυπρεχα..βαζεις κιλα...εγω αναγκαστηκα το πηρα δν ειχα επιλογη οτι πει ο γιατρος δν εχω αρνη8ει ποτε για τπτ!
εγω εχω δοκιμασει πολλα αλλα δε θελω να το παρω!ειπα για το αμπιλιφαι και δε θελει να μου το γραψει!
ναι μην το παρεις ειναι πολυ βαρυ φαρμακο...γτ δν στο γραφει??
μου ειπε οτι στην κατασταση μου δε θα με βοηθησει!
αηδιες!μαλλον δεν τους πληρωνει η εταιρια φαινεται!
δν 3ερω τι να σου πω...
για να στο λεει κατι 8α 3ερει γιατρος ειναι
φιλε slayer οντως οι ψευδαισθησεις ιδιως οι οπτικες ειναι χαλια ο,τι χειροτερο...
υπαρχει τροπος ομως να αντιληφθεις οτι δεν ειναι πραγματικοτητα ή τουλαχιστον να υποψιαστεις ...
καταρχην το κεφαλι σου σφυριζει σε γρηγορο ρυθμο , ειναι γελοιες ως ενα βαθμο, επαναλαμβανομενα και αμα εχει σχεση με αλλους ανθρωπους ισως δεις αντιφασεις.
Π.χ. βλεπεις οτι σου μιλαει καποιος αλλα απο την αλλη οι αλλοι κανουν λες και δεν υπαρχει καποιος εκει ή οτι αυτος που σου μιλαει υποτιθεται δε σου μιλαει στην πραγματικοτητα.. ή ο αλλος που υποτιθεται σου μιλαει βλεπεις να συμπεριφερεται αλλιως.
εμενα αλλα μου λεγανε στην πραγματικοτητα και αλλα εβλεπα να μου λενε...
ήταν π.χ. ενας και εβλεπα να του μιλαει ενας αλλος αλλα μετα καταλαβα οτι ο αλλος δεν υπηρχε στην πραγμακοτητα και ολα ηταν στο μυαλο μου..
εσυ maus ειχες παραισ8ησεις?τι εχεις εσυ..και τι φαρμακα περνεις?
ναι μαους και γω εβλεπα μια γυναικα να μου μιλαει ενω οι αλλοι δεν την εβλεπαν και γω ημουν σιγουρη οτι υπηρχε!ηταν φρικιαστικο οταν το καταλαβα μου εφερε τα πανω κατω!
εντιτ:το πηρες τελικα το ινβεγκα;
''kati teleutaio..h diathesh meionontas ta farmaka tha m erthei apo monh ths me ton kairo h prepei na piezomai na bgainw?''
σιγουρα θα ανεβει αλλα πρεπει να κανεις και εσυ προσπαθειες!
βγαινε με το ζορι αρχικα και σιγα σιγα θα δεις οτι περνας καλα τελικα:)
εχω κανει αρκετη προσπα8εια
απλα ειτε ειμαι σπιτι ειτε ειμαι ε3ω το ιδιο ακριβως μ φαινεται
δν βλεπω καμια διαφορα
ειμαι σιγουρος οτι τα φαρμακα φταινε κ το επεισοδιο π περασα!!