οχι, εχει καταργηθει ο λογαριασμος
Printable View
οχι, εχει καταργηθει ο λογαριασμος
..εγώ πάλι νομίζω πως γίνεται πολύς χαμός για το τίποτα.
Ανοίχτηκαν τρια θέματα επειδή το τρολ έβαλε το θέμα ενός μέλους.
Και?
Το έχουν κάνει και με μενα παλιά, (να βαλουν θεοφανία), έφαγε μπαν, τέλος.
Χάνουμε το δάσος.
Το θέμα είναι και ελπίζω να λύθηκε, να μην ξαναδούμε τέτια φαινόμενα εδώ μέσα.
καταρχας να ζητησω συγνωμη που ανοιξα 3 θεματα και για το τονο που χρησιμοποιησα, αλλα πανω στο πανικο μου και βλεπωντας την αδιαφορια του Νικου εκεινη τη μερα, που δεν ειχε κανει ακομα τιποτα, δε μπορουσα να αντιδρασω διαφορετικα. Νικο δεν εχω κατι εναντιον σου, σε παρακαλω προσπαθησε να καταλαβεις πως τα οποια νευρα μου βγηκαν ειναι επειδη εχεις τον ρολο του αντμιν, και αυτα τα δυο πραγματα που σου ζητησα για να προστατεψω τον εαυτο μου δε μπορουσε να τα κανει κανενας αλλος. δε μου φταις ομως εσυ σαν ανθρωπος πραγματικα, οσο οι επιλογες που κανεις οι οποιες μου φαινονται καπως.
μιλησες για προστασια κι οτι ειμαι το πιο προστατευμενο μελος εδω μεσα. προστασια που ακριβως ομως οταν τα προσωπικα μου δεδομενα παραμενουν ακομα online και τα διαβαζει ο καθε αρρωστημενος χρηστης που με εβαλε στο ματι ? προστασια που εκφραζομαι αυθορμητα και ελευθερα και καμια φορα γραφω και μαλακιες (λες κι αλλα μελη δε το κανουν) ? προστασια απο τη Θεοφανία, που καθε φορα που ξεκιναει καβγας μαζι της, καταληγω να κοντευω να φαω μπαν ? αν αυτη ειναι η προστασια, το οτι δεν με εκανες μπαν ακομα, τοτε σε ευχαριστω αλλα δε την θελω! θα προτιμουσα να με ειχες κανει μπαν στο ξεκινημα τη πρωτη φορα που τσακωθηκα μαζι της, παρα να με αφησεις εδω μεσα να βγαζω εν αγνοια μου προσωπικα δεδομενα και να ερθει μετα ο αρρωστημενος χρηστης αυτος να τα χρησιμοποιει ποιος ξερει με τι σκοπο.
γι'αυτο σου ζητησα να διαγραψεις τα θεματα μου, 15 θεματα, 15 κλικ θα εκανες να σβηστουν. δε σου ζητησα ουτε να διαγραψεις ολα μου τα ποστς, ουτε κατι που εσυ σαν αντμιν δε μπορεις να κανεις. καταλαβαινω οτι δε μπορεις να μου δωσεις την ip του τοσο ευκολα, οπως μου εξηγησε η Remedy, αλλα κατι πρεπει να γινει επιτελους δε νομιζεις ?
αφου ο τυπας με εβαλε στο ματι και με διεσυρε στο υπολοιπο φορουμ φτανωντας ορισμενα μελη σαν τη mmonkey να με βριζουν με τα χειροτερα λογια χωρις να ξερουν καν που φταιω (και μη μου πει οτι δεν αναφεροταν σε εμενα, γιατι θα ειναι ψεμα) και δυσφημιζωντας με ακομα χειροτερα ενω ξερω και την ασχημη φημη που εχω ηδη εδω μεσα απο τις διαφωνιες και τους τσακωμους αυτους, πως πιστευεις ακριβως οτι θα μπορουσα να συνεχισω να ποσταρω σαν να μην συνεβη τιποτα ?
εγω αναρωτιεμαι γιατι απ'τη στιγμη που βλεπεις οτι το φορουμ δεχεται επιθεση, δε το κανεις να εμφανιζεται μονο στα εγγεγραμμενα μελη ? πρεπει να διαβαζουν και οι guests τα προσωπικα μας δεδομενα, που μεσα σε αυτους σιγουρα ειναι και το μελος που τα κανει ολα αυτα ? κι αφου βλεπεις οτι υπαρχει καποιο προβλημα στο συστημα και επιτρεπει να περνανε ολοι οι ψευτικοι λογαριασμοι του, γιατι δεν κανεις κατι να μη γινεται ετσι η εγγραφη, αλλα να περναει πρωτα απο ελεγχο, αν το mail οντως υπαρχει κλπ ?
Συμφωνώ με τον Κενό, χρειάζεται να παρθούν άλλου είδους μέτρα για να αποφευχθούν παρατράγουδα που αποθαρρύνουν χρήστες να συμμετέχουν και να νιώθουν ασφαλείς κάνοντάς το και μοιραζόμενοι εμπειρίες τους, γνώση ή απόψεις. Εφόσον το forum έχει μάλιστα ιστορία με επιθέσεις από άτομα με εχθρικές διαθέσεις, θα έπρεπε καιρό τώρα το τρολλάρισμα να αντιμετωπιζόταν άμεσα και σταθερά.
ΚΕΝΟ πιστευω κατι θα γινει μην ανησυχεις....
Εξακολουθείς να πιστεύεις ότι αδιαφόρησα, το ίδιο δηλώνεις σταθερά όποτε ενοχλείσαι μαζί μου.
Κενό, δεν μπορώ και αν θέλεις -δεν έχω και το δικαίωμα- να σου αλλάξω τα μυαλά.
Πίστευε ότι θέλεις.
Κάνεις ερμηνείες που δυστυχώς είναι παρερμηνείες. Δεν έχει να κάνει με καμιά Θεοφανία αυτό που σου γράφω περί προστασίας.
Έχει να κάνει με το γεγονός ότι συχνά γράφεις με αφέλεια και παρορμητισμό, ενδόμυχα πράγματα που θα ήταν σοφό να μην τα δημοσίευες σε ένα φόρουμ αλλά να τα κρατούσες για σένα.
Μάθε καλέ μου φίλε να προστατεύεις τον εαυτό σου πριν βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων και μπελάδων (οχι βέβαια στο φόρουμ αλλά στην υπόλοιπη σου ζωή).
Έχε υποψιν σου πως ο τυπάς αντέγραψε και το δικό μου username το οποίο αν μου επιτρέπεις, είναι εν δυνάμει πολύ πιο επικίνδυνο.
Φαντάζεσαι να έστελνε απαντήσεις και μηνύματα χρησιμοποιώντας την ιδιότητα μου? (την επαγγελματική εννοώ)
Θα επαναλάβω και πιστέψτε με : το φόρουμ χρησιμοποιεί ίσως το πιο προηγμένο λογισμικό για φόρουμ, παγκοσμίως. Έλεγχοι γίνονται πολλαπλοι (σε emails, ips κτλ).
Καθημερινά κόβονται πολλά προφιλ αυτόματα απο το σύστημα ενώ πάρα πολλές φορές έχω εκπλαγεί με μέλη που διόλου δεν φανταζόμουν πως θα έχουν πολλά προφιλ.
Σε ότι αφορά την ιδέα του να κλείσει το φόρουμ την πρόσβαση στους επισκέπτες και να μεινει ορατό μονο στα εγγεγραμμένα μέλη, δεν έχει κανένα νόημα μιας και αυτός που θέλει να προκαλέσει προβλημα απλώς... θα εγγραφεί (άσε που πιθανότατα είναι ήδη εγγεγραμμενο μέλος).
Η λύση για μενα προκειμένου να αποφευχθούν πολλά από τα προβλήματα, όπως των διπλών λογαριασμών είναι μία, αλλά αν την προχωρήσω, θα ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων, όπως είχε ξανα συμβεί, όταν την είχα πρωτοπροτείνει, πριν από 3-4 χρόνια.
Η λύση είναι το φόρουμ να γίνει συνδρομητικό, ίσως με μια συμβολική συνδρομή, πχ 1 ευρώ τον χρόνο.
Με αυτόν τον τρόπο, κανένα μέλος δεν θα εγγράφεται αυτόματα και για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του, θα πρέπει να στείλει κάποιο αποδεικτικό εξόφλησης της συνδρομής (Ανώνυμα ή επώνυμα, αυτό συζητείται).
Το μειονέκτημα αυτής της λύσης είναι πως θα περιοριστούν σημαντικά οι εγγραφές γιατί πολλοί θα ενοχλούνται από τη συνδρομή ή θα βαριούνται να την καταθέσουν οπότε δεν θα μπαίνουν στον κόπο της εγγραφής.
Το φόρουμ θα μικρύνει σημαντικά, όμως ετσι, αυτός που θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα, θα αποτρέπεται γιατί δεν θα έχει γρήγορη δυνατότητα δημιουργίας προφιλ.
Γνωρίζω πως δεν υπάρχουν στο ελληνικό τουλάχιστον ιντερεντ συνδρομητικά φόρουμ, όμως το φόρουμ του e-psychology.gr το θεωρώ ξεχωριστή, μοναδική περίπτωση και θεωρώ πως μια τέτοια ενέργεια, θα ήταν οφέλιμη στην ομαλή λειτουργία του φόρουμ.
Βεβαίως, η κατάθεση μιας συνδρομής, δεν αυξάνει τα δικαιώματα των μελών. Εάν κάποιος παραβιάζει τους όρους χρήσης, πάλι θα αποκλείεται από τη συμμετοχή του.
...μου φαίνεται πολύ βολική λύση, η λύση της συνδρομής.
Αν μη τι άλλο θα το σκέφτεται κάποιος πριν κάνει εγγραφή και θα αποφύγει το φόρουμ πολλά από τα ευτράπελα του.
Θεωρώ πως αν μπει σε νόμιμο πλαίσιο αυτό με την ανωνυμία του καθένα όταν εγγράφεται και τα στοιχεία του δεν θα δοθούν παρά μόνο αν προκύψει ποινικό αδίκημα, κανείς δεν θα έχει πρόβλημα.
Στο κάτω-κάτω ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του για όσα γράφει για τις εύκολες μαγκιές και προσβολές του, ή ακόμη και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που κατά καιρούς έχουν δεχτεί μέλη.
οταν σου ζηταει ενα μελος δυο πραγματα Νικο για τη προστασια του, και δεν κανεις κανενα απο τα δυο δεν δειχνει αδιαφορια ? καλα για την ip τα ειπαμε, αλλα το να σβησεις τα θεματα μου τοσος κοπος σου ειναι ? ή φοβασαι μη πεσει η καταταξη στην οποια βρισκεται το site, επειδη θα χαθουν καμια 15αρια θεματα ? μιλαμε για προσωπικα δεδομενα εδω, το καταλαβαινεις ?
ναι εχεις δικιο ειμαι αυθορμητος και παρορμητικος, και οι αποψεις μου πολλες φορες ειναι extreme και χωρις ιχνος σεβασμου, κι ο τροπος που γραφω σχεδον παντα πολυ ωμος, και ρεαλιστικος, και πολλα αλλα. τι να γινει δεν μπορω να ειμαι τελειος. προτιμω να γραφω ομως κατι ωμα κι αληθινα οπως ειναι κι οπως μου ερχεται, παρα να μη γραφω τιποτα οπως κανουν αλλα μελη και παριστανουν τους αγιους. και ποιος σου λεει οτι δεν εχω ηδη μπλεξει στη ζωη μου ? ξερεις τι εχω ζησει ? το οτι ειμαι αντικοινωνικος και δεν εμπιστευομαι ευκολα και με τη παραμικρη διπροσωπια που θα δω ξεκοβω και τους κανω ολους περα, μαλλον απο εκει προερχεται. οπως και να εχει ομως, δεν εκανα αυτο το θεμα για να με κρινεται σαν χρηστη και σαν ανθρωπο, αλλα για τα προσωπικα δεδομενα, την ενοχληση και το διασυρμο που δεχτηκα στη κοινοτητα, με την πλαστοπροσωπια που μου κανανε.
συμφωνω κι ακομα χειροτερα, γιαυτο κανε κατι να βρεθει και να τιμωρηθει ο ενοχος επιτελους!
δε θα μπορει να διαβαζει σαν επισκεπτης ομως οπως τωρα. και να εγγραφει, θα τον κανεις παλι μπαν, κι αμα εφτιαχνες λιγο και το συστημα με τις εγγραφες, να ελεγχεις τι παιζει και με τα mails κι αν ο λογαριασμος ειναι οντως αληθινος ή "προχειρος", θα εμενε απεξω. αυτα θελουν χρονο τον οποιο λογο και της δουλειας σου καταλαβαινω οτι μπορει να μη διαθετεις, ομως ετσι φτιαχνουν τα φορουμς οταν εχουν προβλημα.
ουτε εγω συμφωνω στο να γινει το φορουμ συνδρομητικο, εδω δεν ειναι ουτε το facebook ετσι! κακα τα ψεμματα, Ελλαδα ζουμε, δεν υπαρχουν λεφτα αλλα και να υπηρχαν προτιμουμε το τζαμπα. εαν το φορουμ ειχε ψυχολογους μεσα, μπορουσες να κανεις ερωτηση και να παρεις σοβαρη απαντηση κλπ, ισως να γινοταν κατι και να αξιζε τα λεφτα του. αλλα τωρα ετσι δε νομιζω πως θα πληρωναν πολλα μελη, και σιγα σιγα θα αδειαζε. εδω ειναι αδεια και τα dating sites, που υποτιθεται πληρωνεις για να βρεις καποιον ανθρωπο...
Broken_Doll και RainAndWind σας ευχαριστω για την υποστηριξη, σας αγαπω πραγματικα με ολη τη σημασια της λεξεως! επισης θελω να ευχαριστησω και το Ξωτικό για τις επιπλεον κατηγοριες που μου εγραψε, και τη Remedy για τις λεπτομεριες στα διαδικαστικα.
KENO ολα γινονται για καποιο λογο :) take care and stay away from troubles!!!!!!!
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με την συνδρομή αρκεί να είναι μικρό το ποσό γιατί η κατάσταση είναι τραγική όπως όλοι γνωρίζετε...λεφτά δεν υπάρχουν ότι και να λέει ο ακατανόμαστος... :mad:
σε περιπτωση που γινει αυτο, αν το ποσο ειναι καπως πραγματικο, πχ πανω απο 5 ευρω,θα αποτρεψει πολλα σοβαρα μελη η μελη σε αναγκη να συμμετεχουν.
αν το ποσο ειναι εντελως συμβολικο, τυπου 1 ευρω οπως ειπε ο νικος, ενας κακοβουλος θα το πληρωσει μετα χαρας για να κανει το φορουμ μπουρδελο.
και στην μια και στην αλλη περιπτωση, τον κοπο, θα τον σκεφτει ο πραγματικος χρηστης, ειδικα αν ειναι σε περιεργη ψυχολογια, πχ καταθλιψη.
αυτος που θελει να κανει σαματα, θα παει να το πληρωσει.
εγω πιστευω οτι ο μονος ελεγχος που θα λειτουργησει, ειναι η συμμετοχη με αληθινα ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ απο τον αντμιν ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, στοιχεια.
δλδ, το ταδε ιμειλ σε ποιο πραγματικο προσωπο ανηκει, αληθινο τηλ, κλπ.
η/και πυροσβεστικα, με βοηθεια στον διαχειριστη.
σε καθε περιπτωση, η αναγνωση για μενα πρεπει να μεινει ανοιχτη, και για τον λογο που ειπε ο νικος, αλλα και γιατι το περιεχομενο ενδιαφερει και βοηθαει χιλιαδες ατομων που δεν ειναι σε θεση η διαθεση να συμμετεχουν (ας διαβαζει και κανενας μπαναρισμενος, δεν θα μας ματιαξει :Ρ)
και βεβαια, τελευταιο αλλα οχι εσχατο, λογω της ελευθερης αναγνωσιμοτητας εχει αυτο τον αριθμο μελων το φορουμ.
καθως οι γνωσεις μου με τους υπολογιστες ειναι μηδαμινες εχω να κανω την εξης ερωτηση.θα ηταν εφικτο να γινει κατι ωστε να μπορουσαμε να σβηναμε καποιο ποστ οπως γινοταν πριν αναβαθμιστει το φορουμ;ειναι στιγμες που μεσα στην παρορμηση εχουμε γραψει διαφορα ή τα φερνει ετσι η ζωη που για καποιους λογους ορισμενα πρεπει να σβηστουν.
Τα mail δεν μπορουν να ελεχθουν. Οποιος κανει λογαριασμο καταθετει ενα mail , οταν κανει την εγγραφη μπαινει στο email και κανει ενεργοποιηση του λογαριασμου. Φυσικα δεν εισαι αναγκασμενος να δωσεις πραγματικα στοιχεια για να ανοιξεις και ενα web mail , αλλα και πραγματικα να εδινες μονο υπηρεσιες της κλιμακας του FBI και για σοβαρους λογους θα μπορουσαν να παρουν στοιχεια απο τον παροχο email.
Προτεινα μια λυση στο ποστ μου , οτι νεα μελη να εχουν περιορισμενα δικαιωματα , μεχρι να αποκτησουν ενα ικανοποιητικο αριθμο ποστ κατι που θελει χρονο. Υαπρχει ενα addon το οποιο δεν εχω δουλεψει οπως ποσταρα. Θα μπορουσε ευκολα με αυτο να μην μπορει ενα νεο μελος για παραδειγμα με το "καλημερα" να στελνει προσωπικο μηνυμα (αυτη η δυνατοτητα σιγουρα υπαρχει) , να μην μπορει να ποσταρει λινκ οι φωτογραφιες (πολυ πιθανο να υπαρχει) ή να μπορει να ποσταρει περιορισμενο αριθμο μηνυματων ανα ημερα (δεν ξερω εαν υπαρχει).
Επισης το να κανει καποιος παιχνιδι με γραμματα ελληνικα - λατινικα τουλαχιστον οπως ποσταρα λυνεται σχετικα ευκολα (δεν εχω την δυνατοτητα να πειραματιστω , αν και εχω ενα πειρατικο vbulletin για πειραματισμο που δεν ειναι δημοσιευμενο ιντερνετ...δεν ξερω εαν βρω το χρονο και το addon), χρησιμοποιωντας αυστηρως λατινικους χαρακτηρες για την δημιουργια του νικνειμ.
Οσο για την συνδρομη , εαν δεν ειναι ανωνυμη δεν εχει νοημα να πληρωσεις και συνδρομη , αφου επωνυμα δεν προκειται να κανει κανεις κατι. Αλλα ποιος θελει να ειναι επωνυμος?
Απαντάω στο μόνο που μπορώ να κατανοήσω και συγγνώμη αν σας φανεί ασήμαντο αλλά για μένα δεν είναι...το νικνειμ μου θέλω να παραμείνει ως έχει, με εκνευρίζουν τα greeklish! Δεν είναι ανάγκη να μου απαντήσετε ή να ασχοληθείτε μ' αυτό άμεσα, βλέπω ότι υπάρχουν σημαντικότερα θέματα απλά το λέω...