Kαι εγω θα συμφωνησω για ψυχιατρο και ψυχοθεραπευτη και το κυριοτερο να εχεις ΥΠΟΜΟΝΗ δεν γινονται ΘΑΥΜΑΤΑ
Printable View
Kαι εγω θα συμφωνησω για ψυχιατρο και ψυχοθεραπευτη και το κυριοτερο να εχεις ΥΠΟΜΟΝΗ δεν γινονται ΘΑΥΜΑΤΑ
η υπομονή είναι βασικό μου χαρακτηριστικό και μέσα μου ελπίζω να το ξεπεράσω...πάντα πίστευα στον εαυτό, καιρός να βρώ την πίστη αυτή πάλι
εγω πηγαινα μονο σε ψυχιατρο και τωρα κανω μαζι και ψυχοθεραπεια.ομολογω οτι θυμαμαι πραγματα τα οποια ειχα ξεχασμενα και ειναι αρκετα διασκεδαστικο...λεει..απλα εχω γινει φτωχος κλαψ!!!
όντως είναι διασκεδαστικό...τώρα πλέον που έχω σταματήσει τη ψυχοθεραπεία, μου έρχονται στον νου διάφορες σκέψεις/φράσεις/ιδέες που ειπώθηκαν σε αυτήν κατά καιρούς και ομολογώ πως παραξενεύομαι κάπως γιατί δεν περίμενα να θυμάμαι κάτι...πράγμα ευχάριστο όπως και να το κάνουμε γιατί κράτησε 3 ολόκληρα χρόνια...
Σοφια πηγες σε ειδικο? Τι εγινε τελικα?
ναι ραψωδε...ειναι καλη φαση να θυμασαι ξεχασμενα πραγματα εστω και κακα...
Γεία σου Σοφία,
Καταρχήν είμαι αρνητικός στην ιδέα του γιατρού παρα μόνο όταν είναι η μόνη λύση. Καλύτερη λύση για μένα είναι η συζήτηση. Απο την στιγμή όμως που το ζητάς απο μόνη σου καλό θα ήταν να το κάνεις. Καλό θα ήταν να φύγεις λίγο από τα καθημερινά. Να πας κάπου για λίγες μέρες, με παρέα ή μόνη σου καλύτερα για να αλλάξεις παραστάσεις. Να σου λείψουν και να λείψεις απο τα στάνταρ έτσι ώστε να σου επιστρέψει η όρεξει και η αισιοδοξία. Ακόμα καλό θα ήταν να ζήταγες από την σχέση σου μια ψυχολογική υποστήριξη.
γεια σου Σοφια,νομιζω οτι ειμαι η λιγοτερο ειδικη για να σε συμβουλευσω,αλλα διαβασα το θεμα σου και θα ηθελα να σου πω την γνωμη..ειμαι μονο 17 χρονων,φοβομουνα πολυ να μιλησω γιαυτο και περασαν 3 χρονια.πριν 1 μηνα λοιπον μιλησα και ζητησα την βοηθεια ειδικου.βλεπω ψυχολογο και ψυχιατρο.περα απο την φαρμακευτικη αγωγη εχω 2 φιλους,ετσι νιωθω,να τουσ παρω τηλεφωνο ανα πασα στιγμη,και να κλεισω ραντεβου,βοηθαει παρα πολυ...και πιστευω να βοηθησει και σενα...περα απο γιατρο θα χεις και εναν φιλο ειδικο,που θα ακουει τα παντα και θα σε βοηθησει να βλεπεις πιο θετικα τα πραγματα..
ελπιζω ο καινουργιος χρονος να σου φερει υγεια και ευτυχια και οτι αλλο επιθυμεις...
καλα χριστουγεννα!!!!