-
δεν θέλω να μεγαλώσω, αλλά δεν αντέχεται αυτό το πράγμα.
έκανε πλάκα το αγόρι μου..βασικά δεν ξέρω κατα πόσο έκανε πλάκα και πόσο το εννούσε, ότι θα με κλέψει..ότι θα με πάρει να φύγουμε οι 2 μας,αν εγώ το θέλω..άρχισα να τον προκαλώ..μου είπε πως πραγματικά θα το έκανε αν ήταν σίγουρος ότι το ήθελα συνειδητοποιημένα...
αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θα το έκανα..έχω κάποιους στόχους,δεν θα τους πετούσα έτσι..ούτε αυτός θα ήθελε να τους πετάξω,το ξέρω. η μαμά μου και η γιαγιά μου, που τις υπεραγαπάω θα τρελαίνονταν...
αλλά από την άλλη θα έκανα τα πάντα για να ξεφύγω από αυτή την κατάσταση!
-
lol μου θυμιζει στα 13 με το 1ο αγορι μ π μ λεγε να φυγουμε κ οτι μαζευει κ αυτος λεφτα σε κουμπαρα να μαζεψω κ εγω! :p
-
απλα φροντισε στο μηχανογραφικο σου να βαλεις μονο σχολες μακρια απο την πολη σου! μην την εχεις πανω απο το κεφαλι σου κ μετα.. να φυγεις οσο πιο μακρια μπορεις!! οκ? πες της οτι θελεις να σπουδασεις κ οτι δεν χρειαζεται να σε πιεζει.. κ οσο σε πιεζει τοσο σε αγχωνει.. ενταξει δεν θα βγαλεις ακρη,το ξερω, αλλα πες της το εσυ να μην σε περναει για αναισθητη... υπομονη θα περασει!!!!
-
αυτά τα έχουμε πει..
όσο για την άλλη πόλη, και στην ίδια να περάσω από μόνη της μου είπε ότι θα βρει τρόπο να μου νοικιάσει σπίτι γιατί πρέπει να μάθω να μένω μόνη μου...
-
ενταξει,αλλα καλυτερα να μην το ρισκαρεις!! χαχα
-
χαχαχα...σωστά..αλλά δυστυχώς έχουμε μήνες μέχρι το μηχανογραφικό!