χα!!! χα!!!!! χα!!!!!!! καλό.....
Printable View
χα!!! χα!!!!! χα!!!!!!! καλό.....
Λοιπόν έχω ένα φίλο και γαμώ τους πιανίστες!!! Μιλάμε τέτοιο πιάνο δεν έχετε ξανακούσει και ξαναδεί να παίζει άνθρωπος... μια φορά πήγε σ' ένα κανάλι να συζητήσει για μια μουσική εκπομπή και ο καναλάρχης του την έπεσε στην ψύχρα... τον πλησίασε σιγά σιγά κοιτώντας τον λάγνα στα μάτια... και... του έκοψε μια μπουνιά κι έφυγε... φυσικά δεν πήρε την εκπομπή....
αααα κριμα δν το ακουσα αυτο
ειχα ενα φιλο κε-κε. κ μια φιλη εχω που ψευδιζει. αλλα δν εχουν τραυματα. ειναι γλωσσικο!
ουτε εγω εχω στην γλωσσα
επειδη φανταζομουνα τον τυπο με αντρα?
μπροκεν υποκλινομαι!!
Κουνιστά.
*για να είμαστε σύμφωνες με το στερεότυπο.
Εμένα ο τύπος μου άρεσε πιο πολύ απ'όλους.Η ξανθιά ήταν τελείως ψεύτικη,σαν να συγκέντρωσε διάφορα άρθρα και παρουσίασε έναν λόγο με το πιο εύκολο θέμα:τη σχέση της τέχνης με την κατάθλιψη.Χαίρω πολύ...
By the way αν ο τύπος δεν ήταν gay αμφιβάλλω αν θα παραδεχόταν τα προσωπικά του (και όχι μόνο την ερωτική του σχέση) μπροστά σε κοινό.Όπως και να το κάνεις,είναι λιγότερο απενοχοποιημένοι αυτοί οι άνθρωποι
"τη σχέση της τέχνης με την κατάθλιψη.Χαίρω πολύ..."
...:)...
... σχόλιο;... ουδέν...
σχόλια όσα θες...
... μα ναι, αυτό λέω κι εγώ... γνωστό το έργο. Μη σου πω κιόλας πως ουκ ολίγοι... επινοούν κιόλας κατάθλιψη για τη δημιουργία της τέχνης... άλλη μια μόδα ίσως;... σχόλια όσα θες, σωστά. Και καληνύχτα...:)... να δεις τί τέχνη θέλει το ξύπνημα τσι 5... και μεγάλο βιογραφικό σε κατάθλιψη...:)...